je to o vaze kola podle me, ja kdyz dam 16ky plechy jede to super, kdyz tam soupnu obyc 18ky tak to proste jede hur, mam to vyzkouseny,fakt jsou ty casi jinylt.kubosh píše:Vysvetli. Jak to muze jet hur nez na 16kach nebo 17kach?Tommy-cupra píše: jestli mas cupru nebo top sporta tak tam v pohode ty hr dej,ted jsem je daval na stejny auto a jsem spokojenej,mam tam i 18ky a jede to samozrejme trosicku hur nez na 16kach nebo 17kach
Pokud vim tak obvod kola je stejny. Rozdil v hmotnosti disku je mizivy, takze odtud zmena akcelerace taky nehrozi. No a jestli porovnavas 245ky na 18" a 205 na 16", tak bych rekl, ze se tady porovnava neporovnatelne.
170+ PS Golfik IV slape jak hodinky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Seat Leon cupra TDi 4motion
Jakou máš šířku pneumatik? To má podle mě hlavní vliv, i když ta váha taky určitě dělá svoje.Tommy-cupra píše: je to o vaze kola podle me, ja kdyz dam 16ky plechy jede to super, kdyz tam soupnu obyc 18ky tak to proste jede hur, mam to vyzkouseny,fakt jsou ty casi jiny
Problém váhy kola se da vyřešit koupí lehčích, jako například: OZ Superleggera. Jinak ta váha kola má vliv i na ostatní věci podle mě (tlumiče, brzdění...).
Golf IV 85 kW PD TDI (uprava na 170+ PS)
-
- Sběrač informací
nejvic jsem to pocejtil kdyz jsem dal pritelkyne 18ky, ma tam 2245/40,ale kola jsou dost tezky,jinak na plechach 16ky jsem mel 205/55/16 a na sprint mi to prislo podstatne lepsi,ted jsem mel lehoucky speedliny v 18ce ale bohuzel jsem je tam nedostal,moc vylejzali ven, superlegry jsou uzasny,na jare na ne byla akce ale prosral jsem ji
Seat Leon cupra TDi 4motion