Max výkon 1,9 PD 110kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Suhlasim s TDipowerom pretoze nikto nemoze len tak niekde prist a zacat ludom nadavat. Bageta povedz preco sa nepozries po vseobecne znamon Leonovi od MAXtdi ktori vyslahali z 1.9 TDi tusim cez 360 koni len neviem ci uz to bolo s nitrom alebo bez. Oni proste uz za hranicou 200 boli a to daleko tak sa spytaj tam a neurazaj ludi, ktori maju Tdi na vozenie a nie na sprinty. Niekde na webe bol aj podrobnejsi popis ako to urobili. Ja osobne som tomu neveril pokial mi pred ocami ten Leon nevytrieskal na sprinte Ferrari o dve dlzky.
Rybízkovi děkuju za odpověď,jasná otázka a ještě jasnější odpověď,takže děkuju.No těm ostatním jako tdipower a m303,nikomu nenadávám,jen se bránim vám posměváčkům co neuměji normálně mluvit k věci a nebo být aspoň zticha.Prostě když nevim tak se ptám jestli s tím má někdo nějakou zkušenost nebo ne,ale tady než,aby člověk napsal já nevim,nerozumim tomu,nedělal jsem to,nezkoušel jsem to,tak se radši bude vysmívat a urážet,ale asi jste tady na to tak zvyklí.O nikom jsem neřekl,že neumí jezdit a nebo mu hanil jeho auto,každý má své auto na své potřeby a fin. možnosti.Osobně si myslim,že se mám za volantem pořád co učit a prostě mi šlo jen o výkon,ale to tady pochopil málo kdo!!!
A kde jsou k sehnání ty vačky?A kde to je odzkoušený?A cena?Stingray píše:Ak už môžem spomeniem novú pd vačku s vylepšeným profilom na PD vstrekovač. Zväčšuje max. vstrekovací tlak a tým pri tom istom otvorení vsteku u PD pretečie viac paliva.....
Dobrá vačka Ti na tdičku urobí aj 15% výkonu a vôbec neplatí že to je len hore.......
Teoreticky ten tlak muzes zvysit. Za predpokladu, ze pistkem pohubujes rychleji nez se palivo skrz vstrik vstrikuje. Ale ja PD videl akorat stat jako auto u chodniku, takze to je pouze k hypoteze zvyseni tlaku. Jestli to jde udelat vackou netusim. 

Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)

-
- uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nevyjadril jsem se presne. Efektivni prostor vysokotlake komurky pod pistkem je stale stejny, vime, ze kapalina se nestlaci, tudiz pri jakekoliv rychlosti se vstrikne vzdy stejny objem paliva. Pri ostre vacce se palivo vstrikne drive a rychleji, protoze jehla trysky se zdvihne pri 300 barech.Pri zvysovani vykonu zvetsujeme otvory v tryskach,tudiz nafta rychleji odtece, proto se musi softwarove upravit doba vstriku. Pri ostre vacce se doba jeste vice zkrati, ale velke otvory v trysce uz nedovoli, aby se tlak nejak zvysil, protoze pri 300 barech se otevre jehla, coz je ve 2/3 zdvihu pistku a po otevreni se tlak uz nemuze zvysit. Cim mensi by vsak byly trysky, tim vice by se zvysoval tlak ostrou vackou. Na tom ovsem nikdo nema zajem.
-
- Aktivista
Pokud Te zajima vic o Maxovi, presmetuji Te na Stingraye, ten ma o vsem prehled, spolupracuje s nimi.m303 píše:Suhlasim s TDipowerom pretoze nikto nemoze len tak niekde prist a zacat ludom nadavat. Bageta povedz preco sa nepozries po vseobecne znamon Leonovi od MAXtdi ktori vyslahali z 1.9 TDi tusim cez 360 koni len neviem ci uz to bolo s nitrom alebo bez. Oni proste uz za hranicou 200 boli a to daleko tak sa spytaj tam a neurazaj ludi, ktori maju Tdi na vozenie a nie na sprinty. Niekde na webe bol aj podrobnejsi popis ako to urobili. Ja osobne som tomu neveril pokial mi pred ocami ten Leon nevytrieskal na sprinte Ferrari o dve dlzky.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Stingray=MAX (a všetky "zázraky" s tým spojené, ako miliónkoňový LEON, škoda len že ho nikto neodmeral na brzde, všakForest píše: Pokud Te zajima vic o Maxovi, presmetuji Te na Stingraye, ten ma o vsem prehled, spolupracuje s nimi.