Naftový X3 - zajímavý problém

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Čert
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Čert »

matiz píše:Jeste dlouho tady bude trvat ze za presne, konstruktivni a relevantni informace se plati. Vsude. Zkusenosti se samozrejme maji sdilet, i ja to obcas udelam. Rozdil mezi tema co se ptaji a mezi tema co to umi zjistit je ten, ze ti co to umi do toho museli hodne zainvestovat a hodne tomu venovat. Verte neverte, ze v tomto svetle se pak neco velmi tezce pousti ven, zvlaste kdyz mnohdy k poznani vedl nejaky ten zniceny HW a neskutecne mnozstvi casu. Ta poznamka o rozkopnuti ksichtu mne dost nasrala a pritom jsem v tom doposud vubec nijak nefiguroval. Nasrat a rozmazat. Protoze tady neni nikdo placeny jako ta prodavacka za to aby ostatnim predaval sve zkusenosti a jeste je donesl na zlatem podnosu primo pod nos.

Má pravdu ten chlapec..! :-D
Ferenzzo
Přispěvovatel

Příspěvek od Ferenzzo »

..."Ta poznamka o rozkopnuti ksichtu mne dost nasrala a pritom jsem v tom doposud vubec nijak nefiguroval"...

souhlas, tato poznámka byla velmi nemístná :roll:
VW Caddy life 1,9 TDI ... 77 kW (ve vývinu)
Audi TT 1,8T ...153 kW odbrždeno (prodáno)
Opel Astra 1,7TD ...předěláno na mechaniku...pracant do vinohradu :))
ferusko666
Přispěvovatel

potebna vymena vačky

Příspěvek od ferusko666 »

nakoľko ma BMW vačku lisovanu nie kovanú pri roztrhnutí reťaze došlo k posunutí vrcholu vačky,vo večšine píše vypadok horenia alebo snímač klepania,pri zvyšujúcich otačkach
ferusko666
Přispěvovatel

potebna vymena vačky

Příspěvek od ferusko666 »

nakoľko ma BMW vačku lisovanu nie kovanú pri roztrhnutí reťaze došlo k posunutí vrcholu vačky,vo večšine píše vypadok horenia alebo snímač klepania,pri zvyšujúcich otačkach
Odpovědět

Zpět na „BMW“