Sametova Ukrajina
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Proč by měl zachraňovat stát pitomce, kteří uvěřili podvodníkům a dali jim všechny peníze a oni je okradli ? Proč stát umožnil bankrot dlužníkům a odpuštění dluhu? Proč stát platí na postižené děti? Vždyť jsi to rodiče udělali sami, nebo za to stát může? Proč stát léčí genetické postižení dětí, když rodově postižení rodiče i přesto, že jsou varováni do toho jdou? Atd. atd. V mládí se dělají různé věci, které jsou rizikové a mnozí tam spadnou. Máme je odepsat?Samozřejmě dokonalí jedinci tvého typu na tom budou poškozeni, tak bych vám vyplatil odškodné, ale pouze v tom případě, že necucáte stát jiným způsobem..Něco ti poradím, zkus někdy přemýšlet, jsi -li toho schopen. Anebo jen zameč a vyskoč..Bude to upřímnější..
nepropadat panice...
- frantacech
- Aktivista
nas intelektual si zvejne nevsimnul odkud ta aids a fetaci prislijericho-3 píše:Ať zaplaví, co zaplaví, neustále utíkají. Zbydou jen opilci před léčením a vypatlané mozky vhodné jako potrava pro děla...Kolik jich je jen v té nenáviděné Americe ....Rusko rozežírá AIDS , feťáci a morální rozklad, protože na to kašlou, prachy cpou do armády, hlavně že mají zase nějaké nové divize...
zatimco pred kabatovou revoluci se u nas i v rusku pocty blizili limitne k nule, dnes dohane puvodni zdroj z emeriky usa, primo umerne propagande homolobby
http://www.csfd.cz/film/311019-stejna-srdce/prehled/
http://www.csfd.cz/film/231188-klub-pos ... e/prehled/
RUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....- frantacech
- Aktivista
Reportaz UA TV o prostitucii v UA armade. Kto chce kupi si vojacka....
https://youtu.be/g3Erx5z4jB4
http://rusvesna.su/news/1457261926
https://youtu.be/g3Erx5z4jB4
http://rusvesna.su/news/1457261926
RUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....frantacech píše:nas intelektual si zvejne nevsimnul odkud ta aids a fetaci prislijericho-3 píše:Ať zaplaví, co zaplaví, neustále utíkají. Zbydou jen opilci před léčením a vypatlané mozky vhodné jako potrava pro děla...Kolik jich je jen v té nenáviděné Americe ....Rusko rozežírá AIDS , feťáci a morální rozklad, protože na to kašlou, prachy cpou do armády, hlavně že mají zase nějaké nové divize...![]()
zatimco pred kabatovou revoluci se u nas i v rusku pocty blizili limitne k nule, dnes dohane puvodni zdroj z emeriky usa, primo umerne propagande homolobby
Samozřejmě vodku vymysleli v USA a Aids poslali poštou doprdele ruským teploušům. Přímým stykem to nešlo, protože do SSSR nikoho nepustili, každý cizinec byl špionem, za hranice pouštěli jen své emisary a špiony z KGB, takže by KGB nastavovala prdel americkým teploušům?U nás byla BSE už v 60. tých letech, že by ji anglické krávy dostaly od nás dopisem po revoluci a začali najednou bláznit?
nepropadat panice...
[quote="jericho-3"][quote="frantacech"][quote="jericho-3"]Ať zaplaví, co zaplaví, neustále utíkají. Zbydou jen opilci před léčením a vypatlané mozky vhodné jako potrava pro děla...Kolik jich je jen v té nenáviděné Americe ....Rusko rozežírá AIDS , feťáci a morální rozklad, protože na to kašlou, prachy cpou do armády, hlavně že mají zase nějaké nové divize...[/quote]
nas intelektual si zvejne nevsimnul odkud ta aids a fetaci prisli
Samozřejmě vodku vymysleli v USA a Aids poslali poštou doprdele ruským teploušům. Přímým stykem to nešlo, protože do SSSR nikoho nepustili, každý cizinec byl špionem, za hranice pouštěli jen své emisary a špiony z KGB, takže by KGB nastavovala prdel americkým teploušům?U nás byla BSE už v 60. tých letech, že by ji anglické krávy dostaly od nás dopisem po revoluci a začali najednou bláznit?[/quote]
nějak podezřele moc těm teploušům rozumíš, nejsi jeden z nich?
nas intelektual si zvejne nevsimnul odkud ta aids a fetaci prisli
Samozřejmě vodku vymysleli v USA a Aids poslali poštou doprdele ruským teploušům. Přímým stykem to nešlo, protože do SSSR nikoho nepustili, každý cizinec byl špionem, za hranice pouštěli jen své emisary a špiony z KGB, takže by KGB nastavovala prdel americkým teploušům?U nás byla BSE už v 60. tých letech, že by ji anglické krávy dostaly od nás dopisem po revoluci a začali najednou bláznit?[/quote]
nějak podezřele moc těm teploušům rozumíš, nejsi jeden z nich?
Copak, jsi nadrženej? U vás u zbrojnošů to bylo častým jevem. Když jsem narukoval, koukal jsem jako blázen jak někteří mazáci polehávali spolu na palandách s rukou pod kolegovo hlavou, ale říkal jsem si, asi na ně leze nedostatek žen, ale měli se asi opravdu "rádi"...Ale zkušenost mám osobní, na ošetřovně se do mne zamiloval doktor, což mi nedošlo, ale když mi naordinoval při chřipce prášek, který mne měl omámit ..a pak přišel a brečel jako želva , že mne miluje, tak mi to došlo. Ten člověk byl spíš k pláči než k nenávisti a ani jsem ho neudal, a ne proto, že mne o to prosil jeho kolega, s tím, že už měl kdysi stejný "průser" a skončil v base..Můj zadek zůstal neposkvrněn, ale získal jsem zkušenost s tímto typem člověka.. Musí být hrozné, když někoho přitahuje strniště stejného pohlaví..Většina hlupáků ala domeček o tom nemá ani ánunk, ale chytří jsou až na půdu. Já ti poradím, když o něčem víš prdlajz, buď radši zticha, zasměšníš se...
nepropadat panice...
A pohádky je konecjericho-3 píše:Copak, jsi nadrženej? U vás u zbrojnošů to bylo častým jevem. Když jsem narukoval, koukal jsem jako blázen jak někteří mazáci polehávali spolu na palandách s rukou pod kolegovo hlavou, ale říkal jsem si, asi na ně leze nedostatek žen, ale měli se asi opravdu "rádi"...Ale zkušenost mám osobní, na ošetřovně se do mne zamiloval doktor, což mi nedošlo, ale když mi naordinoval při chřipce prášek, který mne měl omámit ..a pak přišel a brečel jako želva , že mne miluje, tak mi to došlo. Ten člověk byl spíš k pláči než k nenávisti a ani jsem ho neudal, a ne proto, že mne o to prosil jeho kolega, s tím, že už měl kdysi stejný "průser" a skončil v base..Můj zadek zůstal neposkvrněn, ale získal jsem zkušenost s tímto typem člověka.. Musí být hrozné, když někoho přitahuje strniště stejného pohlaví..Většina hlupáků ala domeček o tom nemá ani ánunk, ale chytří jsou až na půdu. Já ti poradím, když o něčem víš prdlajz, buď radši zticha, zasměšníš se...
Zatímco ty jsi jasnovidec. Víš všechno nejlím, takové máme tady u nás rádi. Ty jsi měl mít misto jericho chytrolínjericho-3 píše:Copak, jsi nadrženej? U vás u zbrojnošů to bylo častým jevem. Když jsem narukoval, koukal jsem jako blázen jak někteří mazáci polehávali spolu na palandách s rukou pod kolegovo hlavou, ale říkal jsem si, asi na ně leze nedostatek žen, ale měli se asi opravdu "rádi"...Ale zkušenost mám osobní, na ošetřovně se do mne zamiloval doktor, což mi nedošlo, ale když mi naordinoval při chřipce prášek, který mne měl omámit ..a pak přišel a brečel jako želva , že mne miluje, tak mi to došlo. Ten člověk byl spíš k pláči než k nenávisti a ani jsem ho neudal, a ne proto, že mne o to prosil jeho kolega, s tím, že už měl kdysi stejný "průser" a skončil v base..Můj zadek zůstal neposkvrněn, ale získal jsem zkušenost s tímto typem člověka.. Musí být hrozné, když někoho přitahuje strniště stejného pohlaví..Většina hlupáků ala domeček o tom nemá ani ánunk, ale chytří jsou až na půdu. Já ti poradím, když o něčem víš prdlajz, buď radši zticha, zasměšníš se...
Ale vůbec ne, naopak, jen mi řekni, když se mýlím , tak v čem. Ne jen pocity, které jsou samozřejmě důležité, ale fakta..Dějiny nám ukazují, jak to tehdy bylo a měly by nás poučit. Naše pocity by mohly být ty poslední, které máme..Kotelník vše popře nebo prohlásí, že ten dotyčný je kdoví co..Asi v životě byl v inkubátoru, já si netahám triko, jen píši, co jsem zažil a z čeho se utvářely mé názory..Místo toho, aby někdo , kdo nesouhlasí s mými názory mi dokázal, že se mýlím a vše bylo jinak , nazve mne buď teploušem , komunistou nebo fašistou, pořípadě bláznem..Tohle jsou právě ta jednoduchá řešení, které milují jednodušší lidé..Pokud jsi jiný než my a nesouhlasíš s většinovým názorem naší strany nebo bandy, jsi to a to .. A je vše vyřešeno. Než se zamyslet, tak radši odvézt na popraviště, Klasický systém všech, co milují vůdce a totalitu, ať je jakákoliv.
nepropadat panice...
Vim, že nic nevím, to je kotelník. Diví se úplně všemu, asi ani na vojně nebyl, možná nějaký absík na štábu, nebo podobný aktivista..Přečti si od Brežněva CELINU, třeba se poučíš..kotelnik píše:jericho napsal : já si netahám triko, jen píši, co jsem zažil a z čeho se utvářely mé názory.
![]()
nepropadat panice...