Pár jsem jich dával když nebyl airtex a zatím bez problémů. Airtex u mě skončilgeo píše:Montuje kluci někdo sil?Roky jsme dávali airtex ale letos je to jedna reklamace za druhou a reklamace airtex neuznává.
uz me z toho mrd.... vodni pumpy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
myslim ze tu drzim rekord ,mam dva pripady (zatial!)
punpy SKF prvy ASI 10000KM a druhy cca 100KM
od vtedy ruvile a je ticho ale osobne si myslim ze je to prast jak uhod
ked sato ma stat tak sa to stane a nepomozete si majitel ma svoj rozum aj ked dovtedy tomu nerozumel tak potom je namakanejsi nez vy a ked ma
podporu konkurencie tak ste vsetkym len nie tym co tomu rozumie
ja tomu hovorim ze je to posobenim vyssej moci nie suciastkami
svojho casu som robil mazdu e-series lozisko rozvodu FWD to bolo s volou uz
v krabicke a auto na rozvodoch spravilo asi 170tis a nic sa nestalo ,clovek staval dom tak nehcel do toho investovat
tak babo rad ako je to naozaj

punpy SKF prvy ASI 10000KM a druhy cca 100KM
od vtedy ruvile a je ticho ale osobne si myslim ze je to prast jak uhod
ked sato ma stat tak sa to stane a nepomozete si majitel ma svoj rozum aj ked dovtedy tomu nerozumel tak potom je namakanejsi nez vy a ked ma
podporu konkurencie tak ste vsetkym len nie tym co tomu rozumie
ja tomu hovorim ze je to posobenim vyssej moci nie suciastkami
svojho casu som robil mazdu e-series lozisko rozvodu FWD to bolo s volou uz
v krabicke a auto na rozvodoch spravilo asi 170tis a nic sa nestalo ,clovek staval dom tak nehcel do toho investovat
tak babo rad ako je to naozaj

Měnil jsem na svém přibližovadle olej, koukám že mi nějak ubyla chladící kapalina, dal jsem tehdy nad MAX.
Koukám a z otvoru co je na spodku rozvodů oslintaný fridex, vodní pumpa má najeto 10 000km.
Minulý týden jsem dělal rozvody na OII, vodní pumpa původní Origo z roku 2005, v jednotce motoru uloženo 295tkm a ani náznak tečení.
Koukám a z otvoru co je na spodku rozvodů oslintaný fridex, vodní pumpa má najeto 10 000km.
Minulý týden jsem dělal rozvody na OII, vodní pumpa původní Origo z roku 2005, v jednotce motoru uloženo 295tkm a ani náznak tečení.
jestli neni ucpanej chladic? jako uz tam nejakej patek je...ale proste pri zatezi mi jde voda pres 100°C (podle vagu) termostat i cidlo je novejanydraj píše:A nemas nahodou natlakovany hadice?
VW Eos 2.0 TFSI 147kw BWA. 390hp/540nm 
Skoda octavia 2 1Z - 1752,AL vstriky , C cidlo , 312/286mm ,podvozek komplet rs

Skoda octavia 2 1Z - 1752,AL vstriky , C cidlo , 312/286mm ,podvozek komplet rs
- MirekX
- Aktivista
vodní pumpa originál motor AXR octa 1 najeto 120 tis........

musela chcát už dlouho, naštěstí mrazovkou, takže člověk si nevybere,,,

musela chcát už dlouho, naštěstí mrazovkou, takže člověk si nevybere,,,

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

Vzpěry
Zdravím, nevím, zda můj dotaz patří přímo sem. Potřeboval bych poradit, zda mohu vzpěry (u kufru) u svého vozu Škoda Octavia vyměnit za tyto: http://www.acomponents.cz/Plynove-vzpery/Vzpery/? Budu ráda za jakoukoli radu. Originální se mi nechtějí kupovat.
-
- Přispěvovatel