audi hádka

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Kornout
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Kornout »

na tuto diskuzi by to chtělo vysačku, nevím jak vy, ale já se docela nasmál :D , tak by to mohl být lék na špatnou náladu (LOL)
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

reesha píše: Dukes chtěl říct, že má na černý listině Audinologa=Diacona. Je to jedna a tatáž osoba, a přijde mi, že ještě asi studuje střední školu (přinejlepším).
Hehe, log IP adres je prostě svině. Já to říkám pořád, že není nad nějakou free proxy umistěnou v Koreji.

Jinak v práci jsme měli taky človeka, který měl všechno vytuněné. Procesor 2GHz v době, kdy na 800MHz neměl nikdo... 40ti koňovej výfuk na Felicii 1,3i Teprve později jsem se dozvěděl, že jsou na to pilulky a odborně se tomu říká "Pseudologia phantastica - bájná lhavost". Tamten bral pilulky, tenhle bude spíš v pubertě.
(rofl)
serviceMan
Přispěvovatel

Příspěvek od serviceMan »

(rofl) ... ha ha, dr. Jeckyl a mr. Hyde ha ha ... (rofl)
audinolog
Nováček

Příspěvek od audinolog »

ta jo panove priznam barvu to auto je otce ty upravy tam sou ale ma 170 hp a 340nm na motorovy brzde poslu grafy tak se vsem omlouvam.a tu stovku si da za 9 rovnejch a nekecam.tak sorry a reesho smaz mi profil.
ale jedno nechapu kde ste vzali ze diacon sem zaroven ja jestli je to on
toho koho myslim tak je to vita koutny. tomu je 19 mne je 20
Luke288
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke288 »

smajlíka ani davat nebudu, ale nejak mi hlava nebere, proc maji nekteri lide nutkani delat ze sebe barona prasila. tvuj kamos vita koutny je taky asi pohodar, kdyz tady napise, ze sis tu audinu v 17ti koupil a ona je pritom otce(no i kdyz IP je IP ze) sam jsem mel OII chiplou na 350Nm a stovku jsem mel odhadem taky okolo tech 9ti, ale je to jenom odhad, mereny to nebylo
Luke
OII 1.9 TDI
mvolesko
Aktivista

Příspěvek od mvolesko »

koukám na všech forech je to stejný vždycky se najde někdo ............

:D
TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp
Obrázek
diacon
Sběrač informací

Příspěvek od diacon »

tak sorry mílka.Vim ze na ni delali s tatou mi sme nebily velky kamaradi.(sory audinologu).a nevim kde ste vzali ze sme jeden a ten samej. a uz vubec nechapu jak muzeme mit stejny IP
diacon
Sběrač informací

Příspěvek od diacon »

reesho napis mi je?
chucky
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chucky »

je zvláštní že diacon i audinolog mají jeden a ten samý vůz....

(LOL)

Zaslal diacon:

Údržba/problémy VW group Zaslal: út únor 14, 2006 2:11 pm Předmět: r5 2.5 TDi

nazdar panove diacon je zpatky a jeho audi a6 s nim
tak se vratime k otazce ze stareho fora
motor R5 TDI audi a6 (C4):

audi A6 (C4)2.5 TDI chip 180 PS+360nm

--------------------------------------------------------------------------

zaslal audinolog:

Údržba/problémy VW group Zaslal: út únor 07, 2006 11:12 am Předmět: divné zvuky od rozvodového řemene

me na audi A6 (C4) 2.5TDi dela nasledujici.pri startu v pohode za jizdy v pohode kdyz to chcipam tak zajeci asi tak 1vterinu proste KVííííííííííK.
nevim cim to ale zatim na to seru jinok vse O.K

--------------------------------------------------------------------------

opravdu se bavím (LOL) :roll:
chucky
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chucky »

jinak tento příspěvek mě fakt dostává (rofl)

napsal audinolog nevimkdy kde....

to si pis ze to je drzak ja sem chtel A6 c5 ted ti to popisu:prijel sem do aaa prochzeli jsme to tam a videl sem 2 cerny A6 c5 mezi nima byla ona
krásná, nablejskaná ,stříbrná,černá okna ,na mřížce chladice logo S,16 rafky z C5,a řek sem si tu chci.tak konec poezie ten motor R5 to je drzak
ta moje ma najeto jenom 50 000 stala v neaky garazi po majteli kterej umrel plna palba+DVD.projel sem se v ty C5 tiptroniku a je to skveli auto
ale kdyz sem vlez do ty my tak jenom to startovani a ten zvuk proste super tak nerikej ze ma svoje leta za sebou jo nebo si to rozdame
ne ale hlavne nekupuj tu novou koktu protoze je to srac s kamosem kterej ji ma sme dali sprint :a ta si neskrtala akorat na rozjezdu sem musel dat kotel protoze mam automat 4kvalt takze kotel nad 4200 ot
a pak se ztratila v dali za mnou a s tou borou taky nevim a pasat to mas jak tu A6 nevim ale ja sem zaujatej na
OOOO
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

audinolog = diacon

už bys mohl přestat opravdu trapčit. Zbytečně se zasírá forum, opravdu, bereš nám čas

Užili jsme si legraci a teď bychom mohli jít zas na seriozní diskuze
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
Luke288
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke288 »

chucky píše:jinak tento příspěvek mě fakt dostává (rofl)

napsal audinolog nevimkdy kde....

to si pis ze to je drzak ja sem chtel A6 c5 ted ti to popisu:prijel sem do aaa prochzeli jsme to tam a videl sem 2 cerny A6 c5 mezi nima byla ona
krásná, nablejskaná ,stříbrná,černá okna ,na mřížce chladice logo S,16 rafky z C5,a řek sem si tu chci.tak konec poezie ten motor R5 to je drzak
ta moje ma najeto jenom 50 000 stala v neaky garazi po majteli kterej umrel plna palba+DVD.projel sem se v ty C5 tiptroniku a je to skveli auto
ale kdyz sem vlez do ty my tak jenom to startovani a ten zvuk proste super tak nerikej ze ma svoje leta za sebou jo nebo si to rozdame
ne ale hlavne nekupuj tu novou koktu protoze je to srac s kamosem kterej ji ma sme dali sprint :a ta si neskrtala akorat na rozjezdu sem musel dat kotel protoze mam automat 4kvalt takze kotel nad 4200 ot
a pak se ztratila v dali za mnou a s tou borou taky nevim a pasat to mas jak tu A6 nevim ale ja sem zaujatej na
OOOO
audinologu, tobe snad nemuze bejt ani tech 18 abys mel ridicak. OII si nekupuj, je to srac. by me zajimalo, kolikrat jsi v ni sedel. a kdyz uz s nekym zavodis, tak s nekym srovnatelnym a ne s nekym, kdo ma u pul litru mensi objem a o valec min. to uz ani neni vtipny to co pises
Luke
OII 1.9 TDI
audinolog
Nováček

Příspěvek od audinolog »

tak reesho smaz mi profil
Luke288
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke288 »

mel jsem se dat na studium psychologie, abych alespon vedel, co nektery lidi k temhle aktivitam vubec vede...
Luke
OII 1.9 TDI
moose
Přispěvovatel

Příspěvek od moose »

:D :D :D (LOL) fakt sranda tohle :D
OOOO A4 avant 2,0 TDI BLB-oun motor
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“