radluk píše:olejove horaky se bezne pouzivaji i na taveni barevnych kovu v kelimkovych pecich, klidne i bronz, med, ale da se s tim tavit i litina. Cili klidne to zvladne kolem 1300 °C.
radluk já to osobně vidím ten olej odpařovat třeba teplem z výfuku s příměsí vody protože voda čistí spalovací prostor a tak jezdit
něco jako na vodík, prostě ho tam nestříkat ale sytit nasávaný vzduch, já ho mám mraky že ho ani nestopím, naopak do vyfritu se mi pořád někdo sere, zájemců přibývá
radluk píše:olejove horaky se bezne pouzivaji i na taveni barevnych kovu v kelimkovych pecich, klidne i bronz, med, ale da se s tim tavit i litina. Cili klidne to zvladne kolem 1300 °C.
radluk já to osobně vidím ten olej odpařovat třeba teplem z výfuku s příměsí vody protože voda čistí spalovací prostor a tak jezdit
něco jako na vodík, prostě ho tam nestříkat ale sytit nasávaný vzduch, já ho mám mraky že ho ani nestopím, naopak do vyfritu se mi pořád někdo sere, zájemců přibývá
To chce zalozit konkurenci Straznickym bramburkum, smazit brambory a olej vyjezdit:-D
vanad píše:Zkoušel jsem do auta nalít 10l vyjetého mot.oleje (důkladně přefiltrovaného od různých špón apod.) v poměru na 10 l nafty. Zatím vše OK, jen trochu hůř za studena startuje a je línější. No, ještě jedna maličkost - dost je to za mnou cítit. Máte s tímto "palivem" nějaké zkušenosti?
Lidi co maj nakladaky tak na to normalně jezděj do osobaku nevim do dodavky sem to taky zkoušel 1:1 nic moc lto je lepši
podle me, bych to tam taky nelil..zasere to filtr a to docela rychle..ale nebranil bych se tomu, nez budes menit palivovy filtr a budes mit ze sveho auta 4-5l vyjetaku, tak to mixnout s naftou nebo merem..cca na 10l pul litru vyjetaku a nic se nestane Zbavis se sveho hnusneho oleje a jeste ti trosku poslouzi
Vic bych tam urcite nedaval a uz vubec ne pravidelne...
No startovalo to opravdu špatně,pak to začalo v motoru bouchat a nakonec už nejel ani na roztažení-tenkrát jsem to nějak neřešil a dal ho na wrakáč..Ještě bych měl dodat,že jsem tam nakonec nalil asi 20l benzínu,aby se pročistil,ale ani to nepomohlo..
Mám takový dotaz.Když ten černý motorový olej vyčistím a získám krásně čistý motorový olej bez karbunu tak dá se už takový olej nalít do nádrže? Nebude to zakarbonovávat motor a upalovat žhavky?
koil píše:Mám takový dotaz.Když ten černý motorový olej vyčistím a získám krásně čistý motorový olej bez karbunu tak dá se už takový olej nalít do nádrže? Nebude to zakarbonovávat motor a upalovat žhavky?
batoo píše:Stale me neprestava fascinovat co vsechno jsou lidi schopny delat aby neco usetrili....
Průser jsou ale ti lidi, kterým kára na tyhle sračky fakt jezdí. To je pak na zabití. Smradu jak za pálení pneumatik, černo a rakovina jak musli s azbestem. Nic takovýho!!
me fascinuje predstava, jak konvencni filtraci odstranit cernou barvu z motoraku... cha cha , na to by byla potreba minimalne nejaka hyper odstredivka.