Ale pravda je taková, že většina těch levnějších chipů je udělaná tak, aby tě omráčil zátah v nízkých otáčkách. To je ale bohužel špatně

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mily Pepiku, o me inteligenci toto tema neni takze se ji nepokousej nejak hodnotit.pokornasek.pepan píše:tak jestli seš natolik inteligentní tak můžeš snad normálně odpovědět
To je relativni. Cena, pokud neplatis znacku (coz zde neplatis) byva obrazem vyjadrujici kvalitu. Jinymi slovy, za kvalitu se plati.culda píše:já myslím, že na to se normálně odpovědět dá jen tak ,že prostě DP je drahej
... mimojine ano ... ale to jsem Ti prece psal. Jinak vsimni si toho prubehu a tech dvou grafech, dostatecne vypovidajici, nemyslis?culda píše:a pak to poznám podle grafu ,né ?
Taky "mam velkou zahadu". Jak muzes tohle vubec napsat? To jsi prave spadl z Mesice nebo jak jsi na tohle prisel?Motorpower píše:Už to musím napsat....mám velkou záhadu.
Proč všichni tolik řešíte grafy a jejich průběhy když potom jezdíte od 1500 do 2000n ot, na spotřebu a na dobrou viditelnost za vámi. Většina těchto úprav je stejně do provozu nepoužitelná.
Za další... předháníte se v dosažených hodnotách které ani nemůžete a neumíte stabilně využít.
Jak je možné, že kdekomu se svými 150PS ujedu..a to jedu pohodovku.
Odpovím ...protože mohu auto držetn třeba hodinu na 4500ot.a navíc ..není vše jen o výkonu.
Fakt je , že na sprintech bych dostal...jenže ty jsou jednou za čas a auto má snad sloužit i jinak.
Nevím co děláš , ale evidentně tomu rozumíš snad i líp než Reesha a všichni na světě, nedělám si tu reklamu a ani nejsem nováček, ale zaujalo mě jakým stylem se zde radí, a jaký se tu melou ho...a tím mám na mysli specielně tebe. Tím debatu ze své strany končím půl roku jsem v této sekci nebyl a vidím, že jsem o nic nepřišel. / Ještě úprava -Rich. mě zná takže ví co kam směřuji..kouřivky byly obecně/Forest píše:@Jims1: mas vyssi hodnoty, na stejnem setupu? gratuluji, ... ted uz Ti nezbyva nic jineho, nezli se zeptat sam sebe: ... a vydrzi to, pokud ano, tak jak dlouho?... napovedu hledej v hodnotach tlaku a teploty
Jinak nevim o tom, ze by si DP delalo nejakou velkou reklamu. Nemyslel jsi tim reference? Nebo jsi tou reklamou myslel toto forum? TDIchip ma tusim taky svoje forum, proc tam nema takovou navstevnost jako je tu? Myslis, ze jen proto, ze nema reklamu? Zkus se nad tim zamyslet.
Taky "mam velkou zahadu". Jak muzes tohle vubec napsat? To jsi prave spadl z Mesice nebo jak jsi na tohle prisel?Motorpower píše:Už to musím napsat....mám velkou záhadu.
Proč všichni tolik řešíte grafy a jejich průběhy když potom jezdíte od 1500 do 2000n ot, na spotřebu a na dobrou viditelnost za vámi. Většina těchto úprav je stejně do provozu nepoužitelná.
Za další... předháníte se v dosažených hodnotách které ani nemůžete a neumíte stabilně využít.
Jak je možné, že kdekomu se svými 150PS ujedu..a to jedu pohodovku.
Odpovím ...protože mohu auto držetn třeba hodinu na 4500ot.a navíc ..není vše jen o výkonu.
Fakt je , že na sprintech bych dostal...jenže ty jsou jednou za čas a auto má snad sloužit i jinak.
1) 1500-2000 ... vskutku, takhle ve meste jezdim a dost i mimo, nicmene ve chvili, kdy potrebuju pruznost, tak se nebojim vytocit motor na 5000. Na spotrebu jezdi kazdej, nicmene to neznamena, ze jezdi jen v techto otackach.
2) viditelnost ... nechapu, to si myslis, ze kazdymu to kouri? mimochodem vis o tom, ze kdyz je velke turbo, potrebuje vyssi otacky prave na to, aby to nekourilo? tusis takovou zakladni zalezitost?
3) do provozu nepouzitelna - zalezi na tom jak jezdis. Paklize to pouzivas jen jako dopravu 3 km do prace, pak bych to chapal, nicmene jsou tu i ti, kteri najezdi 2000+km mesicne. Ja pouzitelnost ocenuji pri kazdem, opakuji kazdem predjizdeni.
4) pokud nekomu se 150k ujedes, pak jsi jednooky me slepymi kralem nebo se porovnavas se seriovkama (pripadne v prubehu rizeni podstupujes takova rizika, ktera ostatni odmitaji podstupovat)
5) 4500ot. - neni to o otackach, je to jen o tlacich, teplotach a stavu auta, nicem jinem ... nicmene proc by to prumerny clen zde drzel v takovych otackach, kdyz vykon, ktery mas Ty v 4500 otackach ma o minimalni 1000 rpm driv![]()
6) ... o sprintech to neni, auto by Ti melo poskytovat mimo pasivni take i aktivni bezpecnost a prave tu tu vetsina lidi resi navysovanim vykonu
Na zaver si dovolim dotaz: Ty nechipujes, ze ne
Dobrý den, nečetl jsem toto téma, podíval jsem se jen na poslední příspěvky, a musím zareagovat. Firma DIESELPOWER neinvestuje do reklamy ani korunu - narozdíl od ostatních pseudotuningových firem, které zde nebudu jmenovat. Ani stránky nejsou optimalizované pro vyhledávače, nejsou ani moderní. Stačí si zadat pár známých slov do vyhledávačů, chip, chiptuning.... a další termíny.Jims1 píše:mam chip od tdichip a graf mam v zakřivení stejný jako od DP, který je zobrazen výše..jen mam vyšší hodnoty:D
hadate se zbytečně..DP si dělá velkou reklamu, proto je známý a jezdí k nim hodně lidí..
jiné firmy takovou reklamu nemají a přitom udělají to samé
Nedovolil bych se ani nahodou pomerovat s Richardem, nicmene netusim proc se uchylovat k takovemu srovnani, protoze na to, aby clovek vedel a napsal to, co jsem napsal nemusi ani WinOLS otevrit, protoze na to staci zakladni znalosti spalovacich (preplnovanych vznetovych) motoru. Jinak muj zaverecny dotaz se tykalo toho, ze jsem si nebyl jist, zda k te firme patris nebo zda je to jen shoda ... ale zjevne podle toho, jak jsi se pokusem o urazku ohradil patris.Motorpower píše:Nevím co děláš , ale evidentně tomu rozumíš snad i líp než Reesha a všichni na světě, nedělám si tu reklamu a ani nejsem nováček, ale zaujalo mě jakým stylem se zde radí, a jaký se tu melou ho...a tím mám na mysli specielně tebe. Tím debatu ze své strany končím půl roku jsem v této sekci nebyl a vidím, že jsem o nic nepřišel. / Ještě úprava -Rich. mě zná takže ví co kam směřuji..kouřivky byly obecně/
A taky si dovolím dotaz: Ty nejsi hňup viď??
mám trochu dojem, že jsi úplně Reeshu nepochopil. Zvlášť, když se zmiňoval o tom, že samotné hodnoty výkonu a točivého momentu nejsou vše, jelikož to udělá téměř každý úpravce (třeba za 1/3 ceny DP). Jde o to, že je tam mnoho dalších parametrů, které nejsou jiní úpravci schopni zohlednit nebo jim nerozumí, apod. A to je to, co dělá rozdíl mezi DP a ostatními chiptuningovými firmami.Jims1 píše: Jen říkám, že chip lze sehnat i za mnohem levněji než u Vás se stejným výsledkem..možná ne až tak kvalitním přístupem, možná ne hodinami ladění..já mám pouze přehrané mapy, ano pouze přehrané, jenže za více než polovinu méně a jsem z výsledkem po více než 30 tis/km spokojený..
Tak mi to nedá. Naši závodní Fábii nám ladil jako první pan Bulis - Dieseltechnik a pak jsme naladil bez jakékoli úpravy u DP a mohu říci, že to bylo hodně znát. Průběh krouťáku úplně někde jinde než u pana Bulise. Auta mi ladi Cimbu i Dieseltechnik a od té doby co ladíme u DP nemám potřebu jezdit jinam. Teď tady nedělám reklamu DP, ale jen se dělím o svůj poznatek.chiptuning píše:jen pro tvoje info treba diesel-technik se zabyva tuningem o nekolik let dele nez dieselpower a ze tuhle firmu neznas neznamena ze je spatna a naopak muze byt hodne znama firma pomoci reklamy a nemusi byt dobra , ne kazdy se snazi ulovit zakazniky na vsech forech po republice , existuje urcite dost firem ktere jsou na dobre urovni a nemusi byt zname na kazdem foruTomas6 píše:Nikdo tě tu asi nechtěl urazit ale pokud máš vybrány neznámé firmy z kladna proč nezajedeš rovnou do prahy do DP?Kvalita zajištěna.Sou to profíci.Znám lidi co jezdí za kvalitou do Prahy ze Zlína a nebo z čech za TDiFunem do Č.Těšína.Připlatit si a přijet si pro kvalitu se fakt vyplácí...