Samolepky Dieselpower
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
- coltik
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
taky bych 2ks 20cm bral,pokud by to bylo ještě možný....
VW Caddy 1,6tdi
Saab 9-3 combi 110kW
Opravy vstřikovačů Siemens, Bosch, Denso, Delphi, CAT
http://www.rsdiesel.cz
Saab 9-3 combi 110kW
Opravy vstřikovačů Siemens, Bosch, Denso, Delphi, CAT
http://www.rsdiesel.cz
-
- uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak samolepky s logem jsem uz konecne dostal, ty s cmoudem bohuzel zatim visi nekde v Usti n/L v tiskarne. Presto, ze jsem dodal navrh je na muj vkus vyrobni cena vysoka a priste to budu resit nekde jinde. Takhle, pri vyssim poctu zajemcu jsem musel castecne naklady rozpocitat, nebude to tedy zcela zdarma. Vychazi to takto :
10 cm logo - 10.-Kc
20 cm logo - 20.-Kc
30 cm logo - 30.-Kc
50 cm logo - 50.-Kc
Tech 50 cm mam pouze 10 ks.
K tomu nutno pripocitat postovne, ty 10 cm a 20 cm mohu poslat v normalni obalce. Jak to udelat s temi vetsimi zatim nevim, mozna mi poradite, nemam s tim zkusenost. Pokud je nekdo z okoli Chomutova a mel by cestu, tak by asi bylo lepsi si je vyzvednout osobne.
Takze trva-li Vas zajem poslete sve adresy s poctem samolepek k zaslani pomoci SZ.
Ted mne napadlo, ze pokud jste z jednoho mesta a znate se, slo by to poslat na jednu adresu.
10 cm logo - 10.-Kc
20 cm logo - 20.-Kc
30 cm logo - 30.-Kc
50 cm logo - 50.-Kc
Tech 50 cm mam pouze 10 ks.
K tomu nutno pripocitat postovne, ty 10 cm a 20 cm mohu poslat v normalni obalce. Jak to udelat s temi vetsimi zatim nevim, mozna mi poradite, nemam s tim zkusenost. Pokud je nekdo z okoli Chomutova a mel by cestu, tak by asi bylo lepsi si je vyzvednout osobne.
Takze trva-li Vas zajem poslete sve adresy s poctem samolepek k zaslani pomoci SZ.
Ted mne napadlo, ze pokud jste z jednoho mesta a znate se, slo by to poslat na jednu adresu.
-
- uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to vsechno znovu promyslel a zjistil, ze je to komplikovana blbost posilat za ty samolepy penize. Clenove naseho fora dostanou samolepy zdarma, jako by pod stromecek.
Upozornuji ovsem, ze je nutno pri sdelovani adres na SZ , objednavat primerene mnozstvi( nechci specifikovat ), aby na vsechny vyslo.
Upozornuji ovsem, ze je nutno pri sdelovani adres na SZ , objednavat primerene mnozstvi( nechci specifikovat ), aby na vsechny vyslo.