VW Lupo vs. Porsche 580PS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Je mi úplně šumafuk jaké má Lupo emise,já je mám také O.K. a známek ti naseru plnou prdel,ale všimni si oken a jejich uchycení.Z konkurence strach nemám a jsem vždy mezi prvními kdo lepšímu vítězi poblahopřeje a jak jsem již uvedl porážka od auta které dokáže porazit Porsche to není žádná ostuda,byla to jen úvaha k zamyšlení.
Se mi nějak nezdá, že by prošlo na STK převařované auto na čtyřkolku... Jestli jo, stěhuju se na Slovensko.
Já mám vlastně také svým způsobem speciál ( jako pár dalších ) a s Lupem se rád utkám.
I když se budu dívat na nejméně zajímavou část vozu ( zezadu ).
Při troše štěstí, bude mít zbytek startovního pole podobný výhled na mě.
A nezapomínejte na to, že je Lupo z rodiny Ropáků.
V Mimoni od nás dostane výprask pěkná řádka benálů.

Já mám vlastně také svým způsobem speciál ( jako pár dalších ) a s Lupem se rád utkám.
Při troše štěstí, bude mít zbytek startovního pole podobný výhled na mě.
A nezapomínejte na to, že je Lupo z rodiny Ropáků.
V Mimoni od nás dostane výprask pěkná řádka benálů.
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
boda,velmi seriozny nazor,klobuk dolu,dufam že tam budem aj ja ako divak,forgi ber to ako vyzvu...Bóďa píše:Se mi nějak nezdá, že by prošlo na STK převařované auto na čtyřkolku... Jestli jo, stěhuju se na Slovensko.![]()
Já mám vlastně také svým způsobem speciál ( jako pár dalších ) a s Lupem se rád utkám.![]()
Při troše štěstí, bude mít zbytek startovního pole podobný výhled na mě.![]()
A nezapomínejte na to, že je Lupo z rodiny Ropáků.![]()
V Mimoni od nás dostane výprask pěkná řádka benálů.![]()
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
takato reč sa mi pači...forgi píše:Cupra ked budeš rýpat tak tam možno aj pojdeme. Len neviem či som na ten den niekomu niečo neslubil. Pravda je že ho chcem vydiet v akcii len je to sakra daleko. Každopádne je to skvelí projekt.
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
-
PROFITUNER
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Ked si to este raz precitate tak 1 200kg som pisal, ze ma Lupo na starte, to znamena aj s komlet naplnami a 115kg soferikom. Ked si to zratate vychadza to to iste. Viete niekto poradit skromnejsie ubytovanie v Mimone a pripadne aky je tam program? My musime prist uz vo stvrtok vecer, lebo to mame dost daleko.Dakujem za raduBóďa píše:scream: Tak teď si vyber hmotnost.PROFITUNER píše:mate pravdu, vaha je problem Lupo. Teraz Vazi Lupo 1045kg, v danom sprinte malo este aj spolujazdcovu sedacku a original tazske dvere. Pre porovnanie porche ma cca. 1500 kg