JeníkRS píše:ABC real & servis čipovala
vozový park nejúspěšnější zpěvačce
paní Heleně Vondráčkové
a jejímu manželovi
panu Martinu Michalovi,
kteří vedou AGENTURU MM Praha s.r.o.,
jenž zastupuje hudební tělesa a umělce.
S agenturou byla navázána spolupráce.
Tomu říkám reklama
Ve zprávách jsem zahlídl, že ten její manžel řídil Logana combi.
Jojo taky jsem to viděl. Ale co ty víš. Třeba v tom má spešl soft od ABC na 120kw Optimal
o RF autu vim ale oni to posilaji do dieselpoweru a nemaji brzdu! to ze jsou machri na opravy o tom samozrejme nepochybuju. Ale pokud me to udelaj teda bez brzdy za 3000 tak bych to bral bohuzel o tom dost pochybuju
no jasne ale uz je potreba si to naplanovat a kdyz je nejakej problem tak musis jet znovu. Proste kdyz to mas do 50km od domu je to mnohem pohodlnejsi. Ale jak uz jsem psal v jinem tematu tak to tak dopadle, ale jelikoz ted zrovna nemam nikam cestu tak to pocka. Je blbe ze v Brne chybi spousta veci
Vítek píše:no jasne ale uz je potreba si to naplanovat a kdyz je nejakej problem tak musis jet znovu. Proste kdyz to mas do 50km od domu je to mnohem pohodlnejsi. Ale jak uz jsem psal v jinem tematu tak to tak dopadle, ale jelikoz ted zrovna nemam nikam cestu tak to pocka. Je blbe ze v Brne chybi spousta veci
My jazdíme za BH 250km, takže ak by si mal aj k TDI FUN - 100km určite sa to oplatí, aspoň čo o ňom čítam referencie na fóru.
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
Vítek píše:no jasne ale uz je potreba si to naplanovat a kdyz je nejakej problem tak musis jet znovu. Proste kdyz to mas do 50km od domu je to mnohem pohodlnejsi. Ale jak uz jsem psal v jinem tematu tak to tak dopadle, ale jelikoz ted zrovna nemam nikam cestu tak to pocka. Je blbe ze v Brne chybi spousta veci
My jazdíme za BH 250km, takže ak by si mal aj k TDI FUN - 100km určite sa to oplatí, aspoň čo o ňom čítam referencie na fóru.
A niekedy aj 2-3 krát za rok, samozrejme nie kvôli chybe BH
Cimbu vysoko nedoporucujem bohuzial osobna skusenost!Nastastie po roku a pol mi vratili peniaze uz nemal na ma nervy asi lebo som mu nedal pokoj a druha riadacka ktoru som musel kupit a nachipovat a prehadzovat prednim aby videl ze to auto ide a nema ziadny problem!!Nic proste -5kw pri reklamaci hned pri prvej jazde ze to ide tak isto ako predtym sa zacal kolotoc toho co mam na aute zle a ja neviem co a este Vam vymenia riadiacu jednotku kde Ti nesedia km s pocitadlom a druhu riadacku nahadzoval mojim cinskym VAgom lebo jemu ukradli Trapaci najväcsi!!uplne zle!!Amateri a ojebavaci ale ako niekto pisal dostanete nalepky
Cimbu nikdy!!
PS:teraz auto ide ako gula a bez akehokolvek problemu uz 50 000km
[quote="Fabia353ZZ"]Cimbu vysoko nedoporucujem bohuzial osobna skusenost!Nastastie po roku a pol mi vratili peniaze uz nemal na ma nervy asi lebo som mu nedal pokoj a druha riadacka ktoru som musel kupit a nachipovat a prehadzovat prednim aby videl ze to auto ide a nema ziadny problem!!Nic proste -5kw pri reklamaci hned pri prvej jazde ze to ide tak isto ako predtym sa zacal kolotoc toho co mam na aute zle a ja neviem co a este Vam vymenia riadiacu jednotku kde Ti nesedia km s pocitadlom a druhu riadacku nahadzoval mojim cinskym VAgom lebo jemu ukradli Trapaci najväcsi!!uplne zle!!Amateri a ojebavaci ale ako niekto pisal dostanete nalepky
Cimbu nikdy!!
šikáám, že nálepky
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS