86KW AHF?ArmyDOG píše:Dobrý den,
potřebovaly bych schéma zapojení podtalakových hadic na auto:
škoda octavia I
1,9 TDI
86 kW
AHF
r.v.: 1999
mockrát děkuji

Moderátoři: šulda, Moderátoři
86KW AHF?ArmyDOG píše:Dobrý den,
potřebovaly bych schéma zapojení podtalakových hadic na auto:
škoda octavia I
1,9 TDI
86 kW
AHF
r.v.: 1999
mockrát děkuji
A neztrácí se ti voda??? případně není voda špinavá??padre19891 píše:zdravim pred 3 dnami mi odislo turbo motor dymil cez vyfuk na bielo a nemal vykon ale nevedel som bola tma rano som mal cely zadnu cast od oleja,cez vyfuk mi vytieklo asi 3.5l oleja...a presiel som stym 40KM neposkodil som motor?tak som sa pustil do rozoberania lebo som vedel ze turbo odislo mam typ AGR 1999 Rv tdi 66kw,bol som kupit druhe pouzite pan povedal ze je to z oktavie AGR 4x4 combi 2001 PRISIEL som domov a ked som porovnal to nove bolo o cosi vecsie..nie o vela ale vecsie.ale pasovalo tak som zapojil vsetko,ked som nastartoval auto auto zas dymilo na bielo ako vtedy ked to odislo ako keby hodil niekto dymovnicu do vyfuku nmw ci je to iba zostatok oleja v potrubi...alebo co ked som do toho trochu zatlacil zas som mal olej na zadnej casti auta...a dymi mi to uz menej na bielo ale ked poriadne zatlacim na turbo tak zas zamnou biely dym...nmw co stym poradte to turbo je dobre co som tam dal?nezadrel som agregat?nejako mi oleja pribuda:/