nemáte to náhodou odskúšané ?MiroMNE píše:udelal jsem trosku zmenu v tlumicu![]()
Ma to docela peknej zvuk
Výfuk TDI-zvuk
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ale bude tam jen na parádu, protože jsou jen pro euro 2marena tdi píše:Kup univerzální novy diesel katalizator pro 3litrove motory . Cena cca 2600 Kč . Saze budou i tak ale nebude to smrdet.tomes123456 píše:Máte někdo gtb2260 a na výfuku Katalyzátor? udělat vedení v průměru 63,5mm a použíta původní kat je asi blbost co?
Díky
Tel:776005385 Nový Bor
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
Já si takhle pohrál na A4 b5 1,9TDI. AFF

Ještě před laděním (už s FMIC):
http://www.youtube.com/watch?v=cGk6Y1YV4T0

Ještě před laděním (už s FMIC):
http://www.youtube.com/watch?v=cGk6Y1YV4T0
Čtyři válce stačí, když turbo tlačí.
-
- Sběrač informací
To by tak nešlo slyšet turbo. Je to bez katíku, ten už byl vymlácený jak jsem auto koupil. Zůstal jen obal. Já pak od něj dal trubku až dozadu, kde jsem prdnul rezonátor a zakončil to chromovanou laděnou koncovkou (když už jsem měl ten výřez v nárazníku). "Laděnou" proto, že to nejen u ní psali na netu
, ale nenašel jsem žádnou jinou, která by se mi líbíla a tahle byla pro mě ta nejlepší, viz. foto.
Nejdřív jsem experimentoval. Sundal prostřední tlumič a dal místo něj trubku, zvuk pořád série. Pak jsem vytáhl i zadní tlumič, ale zase strašný traktor, tak jsem dal místo posledního tlumiče rezonátor a ten pobral "všechno to špatné" a se zvukem jsem maximálně spokojený. Tak jako pak s následným celkovým naladěním výkonu

Nejdřív jsem experimentoval. Sundal prostřední tlumič a dal místo něj trubku, zvuk pořád série. Pak jsem vytáhl i zadní tlumič, ale zase strašný traktor, tak jsem dal místo posledního tlumiče rezonátor a ten pobral "všechno to špatné" a se zvukem jsem maximálně spokojený. Tak jako pak s následným celkovým naladěním výkonu

Čtyři válce stačí, když turbo tlačí.
-
- Sběrač informací
pridam sa aj ja
nechcem zakladat novu temu ohladom vyfuku. Chcem sa opytat ma to velky vplyv ze pred ten vlnovec na tdi sa dava vadsi priemer down pipe ako je cely vyfuk? a pani z vychodneho slovenska viete o niekom kt oby mi s tym vedel pomoct?
sice to není tdi, nerez trubka až dozadu https://www.youtube.com/watch?v=cyGsEQw_yIA
- Champion
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
pri tom vykone co mas zbytočnosť.tantor-bn píše:nik nevie pdpoved ci je nutny downpipe?
Golf IV 1.9TDI ATD PD, EGR-KAT=OFF, spojka VR6+ kovokeramika, prevodka dlha EWT, vstreky AL, turbo hybrid, sanie ARL, custom FMIC 60mm, custom NEREZ vyfuk 63mm, brzdy RS 312/256 , Lowtec stelovak -6cm , 18" REPLICA RS4 carbon, look R32, soft by DTech
Když dáš jen rouru,tak ti bude přefukovat turbo - chtělo by to doladit soft..Div3r píše:Mam dotaz kdyz bych chtěl na o1 81kw asv udělat komplet výfuk jenom rouru musí tam být nějakej tlumič nebo rezonator někdo mi tvrdí že jo někdo zase ze ne a popřípadě kdyby byl někdo v okolí litoměřic kdo by to uměl
To jestli dát tlumič je už jen na tobě,,bez tlumiče to dělá docela kravál a zvuk nic moc,ale pěkně štěká..s tlumičem to má decentní hlubokej zvuk,ale moc neštěká - tlumič ten odfuk pohltí..
Jinak není problém ten výfuk udělat.. Jiříkov DC..
Octavia II RS