skurvena octavia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nejspíš jsi koupil to co známej.Taky před koupí chodil a vyptával se co a jak a jaý motor atd...Pak mne a kolegu ze servisu vzal na prohlídku do bazaru kde dělá jeho rádoby kamarád a tam na nás koukala naleštěná ohnilá smotaná mrdka která měla na tacho 120tkm...Bohužel už zaplacená.Během roku lehla spojka,převodovka(o ní řekl kluk co nám skříně opravuje že má najeto cca 600-700tkm)pak rupnul zaručeně nový rozvoďák auto mělo věrohodnou servisku atd...Sype do toho vrchem spodem.A nenadělá nic.Tohle by mu žádný vůl nekoupil a na jiný beztak nemá.
Naproti tomu koupil další kamarád rok na to to samý za stejné peníze se stejnýma km(poctivýma,za to dám ruku do ohně) a to autí je jak nové...Výfuk nejeví známku koroze intoš jako novej motor přede jako kotě a olej ve skříni když jsem ho měnil byl krásně čistý,čirý jako nový...
Takže asi je to o tom co koupíš.
Naproti tomu koupil další kamarád rok na to to samý za stejné peníze se stejnýma km(poctivýma,za to dám ruku do ohně) a to autí je jak nové...Výfuk nejeví známku koroze intoš jako novej motor přede jako kotě a olej ve skříni když jsem ho měnil byl krásně čistý,čirý jako nový...
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
tak je to aj u mna kupilsom srot. Sice kastla v pohode bes neakej velkej hrdze interier predelany na facelift pekne udelane aj erbegy v poriadku len na motor asi nevisli prachy holt smulaTomas6 píše:Nejspíš jsi koupil to co známej.Taky před koupí chodil a vyptával se co a jak a jaý motor atd...Pak mne a kolegu ze servisu vzal na prohlídku do bazaru kde dělá jeho rádoby kamarád a tam na nás koukala naleštěná ohnilá smotaná mrdka která měla na tacho 120tkm...Bohužel už zaplacená.Během roku lehla spojka,převodovka(o ní řekl kluk co nám skříně opravuje že má najeto cca 600-700tkm)pak rupnul zaručeně nový rozvoďák auto mělo věrohodnou servisku atd...Sype do toho vrchem spodem.A nenadělá nic.Tohle by mu žádný vůl nekoupil a na jiný beztak nemá.

-
- Aktivista
vymen kolesá za letné a behaj http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=& ... 0110,d.bGEmisope píše:mam v tom teraz nejak nejasno, mam nabehane na alh 218000,hydra vobec necvakaju, mam ich teda aj tak vymenit?

-
- Aktivista
rotacka ma hydrostely??
jinak bud rad,ze jen motor to se da resit horsi je kdyz je borena karoserie
a zjistis to az pozde
jinak bud rad,ze jen motor to se da resit horsi je kdyz je borena karoserie
a zjistis to az pozde
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
-
- Přispěvovatel
auto dosť vypovedá o svojom majiteľovi ( majiteľoch ). Napr . ja by som bez rezervy ( aj finančnej ) nešiel ani na záchod a môj kamarát sa pred rokmi vybral na octávii ( pôvodnej ) do Bulharska aj s rodinou bez rezervy , lebo potreboval miesto . Nakoniec ju nepotreboval , ale nie vždy má človek šťastie.
Ak teda človek autu rozumie a zobchádza s ním slušne , je pravdepodobné že dokáže 75% problémov predvídať a preventívne odstrániť . Ostatné poruchy sú také , ktoré sa predvídať nedajú a treba sa s nimi zmieriť .
Pred dvoma rokmi mi v Grécku prdla baterka 2. ročná a aby to nebolo málo , vnútorný skrat bol taký brutálny , že sa zodrali uhlíky altíka v snahe dobíjať .
Ak teda človek autu rozumie a zobchádza s ním slušne , je pravdepodobné že dokáže 75% problémov predvídať a preventívne odstrániť . Ostatné poruchy sú také , ktoré sa predvídať nedajú a treba sa s nimi zmieriť .
Pred dvoma rokmi mi v Grécku prdla baterka 2. ročná a aby to nebolo málo , vnútorný skrat bol taký brutálny , že sa zodrali uhlíky altíka v snahe dobíjať .
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
tak ta moje ne. cumel sem jen na motor a hlavne na budi spotreby a nejak sem prehledl fatalni chyby. podvod stoleti
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +