Směsná nafta

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Odpovědět
slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

v hodoníně už to je

bio nafta 21,90 miloš
etylek
Přispěvovatel

Příspěvek od etylek »

Agip Mistelbach nafta 0,91€
slovacek.milos
Aktivista

etylek píše:Agip Mistelbach nafta 0,91€
tome a nafta je tam pořád stějně?,

toho hajzla co prohlašoval v televizi že se na svět.trzích zdrařuje ropa bych nechal zavřít za šíření poplašné zprávy miloš
etylek
Přispěvovatel

Příspěvek od etylek »

Šak za těch 0,91€ je normal motorová nafta, tankoval sem tam tuto středu a zlevňuje, v lednu sem bral za 0,98€. Jinak objížděl sem tam 5 benzinek, ale na směsnou sem nenarazil :(
Dani34el
Přispěvovatel

Příspěvek od Dani34el »

Prosím porád píšete Brno, Morava...V Praze a okolí směsnou bionaftu neprodávaj ? U PAP OILu na Černokostelecký jsem ji viděl za 25,- Kč/litr ale to je an druhym konci Prahy sakra !!! :x :x :x :x
VW Passat 2,0 TDI PD DPF vše originál jak má být
truck
Přispěvovatel

Příspěvek od truck »

Dani34el píše:Prosím porád píšete Brno, Morava...V Praze a okolí směsnou bionaftu neprodávaj ? U PAP OILu na Černokostelecký jsem ji viděl za 25,- Kč/litr ale to je an druhym konci Prahy sakra !!! :x :x :x :x
No jestli to nebude tím, že v Praze jsou sakra bohatí lidi (noteeth) ( Opencard 880 milionů, Magistrát pronájem Škodova domu za 200 milionů ročně, 1,5 km cyklostezky za 150 milionů :x ) takže tam vlastně žádná levná bionafta není vlastně potřeba (LOL)
slovacek.milos
Aktivista

truck píše:
Dani34el píše:Prosím porád píšete Brno, Morava...V Praze a okolí směsnou bionaftu neprodávaj ? U PAP OILu na Černokostelecký jsem ji viděl za 25,- Kč/litr ale to je an druhym konci Prahy sakra !!! :x :x :x :x
No jestli to nebude tím, že v Praze jsou sakra bohatí lidi (noteeth) ( Opencard 880 milionů, Magistrát pronájem Škodova domu za 200 milionů ročně, 1,5 km cyklostezky za 150 milionů :x ) takže tam vlastně žádná levná bionafta není vlastně potřeba (LOL)
asi na tom něco bude
šička ve strážnici měsíční příjem 8500 Kč fruta bzenec, řidič motorového vozíku měsíční příjem 12.000, přes zimu na pracáku dvě děti,

tam se bere bio nafta za 200 Kč miloš :roll:
etylek
Přispěvovatel

Příspěvek od etylek »

Dneska sem byl v Holíči a viděl sem na první benzince nafta 1€, což mě překvapilo, slováci dřív měli paliva dražší. :o
JanDiesel
Přispěvovatel

Příspěvek od JanDiesel »

etylek píše:Dneska sem byl v Holíči a viděl sem na první benzince nafta 1€, což mě překvapilo, slováci dřív měli paliva dražší. :o
keby si pozeral spravy, tak by si vedel, ze sme znizili spotrebnu dan ;)
AGR 66kW seria
slovacek.milos
Aktivista

etylek píše:Dneska sem byl v Holíči a viděl sem na první benzince nafta 1€, což mě překvapilo, slováci dřív měli paliva dražší. :o
ve skalici je pod euro soused chodí tankovat do skalice miloš
Dani34el
Přispěvovatel

Příspěvek od Dani34el »

Sakra to nikdo v Praze netankuje bionaftu ? Kde najdu nějákou pumpu ? To je solidarita tady na fóru jako u nás doma po vejplatě........
VW Passat 2,0 TDI PD DPF vše originál jak má být
slovacek.milos
Aktivista

Dani34el píše:Sakra to nikdo v Praze netankuje bionaftu ? Kde najdu nějákou pumpu ? To je solidarita tady na fóru jako u nás doma po vejplatě........
si najdi na netu sít čerpaček unicorn miloš
deflector
Přispěvovatel

Příspěvek od deflector »

Dani34el píše:Sakra to nikdo v Praze netankuje bionaftu ? Kde najdu nějákou pumpu ? To je solidarita tady na fóru jako u nás doma po vejplatě........
nebo se na netu mrkni na sit cerpacek Benzina, taky se na nekterych prodava!
oldaf
Aktivista

Příspěvek od oldaf »

Km prona v tursku u prahy měla bio naftu.
truck
Přispěvovatel

Příspěvek od truck »

Teď jsem přijel z cest a hodně jsem zvracel ty k.u.r.v.y. z UNICORNU zdražili směsnou ze 23,50 na 24,90 Kč v Přerově. :x
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“