Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
ne nadarmo je okeňák lepidlo tuningářů fuj velebnosti to to nešlo udělat kulturněji????
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Ladas píše:ne nadarmo je okeňák lepidlo tuningářů fuj velebnosti to to nešlo udělat kulturněji????
A co bys doporucil? Vyrabet celou chladicovku? Je to normalne z plechu, jen sem nechtěl aby to nahodou drncilo a nesezrala to sul. A neni to okenak
Proste to vypada blbe jak je to cerstvi. Pockej par tejdnu az to zajde, ani nepoznas ze je to delany.
Naposledy upravil(a) Vali dne 12 říj 2011, 19:23, celkem upraveno 1 x.
vypadá to ale strašně to musíš uznat sám až budu mít hotovo nahodím sem jak to mám já a můžete mě kamenovat...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
predpokladam ze si musel riadne porezat chladicovu stenu a vyztuhu naraznika ze? Nechcem rypat, ale z hladiska bezpecnosti to asi nebude najvhodnejsie. Nieze by som privolaval nestastie, ale stat sa moze hocico. V nasich koncinach teraz srnky skacu pod auta jak na pase. Neviem co robili polovnici cele leto ze ich vsetky nepostrielali