Pánové, proč jste tak naivní? Ti nahoře jsou přehlídka českých povah, když jsou dole, tak nadávají, když postoupí nahoru , podle toho se i chovají..Takže očekávat nějaké andělské zázračné české povahy nelze. Dejte si každý ruku na srdce, a odhadněte podle dnešního svého chování, jak by jste se asi zachovali vy? Každé ráno přistavené auto, možnosti přivydělání snadné jen použitím razítka apod. Všichni vám lezou do zadku, podkuřujou vám, sekretářka vám klidně pokouří vše, co je třeba a vy budete myslet na ty pitomce dole? Dnes je ale výhoda, že než se borec rozkouká, může skončit a většina si před ním odplivne..V Česku se nikdo nezavděčí nikomu, dnes mne potkala bývalá spolupracovnice a povídá, jak se máš? A já skvěle, v životě jsem se tak neměl...A ona na mne kouká , jako kdyby mne propustili od chocholouška, zvyklá na věčné kvikoty čecháčků. Pak povídá AHA, tak se měj..Spokojenost a pohoda není v Čechách téma...VŠICHNI SE DNES MAJÍ HROZNĚ ŠPATNĚ...
kontroluje ale celá opičárna posunutá na září protože nejni zasím SW a jednotné směrnice
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
já osobně si to na STK kam jezdím nedokážu představit, prvně by museli nainvestovat do techniky a o softu ani nemluvě, další školení pro techniky atd atd
jedno je jisté že celá ta věc bude akorát kontraproduktivní a jen podpoří korupci a ojebávky
Čert píše:Teď prý zase na začátek příštího roku...
Odkaz prosim.
Jinak je to neuveritelne. Od nas chteji 100% pripravenost ale oni mohou jak se jim zlibi. Ja kdyz zapomenu zaplatit dan nebo odevzdat nejaky lejstro, jdou po me jako slepice po flusu a pokud to opomenou, tak mi to zuroci v budoucnosti. Dle meho skromneho nazoru by za to mely padat hlavy, ne?
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Nevím jestli dotaz je ještě aktuální, E nesmí starší více než 30dní. Jinak E jsou od nového roku naostro. Je to soft do kterého již technik nezasáhne a soft sám vyhodnocuje kolik měření a jakých je třeba pro úplný test. Žádná chyba v jednotce, readines v pořádku.....