Výměna motoru 325tds za 525tds nejde nastartovat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
No jde o to,jestli cákala nafta při točení motorem přes startér z tich vysokotlakých šroubení co se na ně pak našroubovávají ty vstřikovací trubky.To dle je divný,to je jako kdyby to bylo něčím ucpaný,ten kanálek přívodu nafty k tomu vysokotlakýmu pístku.I vyběhlý čepadlo by muselo stříkat při odpojení vstřiků.Normálně tam zkuste dát ten vršek čerpadla s tím dlouhým čepem a trefte se na tu dírku co je na tom válečku s dírkou.Nafta tam v něm je,zkuste to s tí nasazeným vrškem a hlavně se trefit.
Pokud ty žhavící svíčky byly v pořádku,tak zkus mrknout jestli nejdou bubliny v té průhledné hadici co vede z naftovýho filtru do vstřikovacího čerpadla,mohla by tím padat nafta tím jak by se to zavzdušnovalo a ten vstřik by vynechával a nechytlo by to.
Pokud jde o to přehození vstřiků.to jsi asi myslel pořadí vstřiků,tak si myslím že by asi nešlo protože každá trubka je jinak dlouhá a jinak tvarovaná.To čerpadlo přesadit jde jedině,že by něco dělali z rozvodama.Pakliže to hulí černě u studeného motoru,který nejde nastartovat tak jedině velký předvstřik,bílý je zas malý předvstřik či malá komprese ve válcích či KO žhavičky.Zkusil bych nepatrně hnout s tou hlavou vstřikovacího čerpadla směrem k stopventilu na chcípání tím se zvedne dávka a mohlo by to spíše chytnout na víc nafty.Je potřeba aby byl ten čep z tý hlavy v dírce a pak to doseřídit tím posunováním té hlavy.
Pokud jde o to přehození vstřiků.to jsi asi myslel pořadí vstřiků,tak si myslím že by asi nešlo protože každá trubka je jinak dlouhá a jinak tvarovaná.To čerpadlo přesadit jde jedině,že by něco dělali z rozvodama.Pakliže to hulí černě u studeného motoru,který nejde nastartovat tak jedině velký předvstřik,bílý je zas malý předvstřik či malá komprese ve válcích či KO žhavičky.Zkusil bych nepatrně hnout s tou hlavou vstřikovacího čerpadla směrem k stopventilu na chcípání tím se zvedne dávka a mohlo by to spíše chytnout na víc nafty.Je potřeba aby byl ten čep z tý hlavy v dírce a pak to doseřídit tím posunováním té hlavy.
tak už sundaly hlavu a prej už bouchaly ventyli do pistu ale nic stim neni prej tam nechaj tu originalni hlavu je lepši než ta moje udělaj ty venty a daj to na magnetku srovnat až dneska na tom začaly dělat měly prej plno prace říkaly že do 5 dnu by to mělo jezdit nechám se překvapit
moje skype je Mira.B.M.W
Ale co je teda hlavní příčinou proč se to rozčasovalo.To je dost důležitý,aby se to pak neopakovalo.Já jsem se setkal s tím,že se to povolilo na vačce jak je to jen stažený čelní plochou bez klínku.Zkrátka to ten stažený šroub na řetězovém vačkovém kole už neudržel,muselo se to tenkrát taky srovnávat ta čelní dosedací plocha do roviny jak na kole tak na vačce a přes nový šroub to více stáhnout.Taky je potřeba skouknout to řetězové kolo na klice,aby náhodou třeba tam nebyl střihlý klínek.Nebo ti to myslíš úmyslně rozčasovali ty z těch Karlových Varů?Jak se k tomu vyjádřili,co mohlo být tedy příčinou ti servisáci co ti to ted dělají????