P: typový list

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Kajman1
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Re: oz

Příspěvek od Kajman1 »

jarda123 píše:
Vasekk píše:
LUIGI124 píše:neví někdo kde sehnat typový list na 18´´ OZ ultraleggera na seat leon 1M
Lexani
také potřebuji zapsat 18 OZ GT a stáhnul jsem si to z lexani ale kde mám vzít razítko nebo podpis ?
LEXANI, normálně jsem jim tam slušně zavolal, paní Holubová je velice ochotná, vystavila, orazítkovala a poslala mi dokonce poštou.
A to jsem zapisoval OZ Superleggera z r. 2000 na OII, tj. TUV protokol na to auto k těm kolům vůbec není. Ale typák mi vystavili, zadarmo.
O2 2.0 TDI Elegance SPORT BMM MR2006 Black Magic Pearl
Oak
Sběrač informací

Příspěvek od Oak »

Ja bych to vubec neresil 18 mam sice zapsany v Tech...Fizl stejne nema jak zjistit jestli je tam mas psany,nebo nemas..Otazka policajta,mate ty kola v Tech,odpoved ano mam...Ja si tipak taky stahnul z netu+ razitko STK technik K no a pak urad..
Wajzzy
Přispěvovatel

Příspěvek od Wajzzy »

Oak píše:Ja bych to vubec neresil 18
potom budes bourat...oskenujes velky technicak pojistovne a ejhle... nemate kola zapsane a dal jak se to resi...bych predpokladal treba ponizeni plneni?
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Oak píše:...Fizl stejne nema jak zjistit jestli je tam mas psany,nebo nemas..
Hluboce se mýlíš 8)
Dost aut již má online terminál a vysílačku mají všichni...
GIV Variant TDi ???kW
Ruller
Přispěvovatel

Příspěvek od Ruller »

Wajzzy píše:
Oak píše:Ja bych to vubec neresil 18
potom budes bourat...oskenujes velky technicak pojistovne a ejhle... nemate kola zapsane a dal jak se to resi...bych predpokladal treba ponizeni plneni?
Kdyz tě naboří tak dojede likvidator a nic neskenujes.. druhá věc že než se to začně řešit tak si to může všechno předělat. To by se musela bát polovina DP že má větší brzdy než má být. Tak nedělej bludy (LOL)
FRS chip, 312/256,HDS renovak,tlumice Bc racing ,potahy MAD, maxidot PRODANO do SK
F2 tdi
LUIGI124
Přispěvovatel

typový list

Příspěvek od LUIGI124 »

nevim nevim ale rozmer brzd jsem ve velkem techničaku nevidel....
myslim s pojistovnou to je problem
jendys13
Přispěvovatel

Příspěvek od jendys13 »

Když se stane nehoda tak se všechno fotí na to bacha !!! Pak přijede likvidátor a kouká se na fotky od Pčr co a jak na fotkách je vlastní zkušenost při sražení srny . Samozřejmě kontroloval rozměry kol a hloubku dezénu takže bys tvrdě narazil a VTP sem musel mít při kontrole u sebe . Měl sem teda sjednanou havarijku
Wajzzy
Přispěvovatel

Příspěvek od Wajzzy »

Ruller píše: Tak nedělej bludy (LOL)
tak si ted precti par postu a vidis...ted nevim kdo dela "bludy" (LOL). Kdyz naboris nebo te nekdo naboura tak se skenuje velky technicak a posila se na pojistovnu... jak probyha prohlidka bouraneho auta jsem na valstni oci nevidel, ale urcite se pokazde hleda jakakoliv zaminka co nejmin platit! Osobne je to kazdeho vec, zda ma ci nema zapsana kola, ale kdyz nebudes je moc vymenit... predpokladam, ze se nebudes smat jako posledni
P.e.p.i.n
Přispěvovatel

Příspěvek od P.e.p.i.n »

Taky neni pravda.., kamarád měl bouračku s Peugeotem 306, ženská mu nedala přednost a trefila na ho na zadni dvere a kolo.

Auto měl složený na zemi, na autě růžový 16" kola Mercedesy i s Mercedesackejma stredama, 3cm podložky na změnu rozteče logicky, benga přijeli sepsali, fotili i poškozený to alu.., za 3 dny přijel likvidátor, nafotil sepsal a kamarád měl do 14 dnu prachy na účtě a nikde žádnej problém, kola, podložky, podvozek, nic v techničáku zapsany neměl, navíc okna černý jak bota.
Naposledy upravil(a) P.e.p.i.n dne 08 dub 2014, 20:37, celkem upraveno 1 x.
Audi A4 Avant 2.5 TDI BDH quattro + soft M+H
O1 1.8 20v Turbo Rs
Vw Sharan 1.9 TDi 96kw- family car
jendys13
Přispěvovatel

Příspěvek od jendys13 »

Nevím píšu vlastní zkušenost v tý době to bylo auto co mělo najeto 34000km a vysokou pojistnou částku na havarijku tak je možný že tam je postup jinej
škoda převyšovala 100.000kč . likvidátor říkal že kdyby vylítly bagy tak je to totálka . všechno prošel a všechno bylo cajk takže žádný krácení neproběhlo ale prostě jdou po všem na čem by mohli člověka vojebat o co nejvíc peněz.
Ondras83
Přispěvovatel

Příspěvek od Ondras83 »

taky mi rozbili fabii rs, byla to jasna totalka (vlna na strese, zlomeny prahy pod zadnima dverma) a stalo to na 15" zimakach 195/50r15 (zapsanej profil 55) a boural jsem na zapsanejch 17tkach...likvidatorovi jsem rikal, ze kola jsem sundal, ted tam mam zimaky, kde je jinej rozmer, nez zapsanej..."jojojo, to je jedno" no a bylo to :) (mel jsem teda pro jistotu svoje fotky z bouracky, kde bylo vyfoceny, ze to bylo na zapsanejch kolech, ale nikdo to nechtel)
felda 1,3 72 koní ;-)..ex
OI 1,9TDI 66kW ALH>mrtvá
OI 2,0MPI LPG - top stav - prodano
favo 64kw
Fabia RS ASZ - KO - duchodce z vedlejsi
OI 1,9TDI ASV LaK
OII 2,0TDI CEGA RS
Oak
Sběrač informací

Příspěvek od Oak »

Slavkov píše:
Oak píše:...Fizl stejne nema jak zjistit jestli je tam mas psany,nebo nemas..
Hluboce se mýlíš 8)
Dost aut již má online terminál a vysílačku mají všichni...
Za posledni rok jsem resil kola asi 10* at to byl Tabor,Ceske Budejovice,Praha,Liberec,Jihlava atd.nikdy nerekl,ze si jde neco overit..Porad stejna pisnicka ja si to nezjistim..Tak asi tak...
mate.s
Přispěvovatel

Příspěvek od mate.s »

kdyz chci zapsat kola do TP, musim jít na úřad ve svém městě, nebo je "jedno" na ktery úřad s tim zajdu??
milda100
Přispěvovatel

Příspěvek od milda100 »

Umi nekdo typovy listy za nejakou uplatu? Nebo poradit, jak to stahnout na tom alcar.cz? Diky
Ibiza Cupra R 1.9TDi PD + GTB2260VK + soft. 180kw. Brzdy Brembo 312/256 :) Pruchozi celonerez 60 mm vlastni vyroba.
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“