Šak za těch 0,91€ je normal motorová nafta, tankoval sem tam tuto středu a zlevňuje, v lednu sem bral za 0,98€. Jinak objížděl sem tam 5 benzinek, ale na směsnou sem nenarazil
Prosím porád píšete Brno, Morava...V Praze a okolí směsnou bionaftu neprodávaj ? U PAP OILu na Černokostelecký jsem ji viděl za 25,- Kč/litr ale to je an druhym konci Prahy sakra !!!
Dani34el píše:Prosím porád píšete Brno, Morava...V Praze a okolí směsnou bionaftu neprodávaj ? U PAP OILu na Černokostelecký jsem ji viděl za 25,- Kč/litr ale to je an druhym konci Prahy sakra !!!
No jestli to nebude tím, že v Praze jsou sakra bohatí lidi ( Opencard 880 milionů, Magistrát pronájem Škodova domu za 200 milionů ročně, 1,5 km cyklostezky za 150 milionů ) takže tam vlastně žádná levná bionafta není vlastně potřeba
Dani34el píše:Prosím porád píšete Brno, Morava...V Praze a okolí směsnou bionaftu neprodávaj ? U PAP OILu na Černokostelecký jsem ji viděl za 25,- Kč/litr ale to je an druhym konci Prahy sakra !!!
No jestli to nebude tím, že v Praze jsou sakra bohatí lidi ( Opencard 880 milionů, Magistrát pronájem Škodova domu za 200 milionů ročně, 1,5 km cyklostezky za 150 milionů ) takže tam vlastně žádná levná bionafta není vlastně potřeba
asi na tom něco bude
šička ve strážnici měsíční příjem 8500 Kč fruta bzenec, řidič motorového vozíku měsíční příjem 12.000, přes zimu na pracáku dvě děti,