Protektory Vraník
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
já to jako extrém nevidím, jsou to jen moje zkuenosti za rok 2010, všeyhny vraníky jsem postupně zlikvidoval a nahradil barumkama,nogis píše:Tak tohle je extrém. Zase bych je tolik nezatracoval. Jsou o poznání dál než před "pár" lety.
to zduření behounu na krají nebo jak to popsat to je z prosince, to mi jedna madam přivezla auto na odtahovce jako reklamačku, stříbrná felda, vařil jsem ji výfuk, a že jsme auto museli nabourat
ono fakt volant táhl hrubě a jak jsi ho pustil tak se auto prudce stočilo, pneumatika po kraji zduřela jako bys tam namotal galusku a nafoukl, jelikož madam neměla ani vindru tak jsem kolo hodil dozadu dívám se na to druhé zadní a tam bylo to samí tak jsem ji doporučil reklamaci pneumatiky tam byly tři měsíce, jak to dopadlo časem napíšu,
třeba ty běhouny do osmice to jsem měl tak tři roky, borcovi jsem prodal disky a ten si nechal dát zimáky vraníky, s autem se nedalo jet sto, a že prej je chyba v discích, jelikož byl borec z rodiny, tak jsem musel přezout pneu na jiní disky a dokázat že tři gumy bloudí
pospomínal bych doho víc i bulky na běhounu, i ponacházel fotky miloš
vzhledem k tomu ze kormorana nebo savu apod. levnejsi pneu koupis za necelych 1100 kus,tak je uspora 1500,kdyz pripoctes zavazi je rozdil jeste mensi,nehlede dalsich faktoru co jsou s tim spojeny. Boty na svoje haksny si taky nekupejte ochozeny nebo s vymenenou podrazkou,kdyby to nekdo delal.. A predstava,ze na kazdym kolem mam jinou kostru, to bych se s tim bal jezdit..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
-
- Aktivista
jako extrém se to dá vidětnogis píše:Tak tohle je extrém. Zase bych je tolik nezatracoval. Jsou o poznání dál než před "pár" lety.
když opravuješ auta tak ti nikdo nepřijede že mu vranící slouží suprově, přijedou jen ti co mají problémy,
já nedávám ani staré gumy, minulý rok jsem dal nové barum ekonomy, nevím kdy se naposledy dělali ale určitě víc jak deset let, o obje bouchly,
byly na kuríru cca 5OO km a zaklepal motor, od tédoby jsem na ně zapoměl v garáži,
dnes jsou ty ceny pneu tak stlačeny že kdo hledá najde levné nové miloš

přidám se k cosbymu, není to zázrak, ale jezdit s ena tom dá.. pokdu to někdo dá na meněí slabší auto které jezdí kolem komína...
Pokud si někdo koupí vetší silné auto, předpokládá se že bude mít i na normální pneu a tudíž ho protektory nebudou zajímat (ale jsme v ČR že.. kde každý druhý musí mít super auto aby nasral sousedy, ale na gumy, filtry, oleje atd nějak nezbude..)
Pokud si někdo koupí vetší silné auto, předpokládá se že bude mít i na normální pneu a tudíž ho protektory nebudou zajímat (ale jsme v ČR že.. kde každý druhý musí mít super auto aby nasral sousedy, ale na gumy, filtry, oleje atd nějak nezbude..)
Naposledy upravil(a) Vici dne 12 led 2011, 14:43, celkem upraveno 1 x.
Já tenkrát sehnal zimní protektory (nepamatuji si výrobce, ale design Continental 810) na GIV za pár korun. Zkusil jsem je a zůstal u nich tři sezóny než jsem auto prodal. Neházely, minimum závaží, hlučný asi jako Nokiany co mám teď, řekl bych, že jsem vyjel víc a nesjížděly se. Za tyhle bych tenkrát dal ruku do ohně. Lítal jsem na nich dálnice kolikrát i 200 a naprostá pohoda. Dnes si pár korun připlatím a mám klid. 

VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
Koukal jsem na chlapíka, co montoval starší dobrý gumy na auto. Prý jestli budou dobrý, že s tím vozí manželka děti do školy.slovacek.milos píše: ... já nedávám ani staré gumy, minulý rok jsem dal nové barum ekonomy, nevím kdy se naposledy dělali ale určitě víc jak deset let, o obje bouchly,
byly na kuríru cca 5OO km a zaklepal motor, od tédoby jsem na ně zapoměl v garáži ...
Podle datumu výroby byly nějak z jara roku 1986 nebo 1988.
Nevím jak to dopadlo, nesleduju vývěsku kdo zrovna umřel.
Oc1 81kw. Už není mezi námi.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw od DP.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw od DP.
ještě bych dodal, že hodně těch co jezdí kolem komína,tam má celoročně letní a nebo naopak zimní.. Záleží z jakýho kraje jsou.. Já říkám že protektor má smysl na nákladní auto,traktor,bagr nebo kombajn kde se ceny nových pneu pohybujou od 10tis do 100tis. a dá se uspořit třeba půlka ale na osobák kde je uspora pár stovek se to nevyplatí..
a hlavně je to stejný hádání jako benzín x nafta,karton před chladič nebo ne,čipovat nebo nečipovat apod...
a hlavně je to stejný hádání jako benzín x nafta,karton před chladič nebo ne,čipovat nebo nečipovat apod...
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Po své zkušenosti s protektorátama od Vraníka- Nikdy více !!! Už je jedu druhou sezónu a vždy když je tam prohodím za letňáky tak auto krásně táhne do leva a při rychlosti kolem 60km/h se to drobet jako vlní. Samozřejmě na vyvážení padly celý ocelárny
. Příští sezonu jedině nějaký nový Micheliny.

Oktopod 1,9 TDI, r.v. 2000, AHF, 81kW -> 113kW/355 Nm (MUDr. TDI Fun)
PP764, HDS57+VR6, EGR off, KAT off, zadní puky TT, 605.000km, první majitel
WEBASTO Thermo Top C, ETKA 8.1, VAG-ína 18.9.0, VIS 6.5, FiatEcuScan, FordDiag
PP764, HDS57+VR6, EGR off, KAT off, zadní puky TT, 605.000km, první majitel

WEBASTO Thermo Top C, ETKA 8.1, VAG-ína 18.9.0, VIS 6.5, FiatEcuScan, FordDiag
Sranda je v tom že já na feldu nové nokiany oficiálně koupil o 200 na kusu dráž než vraníka.Takže úspora na autě by byla sice 800,ale poježděněníčko je ouplně o něčem jiném.A to kámoš který jezdí vraníky užmnoho let po svezení s mou feldou přemýšlel co mám za pneu a mumlal něco o zbohatlíkovi který si může dovolit takové pneu.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km