Ja bych to vlakno naopak zalozil!
A kdyz nekdo bude mit blby kecy, tak bych si ho nevsimal....
At se i ostatni podeli o sve zkusenosti...
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
si udělej dvě nádrže jednu pro fízla, napiš si na ni pomáhat a chránitsikin1987 píše:tak,ale kdybych LTo sehnal,tak se nebojim,ze by me tady ve Zline zastavili normalni policajti a chteli zkouset jesli nahodou na to nejedu. Ale jako su klidny do rakouska nakonec jezdit nebudu a do Polska se taky nedostanu.
Jiste, pokud tam nemel naznak onoho porad dokola zminovaneho cerveneho barviva, tak mu teoreticky nemohli nic prokazat... Klidne jim muzes ukazat doklad o tankovani a rict, ze jsi to natankoval.batoo píše:Jeden clen odsud mi rikal, ze jeho znameho staveli s Trandakem a mel tam hydrauliku + ostatni sracky a nic z toho nedelali.
kdybychom šli do morku kosti kde známého stavěli přijdem asi na to že jak jel stáli u cesty policajtibatoo píše:Jeden clen odsud mi rikal, ze jeho znameho staveli s Trandakem a mel tam hydrauliku + ostatni sracky a nic z toho nedelali.
nos si průpisku a opiš si čísla fízlů, pokud tě chtějí filcovat a požadovat vysvětlení tak tě musí poučit o tvých právech a povinostech a to předem,ALES píše: Nemají asi o víkendu (nejezdí kamiony) co napráci tak otravujou.