a muzes mi tedy osvetlit, proc by sis nosil vlastni dil, kdyz te to pak vyjde draz?? Neni lepsi odvezt auto na servis a nestarat se o dily atd., jestli chces Kyb, namontuju Kyb, chces Sachs, klidne, muj dodavatel je flexibilni. A pokud si nekdo mysli, ze na tom usetri, tak at si to necha namontovat tam, kde to koupil. O takovyhle zakazniky nestojim, jednou se tim zivim, tak to proste je, kdyz chci rohliky, taky nenosim do pekarny vlastni mouku, ikdyz by me to vyslo levneji. Zakladni sazba je 250,- bez DPH, kdyz si nekdo prinese vlastni dily, ma dve moznosti, bud si to namontuje sam nebo se sazba zvysuje na 500,-. S hodinovou sazbou je potreba se drzet pri zemi, protoze se muze stat, ze Pepa odvedle ma jinyho pronajimatele, tudiz muze mit jiny ceny, nizsi naklady a tak i hodinovka pak bude levnejsi, potom zakaznik pujde k nemu, je prece levnejsi. Dalsi vec, jakou chces drzet zaruku, kdyz si zakaznik prinese svoje veci z vrakace?? Na jakou praci?? Tak maximalne na to, ze vsechno utahnu tak, aby to neupadlo, viz. treba tehlice, za par dni mu zacne hucet lozisko, na vrakaci mu reknou, mate to spatne namontovany a ja za to mam rucit?? To at se zakaznik nezlobi, ale namontuje si to sam, nestojim o takovouhle praci, nemluve o tom, ze se takto bude branit i prodejce novyho dilu. Myslim, ze k tomuto tematu to stacilo, at si to kazdej hraje jak chce, u me je to jasny, tento system mam zabehlej, funguje, nikdo mi nenosi vlastni dily, vernym zakaznikum davam slevy, vsichni jsou spokojeni, nikdo nebreci...