Hlučný motor
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- warhead_cz
- Přispěvovatel
mno co ja si pamatuji tak HDI zase neni takova bomba jak (dopln citat ze sveho prispevku) . Navic mi odpust ale jede to jak snek , soused ma HDi a oproti me mu to jezdi jak sekacka na travnik a to se vykonem zas tak nelisi 

Hele tati mašinky smí jezdit i po silnicích ? Kdepak hochu to je jen strycovo TDI 

- warhead_cz
- Přispěvovatel
warhead_cz píše:jo proste majitelem ASV se nestavas , tim jsi predurcen![]()

for HDI diesel : a co mas za karu ? aspon nakyho poradnyho Citroena ?

jestli sis nevsiml, tohle je kolektiv lidi, kteri se nesmirili s 90, 100, 110, 130 atd atd HP, protoze je unavuje plouzit se za kamionem a modlit se, zda ho stihnu predject ci nikoliv a v tvem pripade prave hovorime o tvem slavnem HDI ( ono tech sneku je vic

tebe rozciluje zvuk nakrmenyho TDI, me rozciluje fakt, ze prijdu do auta, otocim klickem a jedine co se zmeni je, ze se pohne rucicka otackomeru

... ale v poho, jiny kraj jiny mrav, ja ti to nehanim, ale bud trosku ohleduplny a odpust si ty nemistne poznamky na adresu koncern VW diesel
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
-
- Nováček
- warhead_cz
- Přispěvovatel
- vita
- Přispěvovatel
Hdi nejsou špatný motory, škoda že jsou lepší oproti TDI jen ve hlučnosti. Ale taky jedou. A co se týče Citroenů: Mám kamaráda co má XM. Je to pohodlný auto, ale to je asi jediný plus. Je plný hydrauliky, každou chvíli mu tam praskne nějaká hadice a on pak dolejvá LHM jak zběsilej. Jaká koliv mechaničina na motoru je prakticky nemožná, protože se človek nikam nedostane (musí rozmontovat půlku auta ....). A když sme u tý C5, tak známí maj 2,2 HDi. Pěkný auto, pohodlný, neni to drakouš, ale ani nemá bejt. Ale když si chce člověk nakódovat denní svícení,aby si připravil 40 000,- a sehnal si na měsíc náhradní auto. Nejdřív "pani to neni problém" po 14 dnech no budete si muset koupit nový budíky a "řj komfortu" a po měsíci je člověk rád že má auto a vůbec mu nevydí že mu nefunguje dení svícení. Tohle možná nebylo ani tak o autě ale spíš o servisu ale ...
Vento, AFN 81kw + čip (zatim nevim kolik ale jede líp než orig. 81kw
)

- warhead_cz
- Přispěvovatel
uz me to nudi dohadovat se, je mi jasny, ze ten kdo ma peugeota (hodne stesti), bude rikat jak je supr, jak to jede, jak to sedi a jak je to potichy. jsem rad za tebe, ze sis nasel auto, ktery ti vyhovuje a sedi a tim bych to uzavrel, protoze moudrejsi ustoupiTURBODISEL píše:Pánové mám peugeot 406 2.2hdi rv.2004 po čipu 170koní a z těch vašich TDI si na dálnici dělám srandu tak si tak nevěřte![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A PRO BORCE CO SE SMĚJE CITROENU NĚKDY SE V NĚM SVEZ TŘEBA V C5 A POTOM ZJISTÍŠ CO MÁŠ DOMA ZA DRNCADLO![]()
![]()
![]()

pral bych ti slyset moji ibizu kdyz to rano v 6h natocim

a o tom to je vis, je mi to fuk, kdyz sem prijel poprve za tatou (SuperB PD 130) smal se mi, co to mam za traktor a kdyz sme si dali sprint na 2km rovine, prijel jsem domu ... dloooooooooouho nic ... pak on a ja mu rikam s usmevem : co je ?

a toho jsem chtel docilit, chapes ? az mi bude 40 let, koupim si passata komfort, udelam si ho pekne a budu mit 230hp + luxus
ted je mi 22 let a chci sportovni rychly, svizny auto a to mam

VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
- warhead_cz
- Přispěvovatel
-
- Nováček
ty nadavas na wwale do hdi sa sem tam musi dolievat adityvum do nafty litrik stojhi tisicovku odchadzaju tam cidla hladini adityva tak za 7.5litra a ked nevimenis tak to nateba vnutri krasne svieti a blika ww taketo problemi nemaTURBODISEL píše:Tak pánové asi máme každej kousek pravdy![]()
![]()
tak hodně štastnejch Km a mějte se tady![]()
![]()
Jinak právě si soused dovezl Oktávku II tdi cca 700.000 Kč
a má to dokonce přední okna v elektrice to je bomba asi začnu šetřit a taky si to pořídím![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- warhead_cz
- Přispěvovatel