https://video.info.cz/strunc/atapana-gr ... -internetu
doporučuji...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Děkuji za reakci. Ano, to je jeden z důvodů, které považuji za zdroj tvé nedůvěryhodnosti. Ale to odbočujeme ...Andre píše:
Nevím na jakou odpověď stále čekáš. Chápu, že zrovna pro tebe je naprosto nepochopitelné, jak může někdo vyjadřovat názory podle svého přesvědčení, a nikoliv podle toho, co zrovna nejvíc "sype".
I přestože jsi se spálil už nesčetněkrát, tak pevně doufám, že ještě v tomto životě dojde u tebe k prozření a pochopení, že šíření názorů pouze na základě možnosti osobního obohacení je velmi krátkozraké a dotyčného to činí nedůvěryhodným.
A co se mojí reakce týče, tak ano, věřím, že někdo takový může být a dokonce existuje (ostatně, zfanatizovaná Greta Thunberg je toho zářným příkladem, ale jak jsem již napsal ve svém předchozím příspěvku, vzhledem ke zkušenostem nejen osobním ale i cizím pochybuji, že je to tvůj přístup.Důvodem je sama definice uzavřené otázky: Uzavřené otázky jsou takové, které respondent může zodpovědět pouze výběrem s předem připravených hodnot (např. "ano" "ne"). Uzavřené otázky používáme, chceme-li získat přesnou jednoznačnou odpověď.
Kým a jak je ti vnucován elektromobil, prosím uveď konkrétní příklad.favo píše:Modelová situace, rozhodnu se že si koupím elektrické auto a nebudu řešit to kolik stojí, nebudu řešit jeho následný prodej dalšímu majiteli, nebudu řešit jeho reálný dojezd, nic z toho co si spousta lidí klade za otázky když auto kupují,prostě to el. auto chci, líbí se mi a chci přispět k záchraně planety.
Mám jen jedinou a to zásadní otázku, denně najedu cca 65 km, převážně v zácpách, takže o plynulosti jízdy se mluvit nedá, kde to auto budu nabíjet.
Bydlím na měnším sídlišti v bytě v osobním vlastnictví bez vlastní garáže, takže celoročně auto na ulici. Co s autem které mohu dobíjet je o víkendu a to ještě za předpokladu, že přijedu k rodičům na vesnici do rodinného domu. V celém našem městě vznikla jediná nabíjecí stanice a to ještě na druhém konci města u obchodního domu Kaufland, takže z investice soukromého sektoru.
Elektrický auta jsou nám vnucována už nyní jako jediná možná alternativa a zelená budoucnost, ale nabíjecí stanice jsou jen někde a to ve směšně malém množství, pokud vůbec, tak co s autem ve kterém nemohu jezdit ?
Já tedy občas s manželkou do Kaufu také jezdím, a těch 10min, spíš tedy více, stojíme jen frontu na pokladně. Nicméně nebudu slovíčkařit. Za 30min nabiješ na 50kW DC standartní (e-Golf, i3 a pod.) EV na cca 200km dojezdu.favo píše:
WOBe, přiznávám otevřeně, že o politiku se snažím nestarat. Jedná se o preventivní krok, neboť jsem z toho vždy byl tak neskutečně nasraný, že jsem nemohl pořádně spát.WOB píše:Foreste, kdy jsi naposledy slyšel o Merklové ?