1,6 tdi nastartuje zhasne

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

šulda
Moderátor
Odpovědi: 0

Příspěvek od šulda »

martas112 píše:tak jsem mu řekl ať mi vezme 200l a uvidím co se bude dít.
Co Ti konkrétně doveze? Ten Ultimate Diesel?
Člověk se pořád učí.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

slovacek.milos píše:asi s magnou
Ty jich máš víc? Jinak tahle Honda je pěkný kousek, Já mám Hondu Camino :)
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="jericho-3"] jako kamíno mám korádo, magnu, https://www.google.cz/search?q=honda+75 ... 67&bih=699, mám to se štítem předkopy, rovná velká řidítka, upravoval ji borec stejně vysoký tak mi sedí, čtyřválec mám tak rád
, pak mám FZR litra, 638 silniční a takové enduro,cafe racer jawa 350 634, pak skutry, pincky, babety, krosku a můj sen rat https://www.youtube.com/watch?v=IYW6hjorPOg několik let svírám různé patinové kravinky z aut a motorek, na výrobu tohoto stroje ;)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

A žes neřekl, že taky motorky, Magnu můj známý mladý kámoš kdysi přivezl z D rozstřelenou a dělal z toho vlastní stavbu a velmi ji miloval.Já jsem zamrzl konstrukčně v 30. -40.tých letech,mám rád bublajícího boxera ale se sajdou..Solo si taky dělám, ale odvykl jsem si a jsem na něm nejistý..Už se těším na první zavrkání a volnou cestu bez kraksen, které mi často překáží na silnici 2-3 třídy ..A někteří se dokonce tak plouží, že na ně troubím a to mám 22HP.. :)
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="jericho-3"]A žes neřekl, že taky motorky,

mi to je jedno jsem biker od deseti, každá motorka je hezká a jedu na čemkoliv, sajdu mám taky momentálně rozebranou, magnu mám rád že mi sedí, ale stejně jedu i na pinckovi a když mě táhne jednička do kopce užívám si to, moc se nestrojím prostě jezdím
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“