Co se da dostat z 81kw

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

klenoty
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od klenoty »

flekyc píše:
Huml píše:myslím, že převodovku z FRS cpát do např.Octy je blbost, i když by skutečná rychlost byla aspoň o 10km/h nižší(možná i víc), veškerá dynamika je v hajzlu. Mám pocit, že i když má ta fábka menší kola jede o rychlejc než ta Octa (někde tu bylo foto tacho z FRS), jinač ty převody u ty převodovky HDS jsou stejný jak u Octy ERF, FMH. Když přepočtu tu rychlost na kola fóbie, tak ta by mělajet ve 3, 4 a 5000ot. 185, 245 a 308km/h a mám pocit, že to tak opravdu je, aspoň podle tý fotky, myslím, že ji tu publikoval Libor Hanzal.
našel jsem to
Obrázek
a co to je za kola ? R16 205 / 45 ??? uvazuju o tom a mam kola R16 195 / 45 tak me zajimala, jaka varianta je pro me nejlepsi .... asi ta fabka vid ?
uplne tak to neni. mam v aute hds a kola 225/40/18-
jede mi to podle gps 109kmh 2000ot sestka. dostanu ji na rovine na 4000 tj 220kmh. dal uz moc nechce. petka je stejna jak petikvalt a sestka je tam na vic na dalnici to nezere.
A3 160KW
myty
Nováček

Příspěvek od myty »

chiptuning píše:Obrázek
Ahoj. Pořád v tom mám bordel. Nižší převodový poměr znamená na stejné otáčky vyšší rychlost, nebo obráceně? Která převodovka pojede 6°na nižší otáčky (menší spotřeba) FSM, nebo HDS ? Díky
Fakír
Sběrač informací

6tka od eurotuningu

Příspěvek od Fakír »

Mam zkusenost z euro tuningem celkem dobrou.Rano jsme tam zavezli Octavii 1,9TDI 81kw chip cca 130HP a za 5 hodin jsme si pro auto prisli. Da se to s nema domluvit bez listku tj bez DPH. Na 6tku max rychlost 220 (na budikach) spotřeba jde o neco dolu. Ale chce to mit na tu sestku co nejvetsi vykon motoru, myslim ze tech 130HP je min.
vita
Přispěvovatel

Příspěvek od vita »

HDS je kratší než FMS. Celkový přev poměr na šestku je u HDS 1,17 krát vyšší tzn. auto na stejné otáčky motoru pojede 1.17 krát pomaleji než by tomu bylo u FMS. Např. HDS pojede 200km/h a FMS pojede na stejné ot. motoru 234km/h.
Vento, AFN 81kw + čip (zatim nevim kolik ale jede líp než orig. 81kw :) )
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“