To nebylo myšlené na tebeForest píše:Vzdyt ja to pisu cele narovinu ... to je zase nesmis tak podcenovat, oni nejsou tak primitivni, jak se projevuji, oni to pochopi.Hromy22 píše:To napiš narovinu ne ?

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Andre, zajiste ted zase zacnes se svoji oblibenou odrhovackou jak jsi zacinal na hline (protoze te zjevne rodice moc nepodporili nebo nemohli) apod. Ale nezapomen, ze ty jsi vyrostl na cinnosti Dieselpoweru, kdy jsi za plny palky testoval na lidech, svych zakaznicich, lidech jako jsem ja (poznamka pro novacky: ja jsem od Andreho bral taky turba a zajistoval mu reklamu zde ... stejne, jako to delam jinym nyni - protoze jsem chapal, ze zacina a ocekaval jsem, ze bude na kvalite makat, ale kdyz jsem poznal, ze kvalita stale pokulhava a pristup se zhorsuje, obratil jsem se na Olega, ktery tehdy zacinal a jiz tehdy poskytoval lepsi kvalitu), Fantik, Lubos , Mvolesko ale predevsim Richard, kteri ho podporovali (a nekteri stale podporuji) - jsi vyplodem tohoto fora a zminovat tve zacatky tu preventivne zminovat nebudeme, ze ne - takze ty rozhodne nepatris mezi ty, kteri by meli co kecat o tom, co kdo sam dokazal.Andre píše:To je, řekl bych, úder přímo na hlavičkuL píše:Foreste, ....ty musíš mít nějaké trauma z dětství, nebo pocit méněcennosti, nebo nenaplněnej život, prostě nějakej průšvih v hlavě, nebo absenci životního štěstí...
Stačí si položit jednoduchou otázku: Co ten Forest vlastně sám za sebe dokázal?
Cti poradne, hledej a pochopis. Prekrucujes, lzes, placas - duvod je prosty: dosly ti fakta a argumentujes - proste klasicky troll.Vici píše:André : no přeci všechno... stačí si přečíst co napsal naposled... založil vlastně Dieselpower, toto forum je jeho, "Dimcovi" DOKONCE ! dovolil "nový start", protože Forest je šlechetný... atd atd.. on ví nejlíp, on zná nejlíp... on, on,on... asi je tak dobrej, že ani nespí a i v jednu ráno bdí na blahem uživatelů tohoto fora....
Ja jsem mu poradil tez, narozdil od nekterych zde diskutujicich.favo píše:Píši jak to bohužel je, sám vidíš co se tu řeší. Nejspíš si v návalu těch sraček ani nevšimnul, že RadkaVKLR jsem mu poradil už na první stránce.
Já osobně každýmu kdo se toho nebojí fandím.
čoveče to ti neřeknu bych se musel bych se podívat a nějak natočit na motoru, ale bylo mě řečeno že to je model 2260vk z Audiny..meeiro píše:jaky mas turbo ? napis cislo...to stejne se stalo i me v Popicich na sprintech a byla to sanitka jak svine... a motor sezral vosu