vivid workshop 2005/2
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nazdar lidi tak sem tu zas a zase otravuju,snad už naposledy.
Tak daemon sem rozchodil,pochopil sem i jak se to má udělat začal sem si instalovat i ten workshop ALE při 36% instalace to po mě druhý cédo, jenže nevim jak to mam spustit,protože mě to nikam nepustí.
předem Díky za odpovědi, budu vám moc vděčen.
Tak daemon sem rozchodil,pochopil sem i jak se to má udělat začal sem si instalovat i ten workshop ALE při 36% instalace to po mě druhý cédo, jenže nevim jak to mam spustit,protože mě to nikam nepustí.

musis prehodit CD v deamonu (stejenej postup jako jsi daval prvni a tu hlasku normalne odklikni a ona da pokojP.TAZZ píše:Nazdar lidi tak sem tu zas a zase otravuju,snad už naposledy.

VW Transporter 2,4 D
NISSAN Bluebird 2,0 D
Skoda Octavia 1,6 (NEW)
NISSAN Bluebird 2,0 D
Skoda Octavia 1,6 (NEW)
No jo jenže jak to mam přehodit když tu instalaci s logem EPM tec mam přes celou obrazovku a když odkliknu tu hlášku tak se nic neděje a musim tu instalaci jedině zrušit.Vajgl píše:musis prehodit CD v deamonu (stejenej postup jako jsi daval prvni a tu hlasku normalne odklikni a ona da pokojP.TAZZ píše:Nazdar lidi tak sem tu zas a zase otravuju,snad už naposledy.
nebo se dá dát ta instalace jen do malýho okna abych se moch dostat na lištu?
Ona existuje takova ta klavesa s tim windowsackym okynkem a tu zmackesP.TAZZ píše:No jo jenže jak to mam přehodit když tu instalaci s logem EPM tec mam přes celou obrazovku a když odkliknu tu hlášku tak se nic neděje a musim tu instalaci jedině zrušit.Vajgl píše:musis prehodit CD v deamonu (stejenej postup jako jsi daval prvni a tu hlasku normalne odklikni a ona da pokojP.TAZZ píše:Nazdar lidi tak sem tu zas a zase otravuju,snad už naposledy.
nebo se dá dát ta instalace jen do malýho okna abych se moch dostat na lištu?

VW Transporter 2,4 D
NISSAN Bluebird 2,0 D
Skoda Octavia 1,6 (NEW)
NISSAN Bluebird 2,0 D
Skoda Octavia 1,6 (NEW)