Jásejte

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
adbai
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od adbai »

chaaaa Jericho,konečně ses probral z.rau še ta tvoje úvaha je o havlohnidach ti přeci škodí kde se vyskytnou (rofl) Pokud se moc rozvolní, nastává chaos, protože často vidíme, že různí desperáti mají plnou hubu svobody a lidských práv, a hlavně na rozdíl od totalitních států mají silnou "ochranu" .
seat 2.0 tdi
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Nic jsi nepochopil jako vždy, v totalitních státech stačí zvednout telefon a říci udělejte s tím něco..Nebo i přímý rozkaz co s dotyčným přímo udělat..Ale v demokracii má občan určitá práva, která samozřejmě desperáti zneužívají, takže se ztěžuje jejich stíhání. Ty myslíš, že by v totalitě tady trotl/pardon troll/ mohl takhle vyšilovat nebo dokonce tady u nás zakládat pokoutnou armádu? Rudá pakáž nesnášela i skauty, kteří prošli lesem a srocovali se ...Poslali na ně ožralou pakáž z LM, kterou dokonce musela brzdit SNB , aby ti staří primitivní komouši kluky neumlátili palicemi a neukopali..Tady se podívej, co se dokonce může stát v demokracii..Rudá pakáž z ČSLA si tady hraje jim dobře známým způsobem...Dělá se stejná chyba jakou udělali Amíci v Iráku..Tuhle sebranku měli nahnat do táborů a postupně je pouštět na svobodu, až vychladnou nebo podepíší slib pod pohrůžkou trestu..Tohle by se Rusům nemohlo stát, ti by je prostě odpráskli..
Tady máte kámoše soudruzi, tihle mají velkou praxi z ochrany hranic a potírání nepřítele na rudých misích...
http://zpravy.idnes.cz/profil-ceskoslov ... _domaci_jw
nepropadat panice...
adbai
Přispěvovatel

Příspěvek od adbai »

Tuhle sebranku měli nahnat do táborů a postupně je pouštět na svobodu, až vychladnou nebo podepíší slib pod pohrůžkou trestu..To maji USS lepší strategii,raději je ozbroji,aby mohli konat špinavou praci za ně a potom se jich zbavit jako bin ladina a jiných chaaaa
seat 2.0 tdi
frantacech
Aktivista

Příspěvek od frantacech »

jericho-3 píše:
Domecek píše:jericho, pamatuj že je tady taková demoška, že když jak ty říkáš založíš stranu o vystoupení z e.u., hned tady začne humanitární bombardování ala usa, protože když nejsi s nima a nechceš si nechat vydrancovat a rozprodat republiku (národní bohatsví ve skratce) tak jsi proti nim. Jinak jestli mluvíš o dotacích z e.u. tak nejdřív nastuduj kolik odteče z č.r. do e.u. a potom kolik nám za nesmyslných podmínek a s velkejma drahotama vrátěji nazpět. Asi se budeš divit!!! Někde jsem četl tuším, že jsi byl v Kanadě a Usa? Proč jsi teda nezůstal v té fantastické vzorové demokracii ??? (LOL)
Trochu tomu nerozumím, proč je pro vás USA takový magnet? Nejste náhodou členy UV KSč? Já tam nikdy nebyl a patrně asi nebudu i když mě tam zvou na návštěvu. Amerika je za mořem, tady jde o to, že stát, který je pro Evropu nebezpečný propagujete a to pomocí lži a klamu.
A co se týče dotací, tento rok dostaneme 90 miliard, kolik do nás už nacpali jsem zapomněl. . Rudou písničku o vydrancované republice můžeš říkat tak na schůzi rudé pracky, tam ti na to někdo skočí, jen ti chytřejší moc dobře ví, jak to je..Proto taky tak rádi pustili vesla z ruky a pěkně se pakují, Babiš jejich prachy pěkně vypral a proto jej komouši tak milují...Možná bys mi mohl říci, jaké nesmyslné podmínky myslíš? Asi jsi si spletl pojmy s dojmy, ty nesmyslné podmínky myslíš ty, aby to Češi nerozkradli/což stejně dělají/, nebo myslíš že by to měli přivézt v kufrech a každy by si vzal co potřebuje? Čecháčci by přijeli v Mercedesech a ušlapali by se..Já bych veškeré dotace na všechno zrušil, křiví to vztahy...Babiš dostane 4 miliardy dotaci a zaplatí 30 milionů daní../příklad/Já osobně odhaduji, až nebudeme příjemci dotací , ale plní plátci, což nás čeká, tak v EU končíme, protože čecháčci jakžtakž drží hubu, když se prachy sypou, ale až se to otočí, budou řvát, jak to, bez nich se nedá žít, vždyť jsme si na ně zvykli..No protože letošní rok si občané vzali hypotéky za 180 miliard korun.Samozřejmě mladá rodina musí někde bydlet, žije jen jednou, tak to musí mít hned..Když se nastěhuje, ještě něco chybí, tak si vezme na leasing auto/nejlépe octu 4krát4/, pak jim dochází starý hnusný telefon, tak si koupí chytrý, pak nějaký tablet , připojení na rychlý internet a mnoho dalších potřebných věcí..A přitom sotva vyštudoval , neumí většinou nic, ale má dojem, že ano..Ale když poté sečte všechny platby nezůstane mu téměř nic...A je v neustálém stresu, že se něco stane a bude mít problém. Pokud má rodiče ti se jej snaží dopovat, ale to nestačí....tak se stres podepíše na rodinné pohodě a nastane blbá nálada. Vše je naho.no, to byly časy, jak říkal táta, všichni tady kradou, všechno se rozkradlo atd. atd..A nasraní jsou všichni -celá rodina..ALE NA SEBE SE NIKDO NEPODÍVÁ, ŽE JE NENASYTNÝ, BLBÝ A ROZMAZLENÝ..a KRUH JE UZAVŘEN ... :)
ze by protoze lze, krade i vrazdi?
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Guma zůstane gumou....
nepropadat panice...
kotelnik
Přispěvovatel

Příspěvek od kotelnik »

A jásám znovu, zase bude další svátek. Bude se zase sedět doma za penízky. Jen tak dál.
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

kotelnik píše:A jásám znovu, zase bude další svátek. Bude se zase sedět doma za penízky. Jen tak dál.
To chce , sedět doma na píče za pár stovek , když tu odsud odklání miliardy
, to má logiku..
kotelnik
Přispěvovatel

Příspěvek od kotelnik »

Čert vem miliardy., čtyři dni na chatě a dva dny zaplaceny. To nemá chybu.
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

..to ne :D
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Ale budeš takhle mluvit i v 75 až si zažádáš o příspěvek v nouzi ? (důchod)
kotelnik
Přispěvovatel

Příspěvek od kotelnik »

A proč bych měl žádat o příspěvek v nouzi až budu v důchodu ???? Kdo šetří má za tři.
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

To je pravda , ale ne kazdy si spori . Nekdo nechce , nekdo taky nemuze :( , duvody muzou byt ruzny . Zas na druhou stranu - kdyz celej zivot poctive pracujes a odvadis poctive penize do systemu , tak by jsi taky mel dostat odpovidajici duchod , a ne jak to mocipani vymysleli , ze dostanes par drobnych od statu a zbytek na zivobyti a placeni poplatku si vem ze svyho konta :( :x . V horsim pripade kdyz nemas nic nasetrino , tak si chcipni hladem .
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Znáš někoho, kdo chcípl hladem? A co kdyby někdo z vás bral v potaz to, kolik lidí vydělává na stát a kolik jich to spotřebovává? Když odpočítáš děti, důchodce, flákače a nemocné, moc jich není. Většina z těch, co zbyli studuje, další vybírají peníze, které někdo vydělal a další je počítá...Já budu mít tak 5-7000 kč a mám odpracováno přes 40let a nikde jsem se neflákal, na rudé schůze jako slušný člověk nechodil, nezašíval jsem se ani u LM nebo u PSVB , popřípadě nebyl ulitý u ČSLA...Většina rudých sviní se vždy někde zašila a anebo dnes dělají kapitalistům dráby a budou mít jistě dost..Ale jsem s tím smířen, nefňukám , vybral jsem si to sám a NIKOMU NEJSEM NIC DLUŽEN...Takže všechny tyhle kecy čecháčků mi lezou na nervy..Jenom melou o státě, tak jak byli naučeni, když mávali v průvodu , a oni jim slibovali nebe na zemi...Měli by za nimi teď jít a říci jim, kde je to nebe, vy rudí parchanti, jak to že jste nás podvedli a zkrachovali? Ale pokud jste měli rudou knížku- DRŽTE HUBU...
nepropadat panice...
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Kupříkladu , já tu chcípu hladem z těch marketovejch hoven ... a myslim že nejsem sám.. Kvalitní žrádlo , jaksi vzalo za svý s příchodem té tvé "demokracie"..

Na ostatní nehodlám reagovat ..
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

Nikdo nikoho nepodvedl ani nezkrachoval jericho,lidi se podvedli samy,palilo je dobry bydlo,jak o ne bylo postarano,důstojný život a staří ne jak za feudalismu. Ja setrím a kupuju byty ktere pronajímam,musim se tomu humusu přispůsobit abych nechcípl,ale tobe přeju aby jsi tak dopadl ty velkohubej troubo. Jo a jeste když mluvís o krachu tak si neco zjisti o hospodaření statu do r.89 a porovnej s dneškem,jestli nejsi uplnej ..., tak ti to dojde jak to co vidíš okolo sebe je všechno na dluh,ale to tebe nezajímá.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“