Aditiva,ředidla .....

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

výsledky testu ředidla, aditiva,

jak jsem psal před 14 dny jsem namočil čtyři vstřikovače které jely na meřo, a kde co, do

adidtiva castrol TDA

ředidlo C6000

ředidlo C 6OO6

bezaromat ředidlo

ředidlo bezaromat a 6OO6 neumí nic, kapalina je čistá, karbon jde ztěží z trysek oškrabat,

aditivum castrol a ředilo karbon nahlodali šel dolu ocelákem dolu téměr všechen, oboje kapaliny stmavly,

;) miloš
peopleman
Přispěvovatel

Příspěvek od peopleman »

tak zítra naleju všem mazlíkům do nádrží C 6000... 8)
Jezdím na vše co teče..
mito85
Přispěvovatel

Příspěvek od mito85 »

takže ak som to dobre pochopil, tak VIF je dobrý na udržiavanie čistoty palivovej sústavy ale ohľadom riedenia oleja aby som redší tak na to potrebujem benzín že???? benzín predlžuje dobu tuhnutia oleja takže na zimu nevyhnutnsoť asi, takže VIF mi to nezriedi??:D (kedže olej neobsahuje parafín či ako to tu bolo spomínané)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

mito85 píše:takže ak som to dobre pochopil, tak VIF je dobrý na udržiavanie čistoty palivovej sústavy ale ohľadom riedenia oleja aby som redší tak na to potrebujem benzín že???? benzín predlžuje dobu tuhnutia oleja takže na zimu nevyhnutnsoť asi, takže VIF mi to nezriedi??:D (kedže olej neobsahuje parafín či ako to tu bolo spomínané)

mito dyt ti ten tvůj stroj nejede pořádně v létě na olej,

na zimu bych se zajímal o silná konopná lana abys to auto aspon někam přemístnil miloš
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“