VIS 3 cz

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kevino
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od kevino »

HanZ píše:jo, hackni to, nic na tom není...a přesně votom to je!! Pro takovýhle lidi nemá smysl cokoliv dělat...průser je, že statisticky je takovejhle čecháčků (v tvém případě čechoslováčků (aby ses neurazil slováčků)) většina...
vykasli sa na to a nechaj si to pre seba. je tvoj ca a skusenosti. ja som to uz zistil a preto uz ani sem neprispievam.nema to zmysel.
Super
Přispěvovatel

Příspěvek od Super »

tak si to zober zo sebou do hrobu, myslel som ze sme tu partia ludi , ktora chce si navzajom pomoct a poradit si , dufam ze tu taky este su . To len tak mimo temu pre nas blbsich.
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

Super píše:tak si to zober zo sebou do hrobu, myslel som ze sme tu partia ludi , ktora chce si navzajom pomoct a poradit si , dufam ze tu taky este su . To len tak mimo temu pre nas blbsich.
presne tieto reakcie som cakal. dakujem si jeden z mnoha..... opat ma to utvrdzuje v tom ze som spravil dobre..... :)
ramon
Nováček

Příspěvek od ramon »

presne ako pise leguan program celkovo nic moc podla mna by mal byt free a vyvojarska firma by mala zarabat na VAG kabloch ktore stoja dost. V podstate aj ENG VCDS ma Lcode zadarmo ale CZ verzii VCDS ho nenejdete totiz ani codingcalculator.
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

No a na co bys ho tam asi chtěl?? Stačí si otevřít seznam jednotek a nakonfigurovat si LongCoding přímo zaškrtáváním...na co externí program, když už je to přímo ve VCDS už od verze 8?

jinak nemotat autocomsoft s.r.o (VIS) s rosstech (VCDS) dohromady...

LCode(autocomsoft) a jiné kraviny od ostatních se již nevyvíjí proto, že je to přímo začleněno do VCDS :D
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
ramon
Nováček

Příspěvek od ramon »

HanZ ja ich chapem autocomsoft chce CC a VIS predat ako prislusenstvo ale ich update stoji za h... raz za rok sa zmozu na update aj to su minimalne rok pozadu. Sefovi som kodoval GOLF 6 jednotku pre led zadne svetla a novu bluetooth jednotku nielen pre RSAP ale aj pre Iphone 4 a bez manualu z nemeckych for ako nakodovat by som si neskrtol.
cumelsk
Nováček

Nema niekto VIS 4.0 na stiahnutie

Příspěvek od cumelsk »

Nemate niekto VIS 4.0 na stiahnutie.

Ďakujem
SAMI
Přispěvovatel

Re: Nema niekto VIS 4.0 na stiahnutie

Příspěvek od SAMI »

:)
Naposledy upravil(a) SAMI dne 10 led 2012, 21:01, celkem upraveno 2 x.
OJE
Sběrač informací

Příspěvek od OJE »

hej je to daky virus
mikko
Přispěvovatel

Příspěvek od mikko »

nazdar! mam taky problem ze ked mi vypise vcds na novsich autach kod zavady a dam to do vis tak mi to vypise uplne inu chybu ... cim to je?
OJE
Sběrač informací

Příspěvek od OJE »

a ktora chyba sa preavuje? ta v vcds alebo ta vo vis? zrejme mas na chuja databazu chyb v niektorom z tychto dvoch
mikko
Přispěvovatel

Příspěvek od mikko »

no vo vcds mi vypise trebarz chybu na motory a ked to dam do vis tak mi ukaze napr chybu v dverach-.... ja mam vis 4 origo kupene...
uiqjirka
Aktivista

Příspěvek od uiqjirka »

Uz je venku VIS 4.0
Super
Přispěvovatel

Příspěvek od Super »

ked je " venku " tak ho dones tu
mikko
Přispěvovatel