Stejsky77 píše:No jistě!

Stále napadáš, že neumím číst, tak přítelkyně mi to přečetla, a teď jí diktuju odpověď

. Stále ze sebe odborníka děláš ty, a nevím jak umíš číst ty, ale já opakuju, že odborníka ze sebe nedělám, nejsem a nebudu, vyjádřil jsem svůj názor k věci, jak to funguje u mě, a když se ti nelíbí, tak na něj kašli. A už tak neplakej, holt nedokážeš ustát pár keců od rejpala ohledně terminologie ve tvé odbornosti

. Protože pokud máš na něco certifikáty, tak v tom tedy odborník jsi. K tématu už nemám co říci, protože tvůj názor v této tvé odbornosti je svatý

a můj překroucený tobě prezentovat nebudu

.
Dobře, číst umíš, a Tvoje přítelkyně jistě taky, k téhle debatě je potřeba ještě rozumět tomu co čteš,

Víš, já nepláču, já se směju.
Pláčou Ti, co chtěli ušetřit a holt jim to nevyšlo. Jestli se Ti nelíbí že obhajuji svůj názor, když Ty děláš to samé, no nemusím rozumět všemu.
Pokud napadá někdo mě, setká se ze stejným.
K tomu plnění v Paramu - to je pravda, i nafta a benzíny se takhle dělají. Ale ten jehož produkt se dělá si prověří základní produkt a požaduje o jeho kvalitě důkazy, odebírají se vzorky atd. Ke stáčecínu zařízení se přidá kontejner s aditivy, který by měl být zapečetěný. Ušetří se za dopravu a manipulaci.
Myslíte, že firma která má svůj výzkum a vývoj prodává balíky těchto originálních aditiv nějaké míchárně? Možná ano, ale prodá jí standardní produkt, který má určité vlastnosti a plní požadované normy. Ale to v čem je lepší a co ji stálo desítky milionů myslím zcela jistě nedá za takovou cenu, aby ji míchárna mohla konkurovat - kolik to stojí viz články pana Černého.
Aby bylo jasno neohrňuju frňák nad produkty slušných mícháren, mají jistě své místo na trhu, jen vlastnosti asi nebudou zcela stejné jako u renomovaných produkrů. A to je potřeba si uvědomit, zaleží na tom jak auto provozuju a v jakém stavu ho chci kdy mít s jakou mírou jistoty.