1. sraz Březno 2009 - 21.3. od 14.00hod - Březno u Chomutova
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
Provocativo
- Přispěvovatel
dej to pls na youtube.com jestli muzes....JasteR píše:Na videu je 90% co se na tocilo, snazil jsem se tam setrihat vsechny...Blood píše:vypadá to fakt pěkně, nemáš tam náhodou pod stolem záběry, jak se mi rozsypalo to turbo ? byl bych za ně docela rádJasteR píše:Prijemne pokoukani stalo me to 10hod prace tak si toho vazte
VW Golf kombi stříbrnej s tím černým pruhem vepředu (černý skla)
..taky to tam nahraju, ale youtube me dost sere posledni dobou, po prekodovani maji spatnou kvalitu, jde jen 10min a hlavne zakazuji zvuk pokud pouzijes podle nich "nelegal" muziku... proste co je novy majitel tak to jde o 10 k 5ti...Provocativo píše:dej to pls na youtube.com jestli muzes....JasteR píše:Na videu je 90% co se na tocilo, snazil jsem se tam setrihat vsechny...Blood píše: Videosestrih z Tuning srazu Brezno u Chomutova 3/2009:
http://www.stream.cz/video/11/272353-tu ... ova-3-2009
.
.
vypadá to fakt pěkně, nemáš tam náhodou pod stolem záběry, jak se mi rozsypalo to turbo ? byl bych za ně docela rád
VW Golf kombi stříbrnej s tím černým pruhem vepředu (černý skla)
..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

-
Provocativo
- Přispěvovatel
- schonus
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Skoda, ze jsem nebyl ... poradal jsem v PLZ koncert, brzy jsem odjizdel, ikdyz mohl jsem se pravda stavit, bylo to po ceste.valis píše:Pekny fotky
Uz se tesim na dalsi akci,snad se povede prinejmensim stejne,jako Brezno
2Valis : Ostudo, JETTA ti jede jaxvin a ty protahujes drahe kovy-kone. (ikdyz reklama pro DP musi byt
2Pagos : Jeste nedavno bych s tebou sprint dal, ted uz to nema smysl...gratuluji!
2Krysa : Kruci, myslel jsem ze ten komin jede lip ... jsem zvedav co bude delat opet v lete za cernou mlhu. Myslel jsem, ze po te borce S4 jezdit nebude.
2Flekyc : Uz se tam musime objevit, Ibiza i Toledo potrebuji protahnout a podle toho supr setrihaneho videa koukam, ze by se konkurence nasla.
2JasteR : Diky za dobrou praci ohledne videa.
STOledo 1M, AHF - poladeno