Skusal som vycitat z najnovsieho VAG10.6 pomocou XPROG-M obsah ale bohuzial fuse bytes
su nastavene nasledovne: C8 F9 DC CD takze si neskrtneme a dost pochybujem ze niekto to ma.....?
tu je foto z mobilu:

Moderátoři: šulda, Moderátoři
vdaka za vysvetlenie!SAMI píše:soft si pri väčšine operácii kontroluje licenciu v kábli,jednoducho povedané pri tejto operácii soft zistil že v tvojom kábli nieje licencia v poriadku
aj ked ti pri teste dá licenciu full ,pri niktorých operáciách ju nemáš v poriadku ,čínania upravuju aj soft a proste nedokážu postavit licenciu poriadne
ak ani pri teste nemáš licenciu full tvoj klon je KO
mickeyA6 píše:To co tady resite je ten model za 39 US ? Vedle na foru se ctyrma kruhama ho chvalej ze fungiruje a ze je to Fofr ? Jina zkusenost ?
neologic píše:nie je lepsie sa na to vykaslat? ja som to vzdal a zadovazil si novsi (sice v ramci reklamacie). tie 10.6-ky budu umierat stale, kdezto s 10.6.2 nemam absolutne ziadny problem. klop klop
mal si zablokovat moznost prepisu flash a eeprom, este ho mas? ten kabel?neologic píše:znie to neuveritelne, ale.. zaobstaral som si iny book, hodil som tam XP, book NIKDY nesiel na net, 10.6 mi fungoval v pohode. po cca mesiaci radosti odrazu zmizla licencia. sup reinstall programu. licencia zmizla opat, hned na 2. den. prave vtedy aj kabel povedal cau a mali sme opat FFFFFFFFF. opakujem, book nebol nikdy na internete. nemal som uz nervy riesit 2 mesiace jeden posraty kabel tak som sa na to vyprdol. tolko strateneho casu pre taku somarinu