Mercedes Vito demontáž vstřikovačů??!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mas obidve diagnostiky aj Mercedesovu aj Delphi? Ak ano tak to nemozes mysliet vazne ani omylom resp. mozes ale zatial si neotvoril v mercedesovej ani druhu stranu
Ja stale cudujem, preco autorizovany servis potom nepouziva Delphi? Zeby nechal to lepsie mechanikom po sukromnych dielnach? V zivote ani jedna multiznackova diagnostika nedosiahne tam kde akakolvek fabricka diagnostika pre konkretnu znacku vytvorena vyrobcom vozidla, ktory ju vytvoril pre svoje vlastne vyrobky, nikdy
Delphi vs. Xentry/DAS/HHTWin pocitajuc Vediamo je nieco neporovnatelne z akejkolvek strany sa chce na to clovek pozriet.

Z toho EGRu je totiž hadička sundaná a ten ventil pro jeho ovládání tam ani není, takže ten EGR je vlastně už teť nefunkční. Podotýkám znovu, že to auto je absolutní křáp. Mnoho věcí na něm chybí a to co tam je funguje jen z části. Těším se až to těm zedníkům dám trochu do kupy a až to vypadne. Takových pár aut za měsíc a můžu kvelb zavřít. Dnes jsem volal majiteli a sdělil jsem mu tu sumičku co stojí ten ventil. Chvíli bylo ticho asi si musel loknout vzduchu nebo něčeho ostřejšího a pak, že jestli nemůžu sehnat něco staršího. Co bych to dál rozváděl. Prostě zlatý džob. 

Fiat Ulysse 2,0JTD a AUDI A3 S-line 125kW
Čeče uvažuj logicky. K čemu budu kupovat značkovou diagnostiku, když mi tu přijede pět Mercedsů za celý rok a možná ani to ne. Mám diagnostiku na koncern VW, Fiat, Ford, Opel, Renault. Ostatní auta načtu v pohodě tou Delphi 150. na to, že je to univerzálka umí toho vcelku dost.Laco210 píše:Mas obidve diagnostiky aj Mercedesovu aj Delphi? Ak ano tak to nemozes mysliet vazne ani omylom resp. mozes ale zatial si neotvoril v mercedesovej ani druhu stranuJa stale cudujem, preco autorizovany servis potom nepouziva Delphi? Zeby nechal to lepsie mechanikom po sukromnych dielnach? V zivote ani jedna multiznackova diagnostika nedosiahne tam kde akakolvek fabricka diagnostika pre konkretnu znacku vytvorena vyrobcom vozidla, ktory ju vytvoril pre svoje vlastne vyrobky, nikdy
Delphi vs. Xentry/DAS/HHTWin pocitajuc Vediamo je nieco neporovnatelne z akejkolvek strany sa chce na to clovek pozriet.
Ta hadička ani ten ventil ovládání EGRu tam nejsou. Na EGRu je vývod na kterém kdysi nějaká hadička byla, ale ten vývod je neobsazený, nezaslepený a hadička chybí. Už jsem po ní pátral dříve, že by byla někde zasunuta, ale nenašel jsem ji. Ani nevím, kde by z toho EGRu měla vést. Tedy vést by měla do toho chybějícího ventilu a dál? Ten ventil musel brát od někud podtlak. Takže ty hadičky tam chybí dvě. To auto je celé nějaké divné. Někdo se v tom náramně pohrabal. Už to, že pod vstřikama byly vždy tři měděné podložky svědčí o odborném zásahu.Laco210 píše:A je hadicka co mala ist do toho egr nejako uzavreta? Je zavrety okruh?