Co je moc to je moc.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
koukám že taky dojíždíš nádrž do sucha..... 

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

- lucky.jack
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
Dekuji za komentare, dovolim si reakce:
1) @Jasoyn: nikoliv hon ... je to, jako kdyby policajt v uniforme dealoval crack verejne ... on se takto defacto prezentuje tak ja reaguju ... zajimalo by me, jak bys byl vyjancenej, kdybys jel v pravym pruhu na kruhaci a on by Ti tam najednou vlitnul na odboceni s blikajicim levym blinkrem. Tobe jeste papiry neuschly, takze zajiste vis, ceho se dopustil
2) ano, "do sucha ale mazu, protoze kdo maze, ten jede" ... k veci - nadrz do sucha a jestli je tam 20km, tak ja dojizdim jeste 5km po rozsviceni 10km ... ted jsem tankoval u JETu za 34,20 a rikam damam za pokladnou, ze do toho musej pridavat zlato nebo co ... nepochopily, chudery
S Passatem (AFB, takze rechtacka) jsem se bal ale s PDckem po meste a okoli vubec. Jednou se mi u Golfa stalo, ze mi to zdechlo 150m pred benzinkou (na odbocce k OMV od letiste), jinak za celou dobu ani jednou.
3) ostrikovace ostrikuji, svetla sviti
... ja jezdim se svetlama permanentne, "anzto" neni treba videt ale predevsim byt viden ... a ze jsem k neprehlednuti i bez koure
4) jj, taky jsem nechapal co se deje ze je prazdno, obvykle tam tou dobou byva tak zahlceno, ze to beru po nadjezdu
5) ano, lizatka smerem k Brnenskymu okruhu
6) neni to Slechta je to autoskola pani doktorky Petrikovove
7) 50 je od Interspaaru k Tesle kde jel 105 ta 60 (mozna 70, to je tusim v protismeru u Eventu) je u "lizatek" kde jel "jen" 90
Opakuji: nemam nic proti tomu, kdyz takto bude jezdit ve svem osobnim nebo proste "reklamou autoskoly" neoznacenem voze ale jakmile sedne za volant "autoskolskyho" auta, ma jezdit podle predpisu. Navic, me nesere tolik ta rychlost ale ten kruhac. Za to bych mu fakt nejradeji dal par facek, protoze tohle se ucej zaci jeste pred tim, nez sednou za volant
@boobika: no, myslim si, ze natocit ten najezd-prujezd-vyjezd kruhacem by opravdu byla "bomba do Novy" ... co mi ale nejde do hlavy je, ze stale blikal i po vyjeti z kruhace, vzdyt mu musel blinkr vyskocit kdyz narovnal volant ... proste nechapu, exot, asi chtel dat pravej a dal zase levej
... pro dokresleni profilu "pirata" - samozrejme, ze motorizace HTP
1) @Jasoyn: nikoliv hon ... je to, jako kdyby policajt v uniforme dealoval crack verejne ... on se takto defacto prezentuje tak ja reaguju ... zajimalo by me, jak bys byl vyjancenej, kdybys jel v pravym pruhu na kruhaci a on by Ti tam najednou vlitnul na odboceni s blikajicim levym blinkrem. Tobe jeste papiry neuschly, takze zajiste vis, ceho se dopustil

2) ano, "do sucha ale mazu, protoze kdo maze, ten jede" ... k veci - nadrz do sucha a jestli je tam 20km, tak ja dojizdim jeste 5km po rozsviceni 10km ... ted jsem tankoval u JETu za 34,20 a rikam damam za pokladnou, ze do toho musej pridavat zlato nebo co ... nepochopily, chudery

S Passatem (AFB, takze rechtacka) jsem se bal ale s PDckem po meste a okoli vubec. Jednou se mi u Golfa stalo, ze mi to zdechlo 150m pred benzinkou (na odbocce k OMV od letiste), jinak za celou dobu ani jednou.
3) ostrikovace ostrikuji, svetla sviti

4) jj, taky jsem nechapal co se deje ze je prazdno, obvykle tam tou dobou byva tak zahlceno, ze to beru po nadjezdu
5) ano, lizatka smerem k Brnenskymu okruhu
6) neni to Slechta je to autoskola pani doktorky Petrikovove
7) 50 je od Interspaaru k Tesle kde jel 105 ta 60 (mozna 70, to je tusim v protismeru u Eventu) je u "lizatek" kde jel "jen" 90
Opakuji: nemam nic proti tomu, kdyz takto bude jezdit ve svem osobnim nebo proste "reklamou autoskoly" neoznacenem voze ale jakmile sedne za volant "autoskolskyho" auta, ma jezdit podle predpisu. Navic, me nesere tolik ta rychlost ale ten kruhac. Za to bych mu fakt nejradeji dal par facek, protoze tohle se ucej zaci jeste pred tim, nez sednou za volant

@boobika: no, myslim si, ze natocit ten najezd-prujezd-vyjezd kruhacem by opravdu byla "bomba do Novy" ... co mi ale nejde do hlavy je, ze stale blikal i po vyjeti z kruhace, vzdyt mu musel blinkr vyskocit kdyz narovnal volant ... proste nechapu, exot, asi chtel dat pravej a dal zase levej

Naposledy upravil(a) Forest dne 15 zář 2011, 21:55, celkem upraveno 2 x.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jako inspektore jeste volat dotycnemu....:DDD
Nekdy by se hodilo pouzivat prislovi z Pulp Fiction...
Co mi neni rovno, po tom je mi .....
BTW Foreste zrovna v tvem pripade bych o rychlosti nepsal, kdyz jsem jel s tebou na benzinku jel si se svym Golfem ve vesnici (nebo mestecku ted nevim) v noci do zatacky kde nebylo videt v prostismeru, ulickami atd.) 130-160 a v tu chvili jsem presne vedel na co nevyuzit potencionalni vykon auta, jezdit jako prase v miste kde bydli lidi a je to vedlejsi komunikace muze pouze nevyrovnany clovek.
BTW Foreste zrovna v tvem pripade bych o rychlosti nepsal, kdyz jsem jel s tebou na benzinku jel si se svym Golfem ve vesnici (nebo mestecku ted nevim) v noci do zatacky kde nebylo videt v prostismeru, ulickami atd.) 130-160 a v tu chvili jsem presne vedel na co nevyuzit potencionalni vykon auta, jezdit jako prase v miste kde bydli lidi a je to vedlejsi komunikace muze pouze nevyrovnany clovek.
Dodge Durango 2005 AWD Limited 5.7i V8 HEMI - 257kW/570Nm - 20L/100km, 0-100 za 7s
Toyota Auris 2015 Hybrid 100kw/electro - 3L/100km, 0-100 za 10,9s
RIP - Opel Omega 2001 3.2i V6 - 160kw/320Nm - 13L/100km, 0-100 za 9s - strom vyhral nad strojem
Toyota Auris 2015 Hybrid 100kw/electro - 3L/100km, 0-100 za 10,9s
RIP - Opel Omega 2001 3.2i V6 - 160kw/320Nm - 13L/100km, 0-100 za 9s - strom vyhral nad strojem

-
- Aktivista
Co se rychlosti tyce, nikdy jsem se netajil tim, ze jezdim ponekud svizneji, nicmene to, co popisujes ty je asi tak realne jako ty tvoje dalsi zvasty. Durazne te nabadam - najdi a oznac konkretni misto, kde jsem mel udajne jet tebou zminovanym stylem, protoze me znacne zajima, co sis pripravil za zvasty nyni.batoo píše:Jako inspektore jeste volat dotycnemu....:DDD
Spravne jsi tu napsal jednu zasadni vec - nevis. Stejne, jako jsi psal o jizde bez oleje a ona to byla voda (jasny, kapalina jako kapalina, ze). Stejne, jako jsi psal o bilkovinach a nevedel jsi. Stejne, jako jsi psal o soli a nevedl jsi.
... ale protoze jsme na foru, kde jsou si vsichni "rovni", odpovim ted v duchu tveho prispevku amusim te opravit:
- nebylo to 130-160 ale 200-250, byla do 90°zatacka, kterou jsem bral bocnim smykem pres rucni brzdu, uprostred pesi zony, zapomnel jsi dodat, ze jsem u toho telefonoval, jedl hranolky, ktere jsem si jeste macel v kecupu a hlavne jsem kouril cigaretu, telefonoval a uzival si oralniho sexu, ktery mi byl poskytovan slicnou blondynou

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

-
- Aktivista
Definice "jako dobytek" polemizovat a kazdy ma svoje hranice jinde, zvlaste jsou odlisne v pripade, kdy ridis a kdy jsi jako spolujezdec, vepredu ci vzadu. Nikdy jsem netvrdil, ze dodrzuji limity tykajici se maximalni povolene rychlosti. Je jizda ve vesnici/meste a jizda ve vesnici/meste.batoo píše:Sedeli sme tam s tebou sice dva, ale asi sme meli oba halucinace, spis me ale dostava, ze nekdo kdo jezdi jako dobytek ma tu drzost volat ostatnim, ze prekrocili rychlost:)
A ano mas pravdu s uhly mozna to byl jiny uhel, nez ten ktery uvadis.
Omlouvam se ostatnim za zvasty jdu si uzivat realneho zivota.
BTW prispevky nemusis psat v mem duchu, tvuj duch bohate staci.
Pokud jsi si naprosto jisty, ze jsi s nami nejel HODNE rychle v noci ve vesnici (nebo mestecku - nevim co to bylo) , tak je to NAPROSTO v poradku a omlouvam se za to co jsem napsal.
Napriklad zde jezdim obvykle 100-150 (rec je o ceste z Trebechovic do Ledcu, nikoliv prujezd vesnici):
http://maps.google.cz/maps?q=T%C5%99ebe ... 0&t=h&z=18
Plne chapu, ze clovek, ktery presedne z Opel Corsa 1,5D (navic z role ridice) do G4 s 2xx konema, sportovnim podvozkem a kvalitnim obutim atd. jeste do role spolujezdce, muze mit jine vnimani, ale definice, ke ktere ses ty uchylil je znacne unahlena, nikoliv vsak treba od zeny nebo duchodce nepredvidatelna, nicmene to nebyl pripad ani jednoho z vas.
Z toho duvodu te opakovane zadam a vyzyvam, abys mi na www.google.com ukazal tu "neprehlednou zatacku uprostered mesta". Byli jste tam dva jak rikas, takze to zajiste najdete a paklize to byl pro vas tak sokujici zazitek, tak to mate doslova vryte do pameti.
Faktem zustava, ze pokutu za rychlost jsem dostal naposledy v roce asi 2003. Za svuj cca patnactilety zivot jsem najel uz rozhodne ctvrt milionu km, pricemz nehodu (skrabanec na parkovisti nepovazuji za nehodu) jsem nemel poslednich 150tkm+
Dotycnemu jsem volal z duvodu jeho chovani na kruhaci, do te doby jsem to "toleroval" a jen se nestacil divit. Chtel jsem ho jen slusne pozadat, aby uvazoval nad tim, jak se chova ve voze autoskoly. Pokud ti to nedochazi, jde jistym prikladem tem, kterym jeste nezaschl inkoust na papirech a oni si nasledne mohou odvodit neco ve smyslu "no kdyz tohle muze autoskola, pak je to ´f pohodeee´" ... ale to tobe zjevne nedochazi.
Vim, jsem naivni, nicmene ve skrytu duse jsem opravdu ocekaval, ze si to ten clovek uvedomi (ackoliv me posle do (_._) a zvazi svoje jednani.
Takze jen rekapitulace - cekam, ze specifikujes ono diskutovane misto, paklize ne, ocekavam, ze to jinak vysvetlis.