zimní pneu

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

WOB píše:Tak co garážníci, přezouváte gumy jak vzteklí, nebo ještě nikdo nepřijel ?

Kdyby nebyl kovid tak už máte touhle dobou EET pokladnu a každé sundání kola musíte nacvakat do EET pokladny a vyjet pěkně účtenku a žádná šmelina do kapsy. Spousta z Vás by ukončila živnost co? (rofl)
Co tady machruješ, ty podpeřiňáku, to se to kecá , když ti jdou prachy na účet a honíš si péro..Zrovna jsem mluvil s borcem, kterému přezdíváme "tajný agent", protože má školu v Moskvě pro velvyslance, což bylo pod KGB a byla to v podstatě škola pro budoucí agenty , atd. Tak ten dnes dělá v Praze na magistrátu nějakého experta přes banky , má 60000kč plat a dle jeho slov mají pro veřejnost otevřeno 14 hodin za týden..Povídá, to je pohoda, z domova sem tam něco napíšu, a bydlím na "chatě" , a když jeden z nás na radnici dostal koronavir, tak jsme si užívali 2 týdny úplně bez práce..Ale říká, jo za Krnáčové to byla pohoda, ta nám dávala odměny, taky ze čtvrtletí 200000kč , ale teď už je to slabota. A už se těší do důchodu..Takže státní úředníci si žijí za 100% a mají to v paži a podobné krysy u ostatních "strategických firem" to mají obdobné. A ty se budeš smát ty burane lidem, kteří jedou za svoje? Že se nestydíš, ty lehkoživko..Ale ty nevíš, co to je stud, okamurovec a pitomiovci mají hold jiné vychování... :(
nepropadat panice...
šulda
Moderátor

Příspěvek od šulda »

Nevzdávej tu pocty a neodesílej jeden post vícekrát (LOL)
Člověk se pořád učí.
uiqjirka
Aktivista

Příspěvek od uiqjirka »

jericho-3 píše:
WOB píše:Tak co garážníci, přezouváte gumy jak vzteklí, nebo ještě nikdo nepřijel ?

Kdyby nebyl kovid tak už máte touhle dobou EET pokladnu a každé sundání kola musíte nacvakat do EET pokladny a vyjet pěkně účtenku a žádná šmelina do kapsy. Spousta z Vás by ukončila živnost co? (rofl)
Co tady machruješ, ty podpeřiňáku, to se to kecá , když ti jdou prachy na účet a honíš si péro..Zrovna jsem mluvil s borcem, kterému přezdíváme "tajný agent", protože má školu v Moskvě pro velvyslance, což bylo pod KGB a byla to v podstatě škola pro budoucí agenty , atd. Tak ten dnes dělá v Praze na magistrátu nějakého experta přes banky , má 60000kč plat a dle jeho slov mají pro veřejnost otevřeno 14 hodin za týden..Povídá, to je pohoda, z domova sem tam něco napíšu, a bydlím na "chatě" , a když jeden z nás na radnici dostal koronavir, tak jsme si užívali 2 týdny úplně bez práce..Ale říká, jo za Krnáčové to byla pohoda, ta nám dávala odměny, taky ze čtvrtletí 200000kč , ale teď už je to slabota. A už se těší do důchodu..Takže státní úředníci si žijí za 100% a mají to v paži a podobné krysy u ostatních "strategických firem" to mají obdobné. A ty se budeš smát ty burane lidem, kteří jedou za svoje? Že se nestydíš, ty lehkoživko..Ale ty nevíš, co to je stud, okamurovec a pitomiovci mají hold jiné vychování... :(
Jericho, líná a typicky závistvá komunistická a postkomunistická svině, slušněji to napsat nelze.. Makej a budeš mít, držkováním a zavistí nic nevyděláš.
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Vaše starosti bych chtěl mít.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

uigjirka-Tvá reakce mluví za vše. Proč se tak přiznáváš ty milionáři?
nepropadat panice...
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

uigjirka-Tvá reakce mluví za vše. Proč se tak přiznáváš ty milionáři?
nepropadat panice...
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

jahahaha potrefenej garážník se čertí... Máš rúško když přezouváš kola?
Nissan GT-R 3,8 V6 2015, Toyota 2.0 D4D 2010, Lamborgini Gallardo 5.0 V10 2006, VW Crafter 2.5 TDI 2008, MAN 6x2 26.414 2000
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Letos teda obouváme kde co, řekl bych tak že 90% lidí chce pomalu to nejlevnější, takže to mlátíme Riken,Taurus,Kormoran,Saetta,Dayton, a pneu jsou letos o dost dražší se mi zdá tak o 10-15%
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

zrovna na tých zimných bych nešetril. človek jak dostane šmyk tak v tých sekundách by dal za gumy tisíc eur (rofl)
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

No, vysvětlí to lidem...
Udali jsme i vesměs všechny starý vyzuty praskacky co ležely na hromadě před dilnou (rofl) takže asi tak
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Je známý příběh o přezouvání zimních pneu,kdy každý chce kvalitní ale taky levné, bohužel mnozí zajásají když koupí pneu za pár šprdlíků s pěkným vzorkem, bohužel desetileté a ještě k tomu to jsou universály bláto-sníh..Po nandání řeší, že pneu utíká , ale dotyčný prostě ušetřil.Mne třeba na jaře vždy překvapí, že moje pneumatiky se zimáky drží tlak 2,5 atm.celou dobu že je nemusím dofukovat..Pneu Barum koupené jako nové prostě drží.. .Jinak já kola nepřendavám a nikdy jsem nepřendával, na to mám lidi..
nepropadat panice...
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

No my ten pneuservis děláme spíš z donucení, máš 3 týdny zabitý přezouváním aut a není málem čas na jinou práci,na extra výdělek to taky není každej špekuluje s internetovýma cenama,no co vám mám povídat,jenže za ty léta už mám spoustu lidí naučenejch k nám jezdit tak jim nemůžeš najednou říct hele my už kola neděláme,jeď si jinam (crazy)
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

Barum není pneumatika.
Nissan GT-R 3,8 V6 2015, Toyota 2.0 D4D 2010, Lamborgini Gallardo 5.0 V10 2006, VW Crafter 2.5 TDI 2008, MAN 6x2 26.414 2000
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Barum zimaky dobrý, letní ne to každým rozmlouvame je to bláto..
JozefC
Aktivista

Příspěvek od JozefC »

Ani nie. Mal som zimné barumy a strach. Ako som ich obul, tak som ich vyzul. Viac ich nechcem. Osobne dávam Nokian, ale tu stojí 1 pneu po zľave toľko , čo 3 barumy.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“