Dobrá mzda tak proč stávka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tvoje vysvětlení je vždy velmi "zajímavé"...Kdykoliv se tě člověk zeptá na něco, co jsi napsal , tak odpovíš podobně, což znamená, že vůbec nejsi schopen cokoliv objasnit..Lidem tvého typu nerozumím, když se jich zeptám, kolik je hodin, odpoví středa....Není divu, co se kolikrát okolo nás děje,"všem je všechno jasné" ale přitom neví vlastně co... 
nepropadat panice...
Nahodou som sa sem pozrel a tuto pan Jericho ma asi fakt dobre vymetene v hlave. Ked uz s tou rudou chatrou zacinate, tak si dobre rozpomente ako dopadli ti volby v 48 mom a potom tu kydajte na Slovakov. Ja mam Cechov rad a byvam priamo v Kotelbovom posobisku. Vypestovali ho ti Vasi demokrati zo tzv standardnych stran. A teraz sa boja, zlodeji.A o tych Slovanoch, Vy s tou Vasou nenavistnou propagandou budete asi tiez Nemec, nie, mylim sa?
Pánové kotlebovci , vymlouvat se na volby 1948 je docela "prdel"..V září 1938 byla podepsána Mnichovská dohoda, kdy prezident republiky ČSR tam ani nebyl, čekal v předpokoji. A tehdy jste do tohoto státu patřili i vy..A v březnu 1939 se váš Tiso domluvil s Hitlerem , uzavřel hranice a vstoupil do svazku s třetí říší.. Přejal rasové zákony třetí říše, které ještě" vylepšil" Tiso tak, že byli přísnější než Hitlerovo...Má cenu psát dál? Nechci urážet potomky těchto Slováků, ale možná se zamyslí, když používají výrazy o dnešních Němcích fašisti, náckové apod. a přitom bez nich dnes by Slovensko mohlo jen pást ovce a čecháčci u nás by stáli ve frontě na guláš...Ale to si oba národy nikdy nepřípustí ...Jo, minulost každého doběhne, pokud slintá o tom, co by kdyby a poučuje všechny okolo jak se mají chovat, ..Proč asi musíš napsat životopis, když se ucházíš o místo, nebo se ocitneš u soudu? Aby dotyční měli představu s kým mají tu čest..Takže dnešní mladí Slováci jako mladí Němci jsou nevinní v tom, co se dělo před jejich narozením..Ale nechte si ty kecy , hlavně ty národnostní, protože díky jim lezou na povrch věci, které nejsou většině vůbec příjemné a vlastní dědeček se z roztomilého staříka může v mžiku změnit v krvelačného primitiva, toužícího po penězích za jakoukoliv cenu ve svém mládí, o kterém raději moc nemluví...
P.S. tohle všechno mohlo být snadněji zapomenuto, kdyby se ti největší parchanti potrestali...Ale těžko může trestat někdo, kdo sám má máslo na hlavě..Takže čím více sviní, tím horší spravedlnost..
P.S. tohle všechno mohlo být snadněji zapomenuto, kdyby se ti největší parchanti potrestali...Ale těžko může trestat někdo, kdo sám má máslo na hlavě..Takže čím více sviní, tím horší spravedlnost..
Naposledy upravil(a) jericho-3 dne 09 črc 2017, 16:05, celkem upraveno 1 x.
nepropadat panice...
Rozumíš tomu nebo ne? Co je to žurnalistika ?.. ANO/NEjericho-3 píše:Jsi patrně z jiné planety, musel bys vysvětlit, co je v tvém případě ANO a co znamená NE.. Ale předpovídám, že itinerář tvého myšlení a pochodů tvé mysli nejde osvětlit...ani tebou samým..
Ale ty si takový ubožák že tu radši budeš kydat, vid
Tohle je právě ten problém, vztahovačnost. Můžu já zato, že co máme na triku se vztahuje i na mne? Můžu zato, co moji "spoluobčané" dělali s těmi, které nejdřív okradli , nebo se jim mstili zato, že bojovali proti fašismu? Ale nedá se nic dělat, dějiny nezměníme..Jestli jste si všimli, tak název fašisté se používá velmi často, hlavně z východu od Putina , proto jsem to také smazal, protože mi došlo, "že to je na hraně", i když dotyční "obdivují " Kotlebu, který jím je..Takže to neber osobně, nebylo to záměrem, jen mi trochu uniká, proč podobní týpci mají takovou podporu, když je do nebe volající, co jsou zač.vladoc píše:Tdi tech, máš pravdu, škoda reči. A vy pane, jericho si oslovenia ako fasouni a pod nechajte pre svojich známych, moji starí rodičia obaja bojovali v SNP. A nebolo to Mpcl. Tymto som s Vami skoncil, iba ak by sa Vam chcelo osobného stretnutia, lebo takto sa iba naseriem a nemám Vas tu po ruke.
A 6tdi - už dávno vím, že naše polemika nemá smysl, a moje "slušnost" v tom odpovědět na dotaz má své meze. ale pořád jsem si říkal, že třeba z toho něco bude..Ale nebude , tím už jsem si jist.
nepropadat panice...
Ale může si říkat každý co chce, pokud někdo nenapíše, v čem nemám pravdu, je mi to fuk..Jenom slaboši a přizdisráčové nechtějí slyšet fakta, aby se náhodou neopotili nebo nemuseli přiznat, co jsme vlastně zač včetně našich předků..Pouze tehdy, když si přiznáš fakta a uvědomíš si své chyby, můžeš jít se vztyčenou hlavou dál...Ale ty asi vůbec netušíš, co to vztyčená hlava je... 
nepropadat panice...