...neco pro zasmani
Moderátoři: šulda, Moderátoři
to v šumerku na bělidle spadl do náhonu ožralej destař s ještěrkou
jaqk tam spadl tak plaval po proudu pak vylezl
a do práce přišel druhej den jakoby nic
že prej chytl šok a utek

ale prej když se snažil do tý desty vlízt tak mohl míát podlke pohybů tak 2,5 v krvi

--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

-
- Aktivista
Odpovědi: 0
- woodman007
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
1. Jedna lidská buňka obsahuje 75MB genetických informací.
2. Jedna spermie tedy 37,5MB.
3. V jednom mililitru spermatu je 100 milionu spermií.
4. Při ejakulaci trvající v průměru 5 sekund se uvolní asi 2,25ml spermatu.
5. Výpočtem zjistíme, že datová propustnost mužského penisu je (37,5M x 100M x 2,25) / 5 = 1687,5 Terabajtu za sekundu.
6. Ve výsledku máme, že ženské vajíčko je schopno odolávat DDoS útokům o objemu více než 1,5 Petabajtu za vteřinu a přitom propustí jen jediný datový paket. Tím pádem je to nejrobustnější hardwarový firewall na světě.
7. Ale tenhle jeden paket, který propustí, vám shodí celý systém na 9 měsíců!
2. Jedna spermie tedy 37,5MB.
3. V jednom mililitru spermatu je 100 milionu spermií.
4. Při ejakulaci trvající v průměru 5 sekund se uvolní asi 2,25ml spermatu.
5. Výpočtem zjistíme, že datová propustnost mužského penisu je (37,5M x 100M x 2,25) / 5 = 1687,5 Terabajtu za sekundu.
6. Ve výsledku máme, že ženské vajíčko je schopno odolávat DDoS útokům o objemu více než 1,5 Petabajtu za vteřinu a přitom propustí jen jediný datový paket. Tím pádem je to nejrobustnější hardwarový firewall na světě.
7. Ale tenhle jeden paket, který propustí, vám shodí celý systém na 9 měsíců!
Zetor 3011
Právě jsem četl že budou spouštět JE-Jaslovský Bohunice vypadá to že si se Slovákama prohodíme hymny oni budou mít "Kde domov můj" a my "Nad Tatrou sa blýska" no hlavně aby byl vítr na druhou stranu jinak drzím palce... 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Ladas píše:Právě jsem četl že budou spouštět JE-Jaslovský Bohunice vypadá to že si se Slovákama prohodíme hymny oni budou mít "Kde domov můj" a my "Nad Tatrou sa blýska" no hlavně aby byl vítr na druhou stranu jinak drzím palce...
Snad sa nebojíš aspoň ti narastu ešte jedny ruky a bude sa ti lepšie pracovat

Zas v tych mediach pisu Greenpeace same chujoviny...sak do toho nedavno vlozili miliardy na modernizaciu a ta elektraren je nejaka 54 najbezpecnejsia zo 420 jadrovych elektrarni ktore su po europe...akurat Rakusanom sa nepaci ze sme si sebestacni v produkcii elektriny(nemusime ju od nich dovazat
) a nespatime si krajinu tymi sprostymi mlyncekmi na vietor, ktore su aj tak nerentabilne...tot vsio 

jen aby bylo pro koho dělatROMEK píše:Ladas píše:Právě jsem četl že budou spouštět JE-Jaslovský Bohunice vypadá to že si se Slovákama prohodíme hymny oni budou mít "Kde domov můj" a my "Nad Tatrou sa blýska" no hlavně aby byl vítr na druhou stranu jinak drzím palce...
Snad sa nebojíš aspoň ti narastu ešte jedny ruky a bude sa ti lepšie pracovat

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
len to roztočte at ti rakušaci sklapnou však nic neuměj kokoti jen kecatSifon píše:Zas v tych mediach pisu Greenpeace same chujoviny...sak do toho nedavno vlozili miliardy na modernizaciu a ta elektraren je nejaka 54 najbezpecnejsia zo 420 jadrovych elektrarni ktore su po europe...akurat Rakusanom sa nepaci ze sme si sebestacni v produkcii elektriny(nemusime ju od nich dovazat) a nespatime si krajinu tymi sprostymi mlyncekmi na vietor, ktore su aj tak nerentabilne...tot vsio
seat -vraj 200 ponikov ked sa zrátajů
v pohraničí A/SK přibude cedulí jak jsou Jaslovský nebezpečný a tak to známe 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
Vacsinou o tom trepu ludia, ktori nemaju ani sajn jak to cele funguje a tipujem ze sa medzi nimi najdu aj taki, ktori si myslia ze to co ide hore z chladiacich vezi je dymLadas píše:v pohraničí A/SK přibude cedulí jak jsou Jaslovský nebezpečný a tak to známe

oni praveze dobre vedia co robia a kecajududu píše:len to roztočte at ti rakušaci sklapnou však nic neuměj kokoti jen kecatSifon píše:Zas v tych mediach pisu Greenpeace same chujoviny...sak do toho nedavno vlozili miliardy na modernizaciu a ta elektraren je nejaka 54 najbezpecnejsia zo 420 jadrovych elektrarni ktore su po europe...akurat Rakusanom sa nepaci ze sme si sebestacni v produkcii elektriny(nemusime ju od nich dovazat) a nespatime si krajinu tymi sprostymi mlyncekmi na vietor, ktore su aj tak nerentabilne...tot vsio

no mám známýho borce kterej byl starosta
a bylo mu nebízeno to
do jeho obce se dá větrná elektrárna
tak mě říkal co je to zač
je to větší bordel než ta jaderná
jelikož to změní "podnebí"( proudění vzduchu ) v dané lokalitě
a vyžene to zvěř z okolí
jenom tak pro zajímavost tak obvodová rychlost
lopatek je stená jako uragán
takže u každé větrné elektrárny
ja jakoby malej uragán
navíc tady v týhle republice