Vyplatí se pneuservis?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpoved mate zde ale obavam se, ze vzhledem k tomu, kdy jste se registroval (+poctu vasich prispevku) a jak cilene se zajimate, tak vam pujde pouze o zviditelneni (chapejme reklamu) diskutovanych stranek, ktere tak Karel98 avizoval v obou svych a zaroven jedinych prispevcich.
Presne takovouto strategii praktikovala firma, ktera mi nabidla sve sluzby pro muj eshop v oblasti reklamy. Jeji "agenti" takto parazitovali na ruznych znamych forech pricemz si za tuto v mych ocich trapnou cinnost ("divadlo v podani nekolika umele a cilene vytvorenych uzivatelskych uctu") uctovali nemale castky.
Presne takovouto strategii praktikovala firma, ktera mi nabidla sve sluzby pro muj eshop v oblasti reklamy. Jeji "agenti" takto parazitovali na ruznych znamych forech pricemz si za tuto v mych ocich trapnou cinnost ("divadlo v podani nekolika umele a cilene vytvorenych uzivatelskych uctu") uctovali nemale castky.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
- Nováček
pneuservis
podle mě se určitě vyplatí u novějšího vozu navštívit pneuservis. Pac nejde jen o utáhnutí šroubu a dofouknutí, ale třeba o vyvážení, že jo. Si pamatuji, jak jsem to jednou dělal sám a při 90km/h mi vibroval volant. Z toho pak asi poloosa nemá radost.
-
- Aktivista
Můžeš si doma dělat co chceš, ale jak budeš brát prachy a někdo tě udá, může být problém. Ale pokud budou lidé spokojeni a nebudeš mít před barákem kolonu aut a budeš dobře vycházet se sousedy, nikdo se tě nevšimne. Samozřejmě musíš vystupovat jako že živnost máš. Mám zato, že sousedská výpomoc je povolená, ale nesmí to za měsíc přesáhnout 3000 kč./možná je to už víc/.,JozefC píše:Nechcem zakladat novu temu, tak pisem sem. Potrebujem nejake povolenie, ak chcem prezuvat pneu doma? Ziadny predaj, ziadne opravy, len vymeny a vyvazovania. Zivnost je to tiez volna, tak by tam teoreticky povolenia byt nemuseli.
nepropadat panice...
Copak, copak námezdní dělník pod peřinou se pohoršuje? Ptal se a dostal odpověď. Určitě nám uškodí méně než nějaký sběrač benefitů a čurda schovaný pod zákoníkem práce. Než si vydělá prachy, které dal za mašiny k tomu potřebné uběhne nějaká doba a práce mu nesmrdí, což je vlastnost na ústupu..On žádné dotace jako ty nedostane...
nepropadat panice...
So susedmi vychadzam a zivnost mam tiez. Pytal som sa , Jericho odpovedal. Nenapadajte sa hned. Nazor treba prijat, alebo sa len pousmiat a neriesit, aj ked niekedy je to tazke. Sam som niekedy vyletel na iného v pripevkoch a o 5 minut som to aj troska lutoval, ze preco tak reagujem, vsak ide len o nazor
Chcel som to ako doplnok, lebo sa zivim elektrikou a malymi mechanickými opravami. Znamim menim aj motor ked treba, roboty sa nebojim a makam dost aj po veceroch, narozdiel od typkov picujucich na svet pri pive a vodke v krcme. Elektrika pokrocila a chcel som to ako doplnok ku tpms opravam. Lenze by to bola zbytocne velka investicia, len koli nejakému snimacu. Preto som sa pytal ako to je, pokial by som tie gumy len prehodil a vyvazil. Ziadny predaj, oprava defektu s lepidlom, .... Nic ohladom nebezpecnych materialov a odpadu ako lepidla a spol.

Do známeho prudili zo zivotneho, ze kde odovzdava pixle od lepidla, lebo mal nauctovanu opravu defektu. Tak preto sa pytam, ci to mozem robit v garazi, alebo musi byt prevadzka aj s pracou s nebezpecnym materiálom, ako napr. lepidla a pod. Pri elektrike a malých opravách prevadzku nepotrebujes, pokial nemenis olej, ... Pokial by som nepotreboval zvlast povolenia, tak by som do toho aj siel, pokial povolenia potrebujem, tak kaslem na to.