aka je kombinacia kotuce ATE a platnicky ATE?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak jinak... Sám jsem udělal to, co tady činí jiní a hodil galfer do jednoho pytle. To je chyba a věřím, že umí udělat špičkové věci stejně tak, jako že každá automobilka umí udělat špičkové auto. Ale to, co dávají jako prvomontáž např. pro PSA a některé V.A.G je zřejmě kompromis mezi hlučností, účinností a výdrží. Nebrzdí, vadnou a černí kola.
Ate přebaluje Galfer tam, kde se používají v prvovýrobě, takže nelze tvrdit, že to Ate nějak "šidí", když používá výrobek OEM kvality.
Ate přebaluje Galfer tam, kde se používají v prvovýrobě, takže nelze tvrdit, že to Ate nějak "šidí", když používá výrobek OEM kvality.
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Jasný sportovní komponenty umí, ale i s jejich OEM výrobky jsem byl spokojenej. Na předních deskách jsem najel ne zrovna pomalu nějakých 70tkm a prakticky jsem kola nemusel čistit. Zatím se mi to s žádnými jinými deskami nepovedlo. Ale je to pár let zpátky, pak už jsem je neměl.
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
tak ted jste me s tema ATE vykolejili, mel sem to za spicku...budu delat v lete predek a mam 280 Trmen FS III, tzn. ten problemovy a chci se vyhnout zkrouceni kotoucu, coz mam ted...zase nechci do brzd nalej 6 litru...jezdim jak dalnici, tak mesto...takze bude mi stacit TRW??? Nezkroutej se? Ma to nekdo na Octave ci Golfu, Bore bez problemu s krivymi kotouci???