Ověření historie dle VIN

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

krakora píše:Ahoj.
Mohl byc poprosit o serv. historii tohohle kousku?
TMBHA61Z282230042

Neumel byst enekdo zjistit jakou ma mit auto vybavu?
Diky predem

podle štítku v kufru si výbavu najdeš dekodéry vin jsou na netu a štítku taky a jinak ti to zdělí i škodovka když tam dojdeš s velkým TP a občankou. Škoda Octavia II Combi Ambiente 1.6 MPI 75kw
modelový rok 2008, výrobné číslo 230042
6x airbag, výrobný závod Mladá Boleslav (CZ)
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
gaz.89
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od gaz.89 »

Ahoj, dočetl jsem se, že si na mě máte dát bacha, že jsem tu jen den a už se ptám na historii Pro vystvětlení: Již jsem tu byl jednou registrován, byl jsem rok pracovně v zahraničí a na toto forum nechodil, po návratu jsem se chtěl přihlásit, ale nemohl jsem si vzpomenout na přesné znění heslo (jó to je tak, když si člověk zvolí debilní heslo)...tak jsem se registroval znovu. :( Toto auto mam ve vlastnictví od roku 2008.
Děkuju za pochopení a případnou odpověď.
V mém vlastnictví jsou dvě krysy 1996 VW Caddy 1.9 TDI 1Z ;-) , 1995 VW Golf Mk.3 1.9 TDI 1Z a 1996 Audi A6 Avant 2.5 TDI AEL Quattro..kilometrů maj namotáno spousty a všecky jsou ňák poladěný..
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

gaz.89 píše:Ahoj, dočetl jsem se, že si na mě máte dát bacha, že jsem tu jen den a už se ptám na historii Pro vystvětlení: Již jsem tu byl jednou registrován, byl jsem rok pracovně v zahraničí a na toto forum nechodil, po návratu jsem se chtěl přihlásit, ale nemohl jsem si vzpomenout na přesné znění heslo (jó to je tak, když si člověk zvolí debilní heslo)...tak jsem se registroval znovu. :( Toto auto mam ve vlastnictví od roku 2008.
Děkuju za pochopení a případnou odpověď.
od toho prece funguje " zapomnel jsi heslo"
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
krepy
Přispěvovatel

Příspěvek od krepy »

hansdob píše:
krakora píše:Ahoj.
Mohl byc poprosit o serv. historii tohohle kousku?
TMBHA61Z282230042

Neumel byst enekdo zjistit jakou ma mit auto vybavu?
Diky predem

podle štítku v kufru si výbavu najdeš dekodéry vin jsou na netu a štítku taky a jinak ti to zdělí i škodovka když tam dojdeš s velkým TP a občankou. Škoda Octavia II Combi Ambiente 1.6 MPI 75kw
modelový rok 2008, výrobné číslo 230042
6x airbag, výrobný závod Mladá Boleslav (CZ)

mozem aj ja poprosit dakujem wvwzzz1jzxd087838
VW GOLF IV TDI 1.9 81kw 1999
gaz.89
Nováček

Příspěvek od gaz.89 »

od toho prece funguje " zapomnel jsi heslo"[/quote]

To by jste mne museli znát. Původní nick byla varianta kubis či kubas a čísla 89, bohužel opravdu nevím, v jakém přesně tvaru, takový nick jsem používal výhradně pro toto forum. Opravdu dlouho jsem sem nechodil a tedy to pozapomněl. Po x pokusech s variantami nicku i hesla jsem, abych mohl co nejrychleji reagovat na toto téma, radši zvolil možnost nové registrace s nickem, který již nezapomenu. Opravdu nejsem žádný podvodník.
Děkuji všem za pochopení.
V mém vlastnictví jsou dvě krysy 1996 VW Caddy 1.9 TDI 1Z ;-) , 1995 VW Golf Mk.3 1.9 TDI 1Z a 1996 Audi A6 Avant 2.5 TDI AEL Quattro..kilometrů maj namotáno spousty a všecky jsou ňák poladěný..
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“