pripravky do nafty

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

DOLPH
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od DOLPH »

llukass píše:já kupuju v mototechne VIF za myslím 220,-Kč půllitrovku spotřebuju přibližně kolem dvou za rok, v zimě zimní VIF, v létě letní, přijde mě hodně zbytečný kupovat víc jak litrový balení
navíc bohatě stačí,když se v autě vylije ta půl litrovka.litrovka už musí být na mašli (rofl)
OCT II,2.0 TDi,103KW-BMM
167k/395nm -na pohodu,TDi Fun
batoo
Aktivista

Příspěvek od batoo »

DOLPH píše:
llukass píše:já kupuju v mototechne VIF za myslím 220,-Kč půllitrovku spotřebuju přibližně kolem dvou za rok, v zimě zimní VIF, v létě letní, přijde mě hodně zbytečný kupovat víc jak litrový balení
navíc bohatě stačí,když se v autě vylije ta půl litrovka.litrovka už musí být na mašli (rofl)
LOL PRESNE!!!!
Uz se mi diky tomu debilnimu zavitu xkrat vylil VIF v plechovce. A jeste k tomu to nejde vylejt uplne a musi se s tim cukat jak kdybych si sahnul na fazi.
chose0007
Přispěvovatel

Příspěvek od chose0007 »

batoo píše:Uz se mi diky tomu debilnimu zavitu xkrat vylil VIF v plechovce. A jeste k tomu to nejde vylejt uplne a musi se s tim cukat jak kdybych si sahnul na fazi.
Bohuzel i me se to stalo a to vyliti (neuplne) me taky stve....ale proto je nejlepsi mit jednu plechovku a dolivat z 5l, protoze cena plechu je vzdy vic.....kazdopadne ma nabidka zde: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
je porad aktualni :-D
šulda
Moderátor

Příspěvek od šulda »

Já tu plechovku nevozím, mám jí doma a vždycky si z ní odsaju do takovýho udělátka co sem vzal ženě z barvy na vlasy :D Jsou dokonce dvě velikosti (co sem teda zatím viděl), já mám tu menší a dávám si tam na tři tankování. Má to náustek jak tuba se silikonem i se šroubovací zátkou na špičku a v autě mi tak ještě neunikla ani kapka. Nebyl problém si na tý tubě udělat rysky a u pumpy vždycky odstříknu do nádrže jak inseminátor (noteeth) Příště si určitě koupím bandasku VIFu páč s mým nájezdem mi nebude ta plechovka na sezónu stačit. Při používání VIFu mi klesla spotřeba o cca. 0,3l/100km.
Naposledy upravil(a) šulda dne 25 čer 2011, 19:45, celkem upraveno 1 x.
Člověk se pořád učí.
houmik
Přispěvovatel

Příspěvek od houmik »

chose0007 píše:
batoo píše:kazdopadne ma nabidka zde: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
je porad aktualni :-D
Nabidka stale aktualni je, ale odpoved na SZ zadna... :roll:
chose0007
Přispěvovatel

Příspěvek od chose0007 »

No pocital jsem s tim, ze mi zavolas.....sice poslat adresu je fajn i objednane mnozstvi, ale jsou dve moznosti. Bud platba na ucet predem, kdy pak postovne je levnejsi nez kdyz tam je i dobirka. Takze jsem tak nejak pocital, ze po navratu ze zahranici budu mit telefon, kdy se domluvime.....ale je pravda, ze tohle co pisu tady jsem mohl napsat i do SZ.... :roll:
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“