dlouhý 5ti kvalt do Octávie
Moderátoři: šulda, Moderátoři
poslyš já tě nechci odrazovat.
to víš že to utáhne a pojede.ale ten motor se bude trápit a ty sním..
někde v kopcovitých úsecých nebudeš vědět jestli např 3q nebo 4q
u těch octavii se říká že dlouhý 5q jedině od 130hp a více..
mám asi 160hp a klidně by nevadilo mít 200hp..
být tebou tak vyměním jen 5kové kolo..
to víš že to utáhne a pojede.ale ten motor se bude trápit a ty sním..
někde v kopcovitých úsecých nebudeš vědět jestli např 3q nebo 4q
u těch octavii se říká že dlouhý 5q jedině od 130hp a více..
mám asi 160hp a klidně by nevadilo mít 200hp..
být tebou tak vyměním jen 5kové kolo..
Seat Toledo 1.9TDi 81kw ERG off PP764 GT1749VA chip - POWERED BY TDI + extreme music
-
- Přispěvovatel
přečti si pár příspěvků nazpět a víš..
napiš p.Humlovi on ti poaradí,spočítá,řekne jakej to udělá rozdíl...
možná i vymění ale to netuším.každopádně výměna toho kola je pro profesionála práce na méně než hodinu..(pokud je to tam řešené stejně jako u převodovky třeba z oct. )
napiš p.Humlovi on ti poaradí,spočítá,řekne jakej to udělá rozdíl...
možná i vymění ale to netuším.každopádně výměna toho kola je pro profesionála práce na méně než hodinu..(pokud je to tam řešené stejně jako u převodovky třeba z oct. )
Seat Toledo 1.9TDi 81kw ERG off PP764 GT1749VA chip - POWERED BY TDI + extreme music
Pani. Mam passat AHU motor pozdlz teraz cca 85kW s prevodovkou DVS. Chcem 5kvalt predlzit z Fábie a neviem z akej prevodovky. ..EWT, GGU?
Poradte prosim
Poradte prosim

VW Passat 1,9TDI AHU 66kW > 85kW
www.haccp1.cz
www.haccp1.cz
zdravim prosim vas robim prestavbu 5q(DQY) za 6q(DRW) mam problem pri snimaci rychlosti.na 5q je ozubene koleso a na 6q momentalne snimac nemam je tam iba diera.Ked som pozeral dnu tak je tam na 6q snimane od kolesa ak sa nemylim(princip napr. ABS)Takze som myslel ze to prehodim z 5q na 6q ale nepasuje samozrejme, ak si zozeniem snimac na 6q bude to normalne fakcit?Neviem aky konektor kolko pinov je na 6q lebo na 5q su 3 piny.prosim o pomoc a ak by niekto vedel cislo snimaca na 6q pripadne ako to riesite takuto prestavbu.tvar konektora uz nejeko vyriesim ak bude iny.Diky moc za kazdu odpoved. Auto golf 4 1998
Výměna 5Q za 6Q
Ahoj,
mám G4 1,9 TDI AGR a teď mám do něj možnost za levno dát 6Q z BORY 1,9 TDI 96kw ASZ. Co všechno budu muset vyměnit? Druhý auto je bouračka, takže dílů je při ruce dost
Jezdím dost často po dálnici, takže už kvůli pohodlí a spotřebě mě to zajímá.
mám G4 1,9 TDI AGR a teď mám do něj možnost za levno dát 6Q z BORY 1,9 TDI 96kw ASZ. Co všechno budu muset vyměnit? Druhý auto je bouračka, takže dílů je při ruce dost

Jezdím dost často po dálnici, takže už kvůli pohodlí a spotřebě mě to zajímá.
Golf Mk4 Edition 1.9 TDI 66kw AGR + chip 85kw