Jericho a jeho genialita

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Eric_
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Eric_ »

(rofl)

Pozri si film: http://www.csfd.cz/film/372832-ucitelka/prehled/

Keď čítam čo vypotíš tak mi to príde rovnako ako tá účiteľka.
Proste využívaš len dobu. Teraz USA je "líder" pre nás zla pre teba blahobytu a úspechu.
V dobe minulej ak máš tolko rokov a zažil si socializmus si s najväčšou pravdepodobnosťou plakal keď zomrel Bývalý Prvý tajomník ÚV KSSZ a vodca Leonid Iľjič Brežnev.
Bol si pionier, a svazák ktorý stál v prvých radoch.......

Teraz máš traumu že všetci čo stáli okolo prezliekli kabáty a ty si nestihol (rofl)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Panebože člověče, co to tady meleš, já využívám dobu? Jakou dobu, že můžu napsat co si myslím? Ale chápu, jsi z těch, kteří by nejraději zavedli cenzuru a nabrali nové bachaře. Mě ani do pionýra nevzali, jen na zkoušku, kterou jsem neprošel. A o SSM jsem jen slyšel na střední, když nám třídní oznámil, že kdo tam není, nemá šanci jít na vysokou.. I kdybych byl génius, mohli by si komouši strčit to jejich vzdělání za klobouk. Nejsem typ, který vleze mezi idioty, když to doba žádá. Asi by to takhle bylo v tvém případě soudruhu, máš asi pravé slovenské geny vzniklé v Slovenském štátu, kdy se fašouni předělali na komouše..Dodnes se o těch svinstvech nemluví, je to tabu jako mnoho dalšího. V našem soustátí se slintá jen o té pohodě, která po převlečení kabátu ala Russia nastala..Urážej si sobě podobné soudruhy...
nepropadat panice...
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Příspěvek od Libor Hanzal »

Přesně tak. To co píšeš se událo v době kdy ses narodil. Tvůj otec a tvá sestra , jak jsi tady již dříve uvedl byli kovaní komouši. Možná právě vykonávali to co píšeš. Kdo ví co jsi prováděl ty. Jablko nepadá daleko od stromu. A jinak tato zvěrstva páchají i teď ti co se snaží být na světě u moci. Musíš si sundat klapky z očí nebo přiznat barvu agente.
Eric_
Přispěvovatel

Příspěvek od Eric_ »

(rofl)

Soudruhu, ja ťa neurážam, ale posunul si to až do druhej svetovej vojny (noteeth)

Si fakt borec, nedá sa to inak ani napísať, už len kalašnikov a môžeš ísť do ulíc, ale pozor ľudia môžu mať iný názor ako ty, vieš ako sa to volá demokracia ;)

Poznáš to slovo ? Či aj význam.
adbai
Přispěvovatel

Příspěvek od adbai »

jericho-3 píše:Panebože člověče, co to tady meleš, já využívám dobu? Jakou dobu, že můžu napsat co si myslím? Ale chápu, jsi z těch, kteří by nejraději zavedli cenzuru a nabrali nové bachaře. Mě ani do pionýra nevzali, jen na zkoušku, kterou jsem neprošel. A o SSM jsem jen slyšel na střední, když nám třídní oznámil, že kdo tam není, nemá šanci jít na vysokou.. I kdybych byl génius, mohli by si komouši strčit to jejich vzdělání za klobouk. Nejsem typ, který vleze mezi idioty, když to doba žádá. Asi by to takhle bylo v tvém případě soudruhu, máš asi pravé slovenské geny vzniklé v Slovenském štátu, kdy se fašouni předělali na komouše..Dodnes se o těch svinstvech nemluví, je to tabu jako mnoho dalšího. V našem soustátí se slintá jen o té pohodě, která po převlečení kabátu ala Russia nastala..Urážej si sobě podobné soudruhy...
chááá Jelito!máš zateměný mozek,když nevidíš cenzuru,bachařu je také dost (LOL) do pionýra těnevzali, asi jsi byl posera...vejšku můžeš jít i dnes,jestli chceš a máš nato bunky-nebo peníze (rofl) ,mohl by ses vyřádit spolu s těmi dementy na jejich schromážděních podporované havlohnidní sebrankou a mávat červenýma kartama (LOL)
seat 2.0 tdi
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

Neuvěřiltelný, kolik lidí jelito pobaví a zapojí do diskuze (noteeth)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Libor Hanzal píše:Přesně tak. To co píšeš se událo v době kdy ses narodil. Tvůj otec a tvá sestra , jak jsi tady již dříve uvedl byli kovaní komouši. Možná právě vykonávali to co píšeš. Kdo ví co jsi prováděl ty. Jablko nepadá daleko od stromu. A jinak tato zvěrstva páchají i teď ti co se snaží být na světě u moci. Musíš si sundat klapky z očí nebo přiznat barvu agente.
Libore Hanzale,to že jsi ubožák, bylo vidět už v počátcích, ale měl jsi běžnou úroveň české produkce čecháčků, jsou vás miliony a postupně jsi se jen osobně chlubil a tak jak je to v případě té seriové výroby českých sraček běžné, zneužiješ a převrátíš vše, co dotyčný /já/ o sobě řekne. Sám jsi o sobě pouze řekl, že jsi byl velký mazák a klasický píčus s peckou, kteří tvořili základ komunistické armády. A když už jde o toho pionýra a obvyklé bláboly adbaie, Hitlerjugend, Pionýr a třeba mladý Hlinkovec mají jedno společné, je to klasické zneužití mládeže , kde vlastně té "oběti" o žádnou politiku nejde, protože oni ve 3 třídě o ní nemají ani anunk, ovlivnit to mohou pouze rodiče, ale bohužel tlak je kolikrát tak velký, že jim nic jiného nezbylo, protože rudá a fašistická pakáž je velmi mstivá, stejně jako každý lidský odpad..Takže osobně vůbec nikomu nevyčítám nějakého Pionýra nebo Hitlerjugend. Když je chlap mladý klouček, vůbec netuší svinstva, která jsou schopni vršit ti dospělí parchanti, kteří jsou jeho vzorem..Vaše úroveň je silně pokleslá, což je u soudruhů běžná věc, takže už ani nemáte základní lidské instinkty , které má každý slušný člověk..
nepropadat panice...
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

fekálek píše:Neuvěřiltelný, kolik lidí jelito pobaví a zapojí do diskuze (noteeth)
:D
adbai
Přispěvovatel

Příspěvek od adbai »

chaaa Jelito . Když je chlap mladý klouček, vůbec netuší svinstva, která jsou schopni vršit ti dospělí parchanti, kteří jsou jeho vzorem..jo co třeba takový oddíl skautiku,kde je pohlavně zneužívají jejich vedouci,o takovou vymoženost byl pionýr ochuzen. (LOL)
seat 2.0 tdi
Libor Hanzal
Přispěvovatel

jericho-3 píše:
Libor Hanzal píše:Přesně tak. To co píšeš se událo v době kdy ses narodil. Tvůj otec a tvá sestra , jak jsi tady již dříve uvedl byli kovaní komouši. Možná právě vykonávali to co píšeš. Kdo ví co jsi prováděl ty. Jablko nepadá daleko od stromu. A jinak tato zvěrstva páchají i teď ti co se snaží být na světě u moci. Musíš si sundat klapky z očí nebo přiznat barvu agente.
Libore Hanzale,to že jsi ubožák, bylo vidět už v počátcích, ale měl jsi běžnou úroveň české produkce čecháčků, jsou vás miliony a postupně jsi se jen osobně chlubil a tak jak je to v případě té seriové výroby českých sraček běžné, zneužiješ a převrátíš vše, co dotyčný /já/ o sobě řekne. Sám jsi o sobě pouze řekl, že jsi byl velký mazák a klasický píčus s peckou, kteří tvořili základ komunistické armády. A když už jde o toho pionýra a obvyklé bláboly adbaie, Hitlerjugend, Pionýr a třeba mladý Hlinkovec mají jedno společné, je to klasické zneužití mládeže , kde vlastně té "oběti" o žádnou politiku nejde, protože oni ve 3 třídě o ní nemají ani anunk, ovlivnit to mohou pouze rodiče, ale bohužel tlak je kolikrát tak velký, že jim nic jiného nezbylo, protože rudá a fašistická pakáž je velmi mstivá, stejně jako každý lidský odpad..Takže osobně vůbec nikomu nevyčítám nějakého Pionýra nebo Hitlerjugend. Když je chlap mladý klouček, vůbec netuší svinstva, která jsou schopni vršit ti dospělí parchanti, kteří jsou jeho vzorem..Vaše úroveň je silně pokleslá, což je u soudruhů běžná věc, takže už ani nemáte základní lidské instinkty , které má každý slušný člověk..
Ale starouši. To co jsi tady řekl je pouze převrácený výplod tvé fantazie. To ,že jsem kdysi napsal , že by někdo dostal od mazáků deku bylo míněno , že ani já a ani nikdo z mladých co jsme narukovali by si nedovolil to, čím jsi se chvástal. No jo neměli jsme za zády komunistického pohlavára jako ty a museli poslouchat. Nechtěli jsme dopadnout tak jak jsi popisoval ženskou věznici. Chápu ,že tebe to neohrožovalo.
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

Jelito, zase jen takový další prospěchářský hovádko
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Jerichovo genialita spočívá v tom, že pokud se zadře flašinet v jednom tématu založí téma jiné a po dvou příspěvcích napojí flašinet a tradá dál.
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

Hele kluci, viděl někdy někdo vůbec toho jelita? Je to člověk nebo co?? (rofl)
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Nechte ho bejt !!!!! ..vždyt je to zábavný a poučný , ... někdy (rofl)
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

on nenechá nás, to je to, pořád mele koko...y
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“