30.5 budu preteky v Prerove s profi casomierou...je to pretek v ramci slovenskeho sampionatu,ukaze sa aj spicka z europy...treba prist,zajazdit a potom sa budeme bavit od klavesnice... inac tuto viac info www.zrychlenie.sk
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
neboj ,ovladam to,ale chcel som ceskym fanusikom povedat ze treba si zmerat sily na drahe a nie pri klavesnici...a potom spravime diskusiu...ako to komu ide,kto ma ake grafy a co znamena vykon na grafe a co na ceste...popripade jazdecke skusenosti...
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
Když otom mluvíš, tak u většiny majitelů BMW jsou ty schopnosti prachbídný. Umí jen na rovince zašlápnout plyn, ale zatáčky ?
Ač mají BMW, tak 95% znich vůbec netuší co mají a jezdit s tím prostě neumí.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
po rovině a na sprintech to umí každý,,,,ale jinak v rukách to má málokdo...
a vubec nejde o koně,,, ty jsou na sprinty proto všichni co neumí řídit jezdí sprinty...
L píše:Favo: Ty máš teda teorie .... Já jezdím s VW Caddy a VW Touareg- mohl bys mi prosím Tě sdělit, jestli umím jezdit, nebo ne? Případně, jaký si teda mám koupit auto, aby ze mě byl super šofér?
To se chlubíš nebo si stěžuješ ? Auto z tebe super šoféra neudělá.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ