Tak nějak ale mám hranici 150t.Kč. Vím že každý návrh je podložen dobrým umyslem poradit ale třeba u toho mondea jsem nezaznamenal žádnou osobní zkušenost a přitom jako o jednom z mála aut se o něm píše v superlativech. Zajímal mě názor tady místních protože věřím že mají spoustu zkušeností. Třeba Xtraila,Santa fe,X5 už jsem si zde nechal rozmluvit tak jen doufám že nakonec pořídím něco schopnýho.Fahrer píše:Ono by asi bylo dobré o těch návrzích polemizovat. V podstatě jen čekáš na návrhy a říkáš, že pořád nevíš. To ses vlastně nikam neposunul.
pomoc s výběrem SUV
Moderátoři: šulda, Moderátoři
radkin - Octavia CLHA
-
- Přispěvovatel
Za 150.tis Kč, neseženeš SUV, ale vylagrovanou hujdu!
Za ty peníze se dá snad sehnat Octavia II ve 4x4, ale ještě do ní pár desítek tisíc nasypeš-na to je třeba myslet, možná méně pokud si dokážeš něco udělat sám..
P.s.staré auto, je jako stará bába, věčně naříká
Za ty peníze se dá snad sehnat Octavia II ve 4x4, ale ještě do ní pár desítek tisíc nasypeš-na to je třeba myslet, možná méně pokud si dokážeš něco udělat sám..
P.s.staré auto, je jako stará bába, věčně naříká

Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!
-
- Přispěvovatel
To nemá smysl tady asi řešit. Pánové všem kteří se snažili plodně poradit děkuji. Těm kteří mi píšou jakou koupim za 150t hydru apod. taky děkuji ale věřte že za ty peníze to zas taková hydra nebude. Čekal jsem rady typu Forda nee protože mi prošlo rukama 10 a ..... Nebo BMW ne protože to bere 15L nafty atd atd atd. Přes to děkuji všem ale toto mě nepomůže. Přeji hezký zbytek večera. 😀
radkin - Octavia CLHA
A co vlastně chceš? U nás se říká: "Na blbou otázku, blbá odpověď"
Tvá geneze topicu:
1. příspěvek:
Mimochodem, netuším odkud čerpáš ty superlativy na Mondea? Co to měl kdo okolo mě, tak se toho rád zbavil.... a to i "chudáci" lampasáci, co to koupili jako funglovky... tak ti nevím, no
Tvá geneze topicu:
1. příspěvek:
5. příspěvekradkin píše:Vybírám mezi Hyundai Sante fe 2.0CRDI /83kW,92kW, Nissan X-Trail 2.2DCI 100kW, Mercedes ML Diesel nebo LPG,.
radkin píše:kluciiiii toto nééé .... ani pajero nechci .... to co jsem tam popsal mě zajímá..... oceňuji snahu ale toto mě nikam nepostrčí
radkin píše:![]()
tak pánové děkuji vám za názory.... Vůbec nevím co pořídit. Jde o bagřík takové kopatko do 1500kg + vlek 500kg ale jen krátké vzdalenosti. Prostě chci něco co ty 2t občas utáhne ale převážně to chci na běžné ježdění. Ještě jsem koukal na mondeo to má na tažné taky myslím dokonce 2200kg
Myslím si, že halda kluků by ti napsala zkušenosti s taháním za SAG, T4, T5 atd., ale tvůj výběr je prostě mimo racionální a běžně používané stroje na tahání 2 tun. Možná by jsi dostal informace o Toyotách LC....radkin píše:Tak nějak ale mám hranici 150t.Kč. Vím že každý návrh je podložen dobrým umyslem poradit ale třeba u toho mondea jsem nezaznamenal žádnou osobní zkušenost a přitom jako o jednom z mála aut se o něm píše v superlativech. Zajímal mě názor tady místních protože věřím že mají spoustu zkušeností. Třeba Xtraila,Santa fe,X5 už jsem si zde nechal rozmluvit tak jen doufám že nakonec pořídím něco schopnýho.
Mimochodem, netuším odkud čerpáš ty superlativy na Mondea? Co to měl kdo okolo mě, tak se toho rád zbavil.... a to i "chudáci" lampasáci, co to koupili jako funglovky... tak ti nevím, no

GIV Variant TDi ???kW
-
- Aktivista
někdo tu vzpomínal touarega http://auto.bazos.cz/inzerat/42666327/P ... vybava.php
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw
A co tenhle "traktor", Santana? Motor Iveco a 3tuny na kouli.
http://auto.bazos.cz/inzerat/42555845/l ... ffroad.php
http://auto.bazos.cz/inzerat/42555845/l ... ffroad.php
-
- Přispěvovatel
Bereš to moc osobně, nikdo tě nekritizuje ani nehodnotí, spíše se ti snaží poradit, pokaď ale žiješ v domění, že koupíš za 150.tis Kč něco slušného, tak si brutálně naběhneš.radkin píše:To nemá smysl tady asi řešit. Pánové všem kteří se snažili plodně poradit děkuji. Těm kteří mi píšou jakou koupim za 150t hydru apod. taky děkuji ale věřte že za ty peníze to zas taková hydra nebude. Čekal jsem rady typu Forda nee protože mi prošlo rukama 10 a ..... Nebo BMW ne protože to bere 15L nafty atd atd atd. Přes to děkuji všem ale toto mě nepomůže. Přeji hezký zbytek večera. 😀
Většinou si Q7,X5 Touaregy v 5.0 TDI kupují hochštapleři se špičatýma botama, olej nemění, mají taktak na naftu, servis žádný, několikrát to nabourá, když mu ho nějaká děvka saje za jízdy..
A pak přijíždějí za klukama z tohoto fora, že chtějí vyměnit olej ale mají na něj jen 2000,-Kč
SUV je jedno z nejdražších ojetin na trhu a je na to ukrutně drahý servis a provoz, Já měl Forestra v dieslu a jedna zimní pneumatika 3500,-Kč, nyní mám Golfa a jedna zimní guma 1000,-Kč.
A hlavně SUV není dělník, není stavěnou na přetěžování.
Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!
Ale chlapi vůbec to neberu osobně. Co se na tom dá brát osobně? 😀 Jsem rád za každou radu . Jen mám pocit že jsem málo zdůraznil že to nemá být auto na kterém bude den co den připojený těžký vlek. Když to bude 20x do roka tak je to moc a jen do 30km. Nicméně jak mi někdo psal že jsem měnil své požadavky či typy aut tak je to pravda ale je to z důvodu že mne některé Vaše příspěvky přesvědčili že ten či ten auťák nebrat a tak jsem navrhnul jinou variantu. Konkrétně o mondeo model roku 2009 s motory 2.0tdci,2.2tdci jsem četl na různých serverech zabývajících se recenzemi aut. Ale šlo mi o názor zdejších znalců. Je mi jasný ze většina zdejších užívá koncern VW a ford je pro vas sprostý slovo ale věřím ve vaší objektivitu. Sám mám sharana a již nekolikátý koncernový vůz a spokojen vice méně jsem jen chci změnu.
radkin - Octavia CLHA
Dobrá otázkaA6TDI píše:..já bych si koupil dvě . jedno pocket rocket a druhou nějakou svini ala jeep a máš to
OT , mi to nedá ,,, ty máš minibagr a bagruješ 20x do roka ??![]()
![]()
jsi nějakej milionář a takhle relaxuješ ??vždyt na to musí být byznys pořád ,ne??

Koukám že zlatej sharan.
radkin - Octavia CLHA