Tak tak, ale to by 80% poslanců muselo udělat totéž. Navíc je jeho odsouzení nepravomocné. Fakt je, že je to amatér, ale ušili to na něj jedna radost, jediná možnost je to krapet provětrat, jak na Islandu.A6TDI píše:mandát nemandát , je to ke zblití , má tahnout do hajzlu a zákaz všeho .
to se zas němci chechtaj
proces Bárta - ticho po pěšině
Moderátoři: šulda, Moderátoři
G3 Variant synchro
četl ale tohle se stát jinde končí úplně a ne jen že se stáhne a bude sedět zase v lavici poslance což pro normálnío člověka jako jsem třeba já už vrchol je
prostě verbež bezpáteřní....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Přispěvovatel
Já jen, žes psal o jeho slibech, a ono se ukazuje, že sis to vymyslel. Jak tedy koukám, nejsi sám. Mediální masáž je obrovská.Ladas píše:četl ale tohle se stát jinde končí úplně a ne jen že se stáhne a bude sedět zase v lavici poslance což pro normálnío člověka jako jsem třeba já už vrchol je
Možná mi to vadí z důvodu že jsou odměňováni i z mojich daní tudíž mi leží v žaludku a sliby že odejdou z vysoké politiky, i když vysoká je podle každého zřejmě jiná míra......
Za mne to vidím že by neměl kandidovat ani na starostu města s 500sty obyvateli a vrátit se klidně ke svému podnikání což mu šlo zřejmě líp jak poslancování a ministrování....
Za mne to vidím že by neměl kandidovat ani na starostu města s 500sty obyvateli a vrátit se klidně ke svému podnikání což mu šlo zřejmě líp jak poslancování a ministrování....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
-
- Aktivista
Ty nejsi z CR? Jinak uvitam radu "jak na to". Prosim, dopln take z jake pozice takto radis. Predem diky.GeneHawkins píše:Tak se z ní vyhrabejte. Že vás to v ní baví!
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
tak nejen běžní lidé jsou z toho rozčarovaní.....
http://www.novinky.cz/domaci/264870-bar ... ozice.html
http://www.novinky.cz/domaci/264870-bar ... ozice.html
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
-
- Přispěvovatel
Jsem, ale já prostě v prdeli nejsem. Jen (dálibůh) nepodléhám tolik mediální masáži a tvořím si vlastní úsudek.Forest píše:Ty nejsi z CR? Jinak uvitam radu "jak na to". Prosim, dopln take z jake pozice takto radis. Predem diky.GeneHawkins píše:Tak se z ní vyhrabejte. Že vás to v ní baví!
Podle mě okamžik, kdy se probírá veřejně větší množství korupce, neznamená, že je té korupce víc, ale naopak, že se společnost očišťuje. Mnoho indicií ukazuje, že stejná a možná horší korupce tady byla za Fischera, Topolánka, o Paroubkovi a Standovi ani nemluvě. Ale to, že se o ní nemluvilo, že se nestíhala, nesoudila a nezveřejňovala svědčí o tom, že tehdy jsme byli v prdeli.
Nepochybuju o tom, že taková hovada, jako je Škárka, Bárta, John, Huml nebo Kočí nemají v politice co dělat. Ale ještě horší pičus je Kalousek, Topolánek, Řebíček, Pecina nebo Paroubek, kteří nepochybně kradou víc. Je pak otázka ovšem, jestli takový Špidla, Šimonovský nebo Rychetský, kteří možná (!) nekradou, nejsou svou zaslepeností větší nebezpečí pro svobodu, než ti zloději.
Takže podle mě ne, teď není hůř, teď se naopak alespoň něco (i když stále málo) pozitivního dělá.
Co udělal Huml špatnýho? Už před rokem veřejně vystoupil v parlamentu, že odsuzuje praktiky ve VV, že si myslel, že kandiduje za férovou stranu. která plní svůj program. O tomto vystoupení nebylo v médiích moc zpráv. Všim sem si toho jenom proto, že jsem se koukal na přímý přenos ze sněmovny.
Takže Humla bych mezi Bártu, Johna a Škárku nepsal. Kočí je taky pěkná svině, ale alespoň pořídila pár zajímavejch nahrávek
Takže Humla bych mezi Bártu, Johna a Škárku nepsal. Kočí je taky pěkná svině, ale alespoň pořídila pár zajímavejch nahrávek

Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
Impreza WRX 195kW
Souhlasím s GeneHawkinsem,společnost se očišťuje,a znechucení ? - daň za léta tolerování a přihlížení. Největší špína se zavedla a dělala nejlíp při nečinnosti opozice - léta opoziční smlouvy pánů Klause se Zemanem a logicky úřednické vlády - obrovská moc v rukou náměstků. Těžko si ale může někdo udělat objektivní názor při četbě internetové verze Práva. Nebo snad máte odtamtud někdo odkazy,co ve sněmovně znamená když se řekne "Vojta" ? (Filip)