uz me z toho mrd.... vodni pumpy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kurňa ale dyť dříve to byla dobrá značka ne?
Dost jsem jich dříve namontoval na Feldy, tam bylo i nalisován originální silentblok "Gumokov" a nikdy s tím nebyl problém.
Buď změnili výrobu a nebo převedli výrobu ze Španěl někam jinam...
Z jiného soudku, aspoň podle mého soudu, byla dříve Febi dobrá značky na čepy, už pár let to je sráč, kosti jsem měnil kolikrát i v záruce. Dnes zase, čep spodního ramene na T4, najeto 25tkm a vůle jako prase, druhý origo z roku 2001 bez vůle.
Dost jsem jich dříve namontoval na Feldy, tam bylo i nalisován originální silentblok "Gumokov" a nikdy s tím nebyl problém.
Buď změnili výrobu a nebo převedli výrobu ze Španěl někam jinam...
Z jiného soudku, aspoň podle mého soudu, byla dříve Febi dobrá značky na čepy, už pár let to je sráč, kosti jsem měnil kolikrát i v záruce. Dnes zase, čep spodního ramene na T4, najeto 25tkm a vůle jako prase, druhý origo z roku 2001 bez vůle.
tvl nestrašte ,já ji taky musim pořídit a to sem o ní přišel vlastní vinnou ,,
no holt proti EU zmrdu , hlavou zed ..
když to slyšim tak jí snad radši zrepasuju, ikdyž netušim jak ..
ještě že u nás je guru na autodíly , sice šampon ale co prodá to jkštaš jde..
koupil sem od něj baterku potom co jsem vyhodil dvě z baumaxu a ta drží tak že se mi tomu nechce věřit , prej přebalená varta
no holt proti EU zmrdu , hlavou zed ..
když to slyšim tak jí snad radši zrepasuju, ikdyž netušim jak ..
ještě že u nás je guru na autodíly , sice šampon ale co prodá to jkštaš jde..
koupil sem od něj baterku potom co jsem vyhodil dvě z baumaxu a ta drží tak že se mi tomu nechce věřit , prej přebalená varta
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Ty vole tak jsem si přes noc předělal jednu, v 5 rano to vyvezu z dílny a v 9 hodin jen tak mimochodem při oleji na mě kape další. Tentokrát 15 měsíců, 19.000 km. První BKD, druhá BSE. Mám chuť se na auta fakt vysratDiletant_a_Laik píše:A další chčije po 9 měsících a 20kkm. To neni normální, do piče!