supermuf0090 píše: ja nacpal do svoji Galaxy 86 L a nadrz je dle vyrobce na 70 L pisltole cvakne při cca 62-65L za ppředpokladu , že jsem k pumpě dojel , tak tam jeste cca 3-5 l bylo , takže se tam vejde 90L to odvzdusneni v hrdle je super vec
supermuf0090 píše:
U Galaxy mám po hrdlo plnou, jak Ty tvrdíš. Ale při zmáčknutí odvzdušňovacího ventilu v hrdle mi to zabublá a vleze tam ještě skoro deset litrů.
ja nacpal do svoji Galaxy 86 L a nadrz je dle vyrobce na 70 L pisltole cvakne při cca 62-65L za ppředpokladu , že jsem k pumpě dojel , tak tam jeste cca 3-5 l bylo , takže se tam vejde 90L to odvzdusneni v hrdle je super vec
bezne tankujem 85-89l do nadrze s odzdusnuvakom [/quote]jenom na me koukaj jak na magora , kdyz stojim 5 minut u stojanu
Ford Galaxy I Ghia 1.9 TDi AFN 81 kW
Škoda 110L
Hyundai Elantra 2.0CRDi
Ford Transit 2,5TD
Fiat 127 MKI
VW Touareg 3.0 TDi
sorry chalani ale akosi som to stym tankovanim -odvzdusnovanim nepochopil ako ze vojde tam viac? hej a nevie mi niekto povedat kolko litrova je nadrz na vw t5 2.5 2004? len tak pre zaujimavost ja mam zenu s ukrainy a na vsedkych benzinkach pri hranici su drevene klini ci nabehy takze nabehnes na nich a natankujes viac - to tam maju jak povinnu vybavu benzinky!!!!!
To jakože zvedneš předek a pak se vejde víc do nádrže?
Jinak já vždy tankuju tak, že mačkám pistoli jen tak do půlky a při tankování do plna mačkám hodněkrát odvzdušňovák a vejde se tam toho dost.. a jednou jsem dával do plna, odvzdušňovák na několikrát, pak jsem zahlídl pěknou holku, jak jde platit a v ten moment mi to přeteklo a celý rifle a karoserie od nafty od tý doby, už si na to dávám bacha
Pacey píše:To jakože zvedneš předek a pak se vejde víc do nádrže?
Jinak já vždy tankuju tak, že mačkám pistoli jen tak do půlky a při tankování do plna mačkám hodněkrát odvzdušňovák a vejde se tam toho dost.. a jednou jsem dával do plna, odvzdušňovák na několikrát, pak jsem zahlídl pěknou holku, jak jde platit a v ten moment mi to přeteklo a celý rifle a karoserie od nafty od tý doby, už si na to dávám bacha
nacuvas so zadnim kolesom na ktorej strane tankujes na dreveny klin ,cize iba zadna jedna strana je vysie a vtedy do toho das viac a aj lahsie sa to ovzdusni.len mi vysvetli aky ovzdusnovak mackas ked tankujes